- Konu Sahibi Angel27black
-
Keşke fizyolojik olsaydı diyordum bnde bazen canım psikolojik hiçbi çare yok yaa ilaç kullanıyorsun gene aynısın malesefönerilerini yapıcam ama çok teşekkür ediyorum
Merhaba kızlar.benim anksiyete bozukluğum hepinizden farklı sanırım.eşimin yaptığı sözde bi şaka yüzünden anksiyete bozukluğuna yakalanmıştım.beni çok kötü bi şekilde eşek şakası yaparak korkuttu eşimi görünmeyen varlık sandım ilk atağı orada yaşadım.sonra eşim dahil insanlardan korkmaya başlamıştım.ilaçta kullandım bir sene ama pek fayda etmedi.terapi aldım çok şükür iyiyim.bazen korkular kaygılar geliyor öğrendiğim teknikleri uyguluyorum gidiyor şükür.bu hastalığı yaşayan bilir.olmayan şeyleri olmuş gibi düşünüp ölüp ölüp diriltir insanı.Allah şifa versin hepimize
çok kafaya takmadığım smn yiyebiliom ama bu öyle birsyki nereyi takarsam orada kalıyorum günlerce doktor prozac die bi ilaç verdi başlamadım acaba kullanan varmı yan etkilerinden korkuyorumMerhaba
İştah sorununuza çözüm bulabldnz mi bende aynı dertten muzdaribim
İnanma öyle şeylere hepsi para tuzağı ben yşadım bliyorum ondan böyle diyorum inan hiçbir işe yaramıyor ancak iyi bir hekime gidip doğru ilac tedavisi ile biraz normale dönüyor insan onun dışında kendim baş edebilirim diyorsan bilemem gecmiş olsunMerhaba kızlar
Malesef 4 aylık düşük yaşadıktan sonra bende aynı sorunları yaşamaya başladım. Doktora gittim.paxera adında bir ilaç verdi direndim kullanmadım.çünkü bebeğim olsun istiyorum ama olmasından da korkuyorum. Garip bi hal içindeyim.
Bioenerjiye gidip de faydasını gören var mı acaba sizce faydası olur mu?
Prozac hafif bir ilaç bence doktor uygun görüp yazdıysa başlayabilirsin ilk 14 gün hafif yan etkiler yapar ama onlara takılma hepsi gecici gecmiş olsunçok kafaya takmadığım smn yiyebiliom ama bu öyle birsyki nereyi takarsam orada kalıyorum günlerce doktor prozac die bi ilaç verdi başlamadım acaba kullanan varmı yan etkilerinden korkuyorum
Evin yakınlarından uzaklaşınca ne gibi durumlar oluyor bende de oluyor dönem dönem ateş basıyor ya fenalaşırsam eve nasıl dönerim çok zor bir durumMerhaba. Terapide öğrendiğiniz teknikleri bizimle de paylaşır mısınız? Belki bize de faydası olur.
Ben de tek başıma evin yakınlarından uzaklaşamıyorum
Evin yakınlarından uzaklaşınca ne gibi durumlar oluyor bende de oluyor dönem dönem ateş basıyor ya fenalaşırsam eve nasıl dönerim çok zor bir durum
Ya fenalaşırsam korkusu bende de var üzerine gitmeden yenemeyiz bir şekilde bu korkuların üzerine gitmeliyizEvet bana da ateş basıyor, sanki ciğerlerim yanıyor gibi göğsümde bir ateş hissi. Ya bayılırsam, ya fenalaşırsam hissi. Allah kimseye yaşatmasın.
Yazın üst üste iki defa bağırsak enfeksiyonu geçirdim. Biraz uzun sürdü iyileşmek. O dönemde birkaç kez hastaneye yalnız gitmek zorunda kaldım. Halsizlik çok fazla vardı o zaman. Bacaklarım titriyordu. Düşüp bayılcam diye korkmuştum. Ondan kaldı bende.
Merhaba kızlar
Malesef 4 aylık düşük yaşadıktan sonra bende aynı sorunları yaşamaya başladım. Doktora gittim.paxera adında bir ilaç verdi direndim kullanmadım.çünkü bebeğim olsun istiyorum ama olmasından da korkuyorum. Garip bi hal içindeyim.
Bioenerjiye gidip de faydasını gören var mı acaba sizce faydası olur mu?
Bu tür psikolojik rahatsızlıklarda dikaktli olun ve kaliteli doktor bulun. Yanlış doktor, yanlış teşhis koyar ve sorun artar. Bu gibi psikolojik soruların kişiye bir çok zararı olur. İçine kapanır, sosyal çevresi azalır, asabileşir, işini kaybeder, ekonomik olarak zora girmeye başlar. Hayatınız tepetakla olabilir.
canım anlattıkların aynı ben
içime kapandım, sosyal çevrem hiç kalmadı,
işten ayrılmak istiyorum ancak eşim olmaz diyor
bütün dünyaya kapattım kendimi
yaşayan ve tedavinin faydasını gören arkadaşlar neler yaptıklarını paylaşırlarsa bize de bir umut olur belki
İşinden ayrılma sakın. Çalışmak en iyi ilaç
Nasil.oldun merak ettim bende ayniyimVallahi bn bişeyler yaşıyorm ama o dediklerindenmi bilmiyorum doktora gidemiyorm ilaç verirse ufak bebeim var nasıl olur bilemedim.Sürekli aklıma ölüm geliyo.En ufak şeyde bana bişey olucak zannediyorm.Evde yalnız
kalamıyorm.Kalsamda aklımm hep olumsuz çalışıyo şöyle ki,evde tekken eşim vardiyalı çalışır gece kapıyı kilitleyemiyorum.Birşey olurda kapıyı açamaz kimse diye düşünüyorum.
Bende çıldırmak üzereyim.Allah aşkına senn yaşadıkların da böyle şeylermi?Çok istiyorum doktora gitmek ama herkes ilaç verirse uyku yapabilir diyor.Vazgeçiyorum.
Kaç kere konu açtım hiç dönen olmadı ondan sana bir danışayım dedim lütfen k.bakma sanada çok.g.olsn bu arada...
Bende gittikce kilo veriyorum bebek emziriyorum doktora gitmeyede korkuyorum bu hasyalik ile hamilelikte tanistimStrese girdigim zamn hemen b9gazda düğümleme bayılacakmışım hissi oluyor iştahsızlık var canım hiçbirşey istemio ama zorla yemeğe çalışıyorum bu durumdan kilo veren varmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?