Kaygı bozukluğu anksiyete yasayan varmi

Kızlar beni çok halsizleştirdi inanılmaz hep uyumak istiyorum küçük bebeğim var o uyuyunca ben de uyuyuyorum hiçbir işimi yapamaz oldum walla.Doktora da söylemiştim uyutmaz demişti ama malesef evet beni rahatlattı ama...Gidip değiştirmeliyim galiba

Bende surekli arkamdan ise cevriliyormus gibi hissediyorum birde surekli sucluluk hissediyorum. Her seyi cok derinlemesine dusunuyorum karsidaki bir kisi hareket yapti vss diyelim hemen bana yapilmis gibi hissediyorum insanlarla göz teması kuramiyorum. Bunlarda cok zor fazla alinganim

Bende göz kontağı kuramıyorum çok fazla. Rahat olamıyorum insanlarin içinde

Hanımlar,
lütfen ilaç tavsiyelerinde bulunmayalım, sağlığınız için doktor önerisi ve reçetesi olmadan kulaktan dolma ilaç kullanmayınız.

Tabii yaşadım çok depresiftim iyice içe kapandım.Emziremedim küvezdeydi bebeğim otda mamayla beslendi beceremedim bir türlü çıkınca da

Bende de var her mevsim gevisi daha cogalir. Gecen gittim yine ilac verdi ve nedense psiko ilaclar bana inandirici gelmiyor. Bana faydasi olan kafa dagitmak kendi kendini telkin etmek. Sukretmek. Sabretmek. Sevmek. Dokunmak. Hissetmek. Bunlar bana iyi geliyor. Cok bunalinca aciyorum kk sacma yorumlar yaziyorum iyi geliyor. Takintilardan uzak duruyorum. Arada cogaliyor arada azaliyor umursamiyorum.ilacla hiic net tedavi olan yok. O yuzden bosa ilac icip durmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…