- 24 Ocak 2018
- 17
- 7
- 16
- 34
- Konu Sahibi Angel27black
-
Ya kizlar sizdede ilac icince pisman olan var mi? Bilmedigim bi ilac iceyim fena oluyorum ya sanki ilac oldurcek beni.birde bi yerim agrisin hmn kendimi olcek gibi hissediyorum boyle kanser oluyorum ms oluyorum oyy neler neler yaaa
amin inş iç sıkıntım çok oluo dua okuyorum devamlı ama yasayan anlıyo bilmeyene boş gelio rabbim yardımcımız olsunBana da hafif anksiyete teşhisi koydu doktorum.İç sıkıntılarım da azalma oldu diyebiliriz.Tek sıkıntım bazen kendimi rüyada gibi hissediyorum.Saçma düşüncelerle boğuşuyorum.Rabbim hepimize şifa versin
Bende de yaygın anksiyete var çok kötü bir durum çeken bilir gerçektenamin inş iç sıkıntım çok oluo dua okuyorum devamlı ama yasayan anlıyo bilmeyene boş gelio rabbim yardımcımız olsun
Ben omega 3 takviyesini okudum iyi geliyormuş kullanmaya basladim kendimi gerçekten iyi hissediyorum çok fazla dus7nmemeye başladımAynisi bendede var devamlı kötüyü düşünüyorum hiçbirşey yap mı gelmiyo içimden
Hep boyle gidecekmiş g8bi oluo biri hasta olsa bende etkileniyorum
iştahsızlık çokluk hissi çok yaşıyorum sizdede oluyormuŞu aralar yine iç sıkıntılarıyla cebelleşiyorum.Atak gibi.Bir bastırıyor.4-5 dakika canımdan bezdiriyor sonra geçip gidiyor.Çok zor gerçekten
Evet oluyor özellikle sabahları.Siz de iç sıkıntısı yaşıyor musunuz gün içinde sık sık?iştahsızlık çokluk hissi çok yaşıyorum sizdede oluyormu
aynen çok yaşıyorum derin derin nefes almak istiyorum hep iştahsızlık tan çok korkuyorum sabahları hiçbirşey gidemiyorum sonra kendi kendime kuruyorum midemde kotu bir hastalık var diye kendimi yiyorum korkudan doktora gidemiyorum çok bunaldim sizdede boyle duygu durumları oluyormu acabaEvet oluyor özellikle sabahları.Siz de iç sıkıntısı yaşıyor musunuz gün içinde sık sık?
Evet bende de iştah sorunu oluyor bazen.Aklıma başka hastalıklar falan geliyor.Ama bizim elimizde.Zorla da olsa biraz yememiz lazım ki toparlayalımaynen çok yaşıyorum derin derin nefes almak istiyorum hep iştahsızlık tan çok korkuyorum sabahları hiçbirşey gidemiyorum sonra kendi kendime kuruyorum midemde kotu bir hastalık var diye kendimi yiyorum korkudan doktora gidemiyorum çok bunaldim sizdede boyle duygu durumları oluyormu acaba
MerhabaEvet bende de iştah sorunu oluyor bazen.Aklıma başka hastalıklar falan geliyor.Ama bizim elimizde.Zorla da olsa biraz yememiz lazım ki toparlayalım
Merhaba
İştah sorununuza çözüm bulabldnz mi bende aynı dertten muzdaribim
Anladım ne güzell darısı başıma iştahszlk bendeki psikolojik sanırımKan testi yaptırdım.Demir eksikliği çıktı.Doktorum kan ilacı verdi ve bu sayede 2-3 haftadır iştahım iyi durumda.
Anladım ne güzell darısı başıma iştahszlk bendeki psikolojik sanırım
En son nikah işlemleri için kan aldırmıştım canım aile hekimim bir problem gözükmüyor dedi ama emin olamadım.Bayadır böyleyim ilaç kullandığım halde kendime gelemedim.Benim problemin stres heyecana dayalı kusma bulantı iştahsızlıktı zaten diğerlerini ilaçlarla durdurduk hamd olsun ama aylardır iştahsızlık sorunumu aşamadımSiz de bir tahlil yaptırın hiç belli olmaz.Moralinizi de bozmayın psikolojikse bile.Her şeyin bir çaresi var tıpta Allah’a şükür.Doktora gittiniz mi?
En son nikah işlemleri için kan aldırmıştım canım aile hekimim bir problem gözükmüyor dedi ama emin olamadım.Bayadır böyleyim ilaç kullandığım halde kendime gelemedim.Benim problemin stres heyecana dayalı kusma bulantı iştahsızlıktı zaten diğerlerini ilaçlarla durdurduk hamd olsun ama aylardır iştahsızlık sorunumu aşamadım
Keşke fizyolojik olsaydı diyordum bnde bazen canım psikolojik hiçbi çare yok yaa ilaç kullanıyorsun gene aynısın malesefNeyse ki fizyolojik bir rahatsızlık değil canım.Ben psikolojik rahatsızlıkların bir şekilde atlatılacağı kanısındayım.Yemek yemeden önce kafanızdan “yiyemiyorum,iştahım yok” düşüncelerini atmayı deneyin.Ya da sevdiğiniz bir tv programı karşısında yemeye çalışın.Ben bu şekilde az çok yiyebilirdim.İnşallah size de iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?