- 29 Haziran 2022
- 3.769
- 2.133
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Teşekkür ederim içim rahatladı o zaman kullannaya devan :) gün aşırı 2 günde bir ilişkiye girsej , ovulasyon testi ya da yumurtlama takibine gerek var mıdır ? Her türlü denj gelmiş olcak çünküArkasını okudum ama o ihtimal dahilinde muhtemelen hepsinde yazıyor zarar vermez ama yavaşlatabilir diye iki kez gebe kaldım ikisinde de kayganlastırıcı kullandık ama hamilelik için ben ilk önerim ovulasyon testi yumurtlamayı yakalayın o önemli
Muhtemelen çoğu ilişkide öyle zaten erkek yaptığı için kadınlae farketmiyor olabilir bazenTükürüğe şaşırmana aşırı şaşırdım.dünyanın en normal şeyi.
Hangi bilim insanının aklına böyle birşey gelmiştir ki aksini yazsınİngilizcesi olan varsa, geyik yapmak yerine, bilimsel olarak aksi bir yazı bulursanız memnuniyetle okurum.
Yeri gelmişken ona da sperm için çok zararlı denmiş . Doğru mudur acaba ya . Bencede normal o . Nerden biliyorum diye sormayınTükürüğe şaşırmana aşırı şaşırdım.dünyanın en normal şeyi.
Yok sık düzenli ilişkide gerek yok ama ben görmek bilmek istedim biz de her gün oldu plânladığımız ay ben yine de ovu testini yaptımTeşekkür ederim içim rahatladı o zaman kullannaya devan :) gün aşırı 2 günde bir ilişkiye girsej , ovulasyon testi ya da yumurtlama takibine gerek var mıdır ? Her türlü denj gelmiş olcak çünkü
Henüz tecrübe etmedim neden olmasın öyledir tabiTükürüğe şaşırmana aşırı şaşırdım.dünyanın en normal şeyi.
Hmm. Direkt o ay gebe kaldınız mı ?Yok sık düzenli ilişkide gerek yok ama ben görmek bilmek istedim biz de her gün oldu plânladığımız ay ben yine de ovu testini yaptımmeraktan
Eee kadınlar öyle haa deyince ıslanamıyor ki nasıl yapıyorsun merak ettim.Henüz tecrübe etmedim neden olmasın öyledir tabi
Patlıcan sokan varmış
Başka kaldı mı
Öncesinde sevisiyoruz ya hani bende yeterli ıslaklık oluyor.Eee kadınlar öyle haa deyince ıslanamıyor ki nasıl yapıyorsun merak ettim.
O zaman en zararsızı tükürük mü arkadaşlar hemfikir miyizEee kadınlar öyle haa deyince ıslanamıyor ki nasıl yapıyorsun merak ettim.
nereye kusacağız. pes yaaaCanım su bazlı kullan.
Ben yumurta akı kullanmıştım. Ne alaka diyebilirsin. Hem doğal hem de spermlerin doğal sivisina benzedigi için spermler daha uzun ömürlü oluyorlar. Hamile kalmayı kolaylastiriyor. google yaz. Bilgi bulursun.
Ne güzel. Benimki yeterli gelmiyor maalesef aÖncesinde sevisiyoruz ya hani bende yeterli ıslaklıkoluyor.
Of yeter artık bu da mide yaTükürüğe şaşırmana aşırı şaşırdım.dünyanın en normal şeyi.
Kısmetinde varsa oluyor bacım.eğer yoksa tüm gün spermle banyo yap fayda etmez.Teşekkür ederim içim rahatladı o zaman kullannaya devan :) gün aşırı 2 günde bir ilişkiye girsej , ovulasyon testi ya da yumurtlama takibine gerek var mıdır ? Her türlü denj gelmiş olcak çünkü
Benim de adet döneminin ortasını geçince yeterli gelmiyor bazen.Ne güzel. Benimki yeterli gelmiyor maalesef a
Öyle tabi yaaa. Ama forumda o kadar çok kayganlaştırıcıyla hamile kalanazsınız konusu gördüm ki tırstımKısmetinde varsa oluyor bacım.eğer yoksa tüm gün spermle banyo yap fayda etmez.
Allah allah ben de hiç görmedim duymadım.Öyle tabi yaaa. Ama forumda o kadar çok kayganlaştırıcıyla hamile kalanazsınız konusu gördüm ki tırstım
Sevişmeden direkt o aşamaya geçerseniz evet kuruluk olur bunun için de kayganlastirixi öneririm.Tukuruk çok sağlıksız her turlu bakteri olur.Ne güzel. Benimki yeterli gelmiyor maalesef a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?