- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Angel27black
-
evet kullanan var bende denedim ağız kuruluğu yapti bendeKızlar lustral kullanan var mı?
Canm gebelikte yada emzirme de kullanliyor mu ki lustralKızlar beni çok halsizleştirdi inanılmaz hep uyumak istiyorum küçük bebeğim var o uyuyunca ben de uyuyuyorum hiçbir işimi yapamaz oldum walla.Doktora da söylemiştim uyutmaz demişti ama malesef evet beni rahatlattı ama...Gidip değiştirmeliyim galiba
Bende göz kontağı kuramıyorum çok fazla. Rahat olamıyorum insanlarin içindeBende surekli arkamdan ise cevriliyormus gibi hissediyorum birde surekli sucluluk hissediyorum. Her seyi cok derinlemesine dusunuyorum karsidaki bir kisi hareket yapti vss diyelim hemen bana yapilmis gibi hissediyorum insanlarla göz teması kuramiyorum. Bunlarda cok zor fazla alinganim
Oğlum 7 aylık emzirmiyorum canımCanm gebelikte yada emzirme de kullanliyor mu ki lustral
Peki emzirırken kullandn mi canmOğlum 7 aylık emzirmiyorum canım
Yok yeni başladım zaten oğlum hiç emmedi diyebilirimPeki emzirırken kullandn mi canm
Maşallah Allah bağışlasın ama cnm keşke emzirse idin anne sütü çok değerli . Gebelik de peki sorun yaşadıniz mi ben korkuyorum anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum gebe iken yada emzirme süresince ne yapacağımı düşünüyorum .Yok yeni başladım zaten oğlum hiç emmedi diyebilirim
Lustral bi ara yasaklandı tekrar piyasaya sürüldü hafif dozajlı kullan yada hiç kullanma yerine kendini aktivitelere ver, hobi edin daha iyi beni olumsuz etkilemişti bıraktım direk ve kendi kendime topladım kendimi ...Yok yeni başladım zaten oğlum hiç emmedi diyebilirim
Tabii yaşadım çok depresiftim iyice içe kapandım.Emziremedim küvezdeydi bebeğim otda mamayla beslendi beceremedim bir türlü çıkınca daMaşallah Allah bağışlasın ama cnm keşke emzirse idin anne sütü çok değerli . Gebelik de peki sorun yaşadıniz mi ben korkuyorum anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum gebe iken yada emzirme süresince ne yapacağımı düşünüyorum .
Deme öyle yaaValla ben bu hastalıktan dolayı çocuk falan düşünmüyorum.. atlatan war mı aranızda ?
Valla mevsim geçişlerindenmidir nedir bende panik atak anksiyete tavan yaptı... ilaçta kullandığım halde böyleyimDeme öyle yaaiyi düşün bu hastalığa sahip olup da sağlıklı bebekler doğuranlar var. umudumuzu yitirmeyelm
Geçer bir tanem merak etme kafanı başka şeylere vermeye çalış. Dua et bol bolValla mevsim geçişlerindenmidir nedir bende panik atak anksiyete tavan yaptı... ilaçta kullandığım halde böyleyim
Evlimisin eşleriniz ne diyor bu duruma ?Geçer bir tanem merak etme kafanı başka şeylere vermeye çalış. Dua et bol bol
Esim detayli bilmiyor benim. Suan icin birsey yok. Kotu oluncasoyluyorumgezmeye cikartir hmn kafami dagitir.Evlimisin eşleriniz ne diyor bu duruma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?