- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
- Konu Sahibi grateful2425
-
90 yasinda ninemiz vardi. :) Rahmetli oldu, o yaşta birinin soylediklerini ben ciddiye alamiyorum acikcasi hele ki o yasta birine bagirmak çok cirkin.
Bilmiyorum bizim 90 yasindaki nine oyle dinç bir nine degildi, ona bakinca sadece merhamet hissediyordum muhtacti, ben o kadar yaşli birine kufur etse bile bagirip cagiramam sanirim. Eşim de o kadar merhametsiz degildir heralde.
Oyle asiri yumusak kalpli bir tipte degilim ama hayvanlar ve 85-90 yasindaki insanlara karsi farkli bir yumusak karnim var.
Allah aşkına gelmiş 90 yaşına. Eşiniz de onun söylediğini ciddiye alıp , bağırıyor mu adama ?
Trip atsan ne atmasan ne, he deyin geçin .
Bu saatten sonra fikrini değiştirecek hali yok ya.
Ama 70 yaşında diğer dedenin de yemek malzemeleri filan alıp gelip yemek yapması da ilginç geldi bana . Yani kötü anlamda ilginç değil , sadece ‘ilginç’ geldi :)
bende esime bunu anlatmaya calisiyorum
ama dede asiri fit ne dedigini ne ictigini cok iyi bilip anlatir isine gelmeyini duymaz ama sanirim ben cok bunaldim. misal temizlik yaparim pesimde dolanir o öyle olmaz böyle olur. sonra degistirir istedigi gibi yapar. üstüne sürekli rapor istiyor benden ben ztn her disari ciktigimda onu yanimda gezdiririm cani skilmasin diye.
ceketin yeteri kadar uzun mu kisa mi. utanip daralmaya basladim. bu olayda cok fena gerdi
Boyle adama bagirip cagiracaksaniz huzur evine yollayin bari ne diyeyim. Sunun surasinda daha kac sene yasayacak bu adam kazik cakmadi ya gelmiş 90 yasina.
Ben öldükten sonra kendimi yerdim heralde o bagirmalarim vs aklima gelirdi hakli bile olsam. Nebileyim ben kendimden pay biciyorum sizi bilemem tabi, nasil rahat edeceksiniz oyle yapin elbet
Bu 70 yaşında dede neci oluyor o kısmı pek anlamadım
Bende anlamadım hiç zaten kafasında yara çıkan dede konusu vardi ya o bu konu sahibi Yani bile isteye aldilar eve adamı. Evi falan vardı. Ama temizlik hastasi olduğu için kafasinda yara gecmiyordu. Çocukları bakmayınca alacagm dedi burda alma etme dediler. Benim için dert değil ne derse yaşlı sonuçta dedi.Boyle adama bagirip cagiracaksaniz huzur evine yollayin bari ne diyeyim. Sunun surasinda daha kac sene yasayacak bu adam kazik cakmadi ya gelmiş 90 yasina.
Ben öldükten sonra kendimi yerdim heralde o bagirmalarim vs aklima gelirdi hakli bile olsam. Nebileyim ben kendimden pay biciyorum sizi bilemem tabi, nasil rahat edeceksiniz oyle yapin elbet
Konuyu buldum aynı konu sahibi. Almışsınız artık yapacak bir şey yok. Esinizin bağırması çok yanlış olmus
Konuyu buldum aynı konu sahibi. Almışsınız artık yapacak bir şey yok. Esinizin bağırması çok yanlış olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?