- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.302
- 478
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Yumurtanının kokusuna normalde dayanamam hiç sevmem yani vajinada hayel ettim bir kusasım geldi bacım sizi bu akillari kim veriyor yahu.Yumurta akını kayganlaştırıcı olarak mı kullandınız yoksa hayal mi görüyorum
Ay kokusuna ben de hiç dayanamam millet orasına burasına çalıyor bacımYumurtanının kokusuna normalde dayanamam hiç sevmem yani vajinada hayel ettim bir kusasım geldi bacım sizi bu akillari kim veriyor yahu.
Ablcım neden sevişmeden o aşamaya geçelim . En kötü yarım saat öncesi oluyorSevişmeden direkt o aşamaya geçerseniz evet kuruluk olur bunun için de kayganlastirixi öneririm.Tukuruk çok sağlıksız her turlu bakteri olur.
Sahanda isterşm benYumurtanının kokusuna normalde dayanamam hiç sevmem yani vajinada hayel ettim bir kusasım geldi bacım sizi bu akillari kim veriyor yahu.
Ah bu gözler daha nelere şahit olucak.Ay kokusuna ben de hiç dayanamam millet orasına burasına çalıyor bacım
AnlamadımSahanda isterşm ben
Tamam bi de kayganlastirici edinin.Tukuruk her türlü bakteriyi mikrobu içerir vajen florasini bozar enfeksiyon olabilirsiniz.Ablcım neden sevişmeden o aşamaya geçelim . En kötü yarım saat öncesi oluyor
İlişki sonrası içerden nasıl temizlediniz yumurta akını?İngilizcesi olan varsa, geyik yapmak yerine, bilimsel olarak aksi bir yazı bulursanız memnuniyetle okurum.
EvetHmm. Direkt o ay gebe kaldınız mı ?
Ben yazdım , çok mantıklı cevaplar buldum:)Zaten "kayganlastirici yerine yumurta akı" yazarsanız Google'da bilgi bulursunuz.
Ya tükürük neya hayal ettim dur bir dakika bol bol tüküreyimde daha iyi olur falan iliṣkiden soğudum.Tamam bi de kayganlastirici edinin.Tukuruk her türlü bakteriyi mikrobu içerir vajen florasini bozar enfeksiyon olabilirsiniz.
Horasan harcı hagaagagagj
Hangi bilim insanının aklına böyle birşey gelmiştir ki aksini yazsın
Gülmekten hastaneye kaldırıldımAy o sıcaklıkla piştiğini bi hayal etsene gfkfkfmdfm
Buyrun madem. Reserachgate'a da bakayım mi? 5 sn Google araması ile bulduğum ilk sonuç. Daha baksam neler çıkarYayınladığınız yazı bilimsel bir makale değil, bir internet sitesinden alıntı. Bilimsel olarak yayınlanmış bir kaynağınız varsa paylaşın buyrun, yoksa her şeyi iddia eden yüzlerce yazı bulmak mümkün internette. Ayrıca spermin canlılığı ile ilgisi başka, vajina florası ile yumurta akının etkileşimi konulu bir çalışma başka. Hamile kalmak için vajinadan vazgeçmek istemeyenler olabilir aramızda değil mi?
Canım ovulasyon testi ile destekleyebilirsin. Tr de pahalı ama ebay'dan alıyordum ben. Getirtiyordum TR ye yani.Yav arkadaşlar kayganlaştırıcı da önerin bana arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?