Kaygılar...

Askini bulmussun birakma sakin elini.
Eskiyi unut, unutamiyorsan yardim al.
Ama evliligini sakin eskiyle kiyaslama, hosgeldinler x falan deme sakin, adami zorla cinnete getirme:KK53:

Özeleştiri yapacağım bencillik ediyorum. O bana yapsa bu benzetmeyi çok kırılırım çok da kızarım. Korkularım beni bencil yapıyor. Bu yönümü törpülemeye gayret edeceğim :KK17:

bebeğim yaşadığın şey ileriye ket vurmak geçmişin kötü anılarını her an yeniden olcakmış gibi şu anı yaşayamıosun :((
sıkıntı yapma olumlu bakmaya çalş ve destek al

Ne insanlar, ne hayatlar var. Allah sizi büyük bir sınavdan geçirmiş ve sonunda da sizi seven ve sizin de gerçekten seveceğiniz bir kişiyi size hediye olarak vermiş. Eski defterleri, yeni evliliğinize sık sık karıştırırsanız mutsuz olursunuz. Çok büyük bir travma geçirmişsiniz. Yıllarca... Bunun izlerini silmek kolay olmaz elbette. Hatta siz bunu için çabalamazsanız hiç olmaz. Bir psikiyatristten destek almanızda fayda var.

ince kadındır,benım askım..

kendisi sacını papatya suyuyla acar ama seni oyle balyajsız bırakmaz kuaför koltuğunda..
ne papatyası dibim çıktı daha papatya bilenem almadım iştekiler kapalısın nabacan diyollar sanıyolar tuvalete bile çarşafla giriyoz zaar:KK53::KK70:

Pazar annemlere gittim eşim de arkadaşlarıyla çıktı. Odamı özlemişim bir gün önce de güneşte kaldık ıstakoz gibiydim o rehavetle uydum bir iki saat. Aman annem elli kere geldi yanıma uyutmadı, gel yüzünü görelim. Ya bütün gün sizlerleyim sabah kahvaltı ettik. Odamda yatayım zaten rengim pancara dönmüş. Yani kendimi çekmeme de izin yok! Annem her sabah sevgili gibi günaydın mesajı ister yazmazsam merak eder arar. Mesafe koymaya gayret halindeyim çünkü daha iki ay öncesine dek en mutlu anlarımı el birliğiyle mahvettiler...

Anneme de kızıyorum anlatılmayacak ne varsa anlattı bana... Yahu bilmiyim zaten öfkeliyim babama.. Üzdü beni çok sanki evlenmedim cenazem çıktı gibi.. Şimdi kızgınım ona da... Biraz uzak kalmak en iyisi en güzeli belki de...

Annen, başkaları istiyor diye yapma hiçbir şeyi. Onların isteklerini yapmaya devam ettiğin sürece hayatının kumandası onların elinde olur. Kendi isteklerinin farkında bile olamazsın. Sen nasıl istiyorsan öyle yap. Başta tepki gösterirler direnirler ama inan kısa sürede kanıksarlar, açtığın yolda yürümeye başlarlar.
Her sabah annene çekeceğin mesajı düşünerek gözlerini açmak zorunda değilsin. Anneler sürekli merak modundadır zaten. Bu yüzden evlatlarının hareket alanını kısıtlarlar.

Back
X