- Konu Sahibi Angel27black
-
Siz anksiyede ve panikbozukluğu hafif yaşayanlardansınız sanırım şanslısınız.. bazı durumlarda ilaç kullanmadan iyileşmek imkansız oluyorEsim detayli bilmiyor benim. Suan icin birsey yok. Kotu oluncasoyluyorumgezmeye cikartir hmn kafami dagitir.
Cok kotu oldugumda hafif bitkisel ilac kullaniyorum. Sari kantaron iyi geliyormus ama kullammadim hic. Denemek lazim.Siz anksiyede ve panikbozukluğu hafif yaşayanlardansınız sanırım şanslısınız.. bazı durumlarda ilaç kullanmadan iyileşmek imkansız oluyor
Evet depresyondasin cnm. Bahar sendromunda depresyon normal diyor doktorlar.bende bir gariplik olduğunun farkındayım ama kaygı bozukluğu olduğunu düşünmüyorum.ya şöyle olursa ya böyle olursa gibi düşüncelerim yok aksine bıkkınlık,sıkılmışlık,şiddetli halsizlik yataktan kalkmak zor geliyor yatağa yatmak zor geliyor.sürekli kendimi itekleye itekleye yapıyorum artık birşeyleri. arkadaşımla yarın için sözleştim diyelim herşey çok iyi sabah oluyor şimdi kim hazırlanıcak,o kadar yolu kim gidecek söylene söylene gidiyorum yada bir bahane bulup erteliyorum.zaman zaman kendimi ifade ederken kalp atışlarımın hızlanması gibi sorunlarda yaşadım yani 1 yılda 3 kere diyebilirim. dışarı çıkmak zor geliyor bana her seferinde gidiyim hastaneye diyorum yok aman yarın giderim diyip erteleyecek kadar tembelim. ve ilaç kullanmakta istemiyorum çünkü gebelik planlıyorum.terapi alıyım yada durumunla ilgili bilgi sahibi oluyim diyorum ama sağlam bir iteklemeye ihtiyacım var.çok miskin oldum ben ya.depresyon böyle birşey sanırım
Bana doktorum safece kaygi bozuklugu dedi hastaligima o da bsharda nuksediyor. Yazin kisin birsey yok.Siz anksiyede ve panikbozukluğu hafif yaşayanlardansınız sanırım şanslısınız.. bazı durumlarda ilaç kullanmadan iyileşmek imkansız oluyor
Gittim canım kaç kere bişey çıkmadıKalp damarà gidin bence sadece kaygı sebep olmayabilir bu duruma
Canım aynı bu durumu bir aydır yaşıyorum. Artık dayanamadım ruhsal olarak da psikiyatriste gittim. Anksiyete bozukluğu teşhisi kondu, şuan ilaç kullanmaya başladım iki gündür, bu kadar çabuk etki eder mi bilmiyorum ama ağrım geçti. Birde psikiyatri ye gitValla benimde soldan göğsüme iki gündür sancılar giriyor uykudan uyandırdı hatta bugün
Valla canım benim gitöediğim doktor kalmadı bendede anksiyete bozukluğu varCanım aynı bu durumu bir aydır yaşıyorum. Artık dayanamadım ruhsal olarak da psikiyatriste gittim. Anksiyete bozukluğu teşhisi kondu, şuan ilaç kullanmaya başladım iki gündür, bu kadar çabuk etki eder mi bilmiyorum ama ağrım geçti. Birde psikiyatri ye git
ilaca başladım sanırım ilaçsız geçmeyecek çünkü bir yıldır kendim mücadele ettim sonunda pes ettim yenildimValla canım benim gitöediğim doktor kalmadı bendede anksiyete bozukluğu var
Anlat canm hafifler sinBen neler cektım
Aynı benYa kizlar sizdede ilac icince pisman olan var mi? Bilmedigim bi ilac iceyim fena oluyorum ya sanki ilac oldurcek beni.birde bi yerim agrisin hmn kendimi olcek gibi hissediyorum boyle kanser oluyorum ms oluyorum oyy neler neler yaaa
Papatya çayı sarikantoron ve saygıdeğer doktorum saracoglunun kuru ıspanak maydonoz sabahları aksamlarında ıspanak tereDr bunun icin ilac verdi onu bile kullanamiyorum yaa. Az once bi basladi ayy neler neler gecti aklimdan yeni toparladim kendimi. Ne yapmak laxim ya ilac da kar etmiyor. Neoformat deneyen var mi kizlsr
aynısıTakinti evham var bende hastalik konusunda biri desin bnde tümor cikti belirtisi suydu tamam derim bendede var hastalanicam falan korkusu ölüm korkusu herseyi kafaya takma en negatifini dusunme ne ararsan var bende bazen hic duzekmicem boyle bi iyi bi kotu gidecek hayatim diye korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?