- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi grateful2425
Yaşıtlarınla vakit geçir bırak şu dedeleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamadım hiç zaten kafasında yara çıkan dede konusu vardi ya o bu konu sahibi Yani bile isteye aldilar eve adamı. Evi falan vardı. Ama temizlik hastasi olduğu için kafasinda yara gecmiyordu. Çocukları bakmayınca alacagm dedi burda alma etme dediler. Benim için dert değil ne derse yaşlı sonuçta dedi.
kimse bakmiyor napabilirim? esimle üstlendik durumu. esime zamaninda babalik yapmis, babasi basini alip gidince. esim aksama kadar calisiyor yine bana kaldi.
bu sorun degil yatalak olmadikca idare ederim. en azindan oglum dede dede diye cok seviniyor. onlar sohbet ederken agu bugu yemek yapa biliyorum...
duymuyorum der :) isine gelmeyini duymuyor. ama burda bana yardim ede bilcek piskolog arkadaslar yok mu belki tavrimi degistirirsem ise yarar. ben dede bi daha yapmayla kaliyorum esim saatlerce konustu anlatti durumu gördükce (ki ben pes ettikce esim yapiyor o pess ettikce ben devreye giriyorum bakim konusunda) asilesip bagirmaya basliyor yapma bi daha diye.
bu sefer biz kavgaya tutusuyoruz dedeye neden bagirdin o 90 yasinda senin cocugundan farki yok cocuguna nasil bagirmiosan ona bagirmicaksin diye. konu böyle uzadikca biz küsüp duruyoruz bir birimize artik. sonra diyorum bana noluyor sanki benim dedem. sonra ama cani aciyor diye yine kendimi yemeye basliyorum.
Kısaca dede babalık yapmış kocasına babası alıp başını gittiğinde. Kocası da aldıklarından bu yana sürekli dedeye bağırıyor. Ya konu sahibini dinlemedigi için ya bu tarz sebepler yüzünden o yüzden bizde esimle kavga ediyoruz zaten demiş altta alinti yaptım bakarsin.Evet gecmeyen yara diye konusu var ama asiri uzunmuş okuyasim gelmedi.
Keşke iyi dusunseymiş yani once alip sonra atmak bilemedim.
Evet gecmeyen yara diye konusu var ama asiri uzunmuş okuyasim gelmedi.![]()
Keşke iyi dusunseymiş yani once alip sonra atmak bilemedim.
Dedeye eşiniz en başından beri bağırıyormus zaten.
Heoiniz size o konuda Allah razı olsun dedi. S
Esiniz babası onu terk edince ona babalık yapan adama böyle sürekli bağırıp cagriyor ve sizde ikiniz vefa borcunuzu oduyorsunuz yani. Siz şaplaga kadar hadi tamam amenna da esiniz bastan sona![]()
ben atiyorum dedimmi? sadece hersey üst üste cok geldi susuyorum icten ice cok bunaliyorum.
ona odasini hazirlatirken tadilat icin isciler geldi. birgün esimle tartisiyoruz. odadan ciktim dedenin sesi geliyor. hm senin karin ztn sen yokken eve erkek aliyor gibi cümleler kururuyor. bu bana cok koyuyor? sen alinmazmiydin? 90 yasindasin eve ama aklin sürekli neden böyle konularda. agzimi acmiyorum iste.
ama üzüldügümp görmesin mi? bi kac gün bende onun gibi duvara bakiim ozaman? ben normal devam ettikce hosuma mi gidiyor saniyor anlamiyorum
Ben hala 70 yaşındaki dedeye neden ben acıktım yeaahhh diye mesaj attığınızı anlamadım. Siz kaç yaşındasınız?benim 8-9 senedir tanidigim baska bir dede diyim artik 70 yasinda arkadasim/babam gibi sevdigim bir insan var. her konuda yanimda olan biri. misal msj yazsam cok aciktim ben yeaaah diye ya yemek getirir yada malzemeyi gelip alir bizde yapar. beraber yürüyüs yapariz
Sizden çok eşiniz suçlu ve kızmayın ama vefasız. Siz iki huysuzla ugrasiyorsunuz belli ama ne var biliyor musunuz? O konuda size birçok kişi almayın bakın ağır yük yazacakti, insan eti ağır yazacaktı bjri yazdı ve ağzını tek msjla kapadiniz.icimde savasiyorum ben. ama cok bunaldim hep altdan aliyorum. sürekli esimle tartisma icindeyim yapma etme cocuk mus gibi düsün. duymamisliktan gel. söyle yap böyle yap demekten cok yoruldum.
hep dedeyi savunuyorum düstügüm duruma bak. atese düsen yine benim.
sonra diyorum yalnizken dede özür dilerim torunun sana kizdi. olsun o hakliydi. cok sacma boyutda durum. sacma sacma isler
Eee adam geldiginden beri bagiriyormussunuz daha dogrusu esiniz yapiyormus, basina saplak atmak istediginiz de dedeymiş meger ben esiniz icin yazdiniz sandim. Adam kendi evinde takiliyormuş zaten keşke almasaymisiniz yani boyle yaptiktan sonra.
Kendi babasi cekip gitmişken, kendisine bakan birine boyle yapan biri de bilemiyorum yani bisey demiyorum size.
Sizden çok eşiniz suçlu ve kızmayın ama vefasız. Siz iki huysuzla ugrasiyorsunuz belli ama ne var biliyor musunuz? O konuda size birçok kişi almayın bakın ağır yük yazacakti, insan eti ağır yazacaktı bjri yazdı ve ağzını tek msjla kapadiniz.
Napayim vefa borcu esime babalik etmis diyerek.
Bir çok kişi buna hak verip geri çekildi eminim.
Keşke daha detaylı düşünüp daha objektif yorum yapsaydınız ilk msjiniza. Aşırı duygusala bağlayıp oyy canım dedecim gibi bir algı olusturunca herkeste katlanir bu kadın demek ki demiştir. Ben dedim.
Allah kolaylık versin. Ama eşiniz vefasizlik yapıyor tekrar söylüyorum. Madem öyle bakıcı tutun diyenlerde oldu.
Ayrı evinde bakıcı tutabilirdiniz ya da huzur evine verebilirdiniz ama siz dede fit ve yatalak olmadığı sürece bakarım dediniz. Adam şimdi habire yer değiştirmiş olacak ama huzur evine verin bence. O adama o kadar bagrirken esiniz orda durmamali
dudağından öpmemiş yanaktan öpüşmüşler kapıdan uğurlarken, 70liğin karısı da varmış o da öpmüş her ikisini de. Dudaktan öpmeyi 90 yaşındaki dede uyduruyor bunamaya başladığı için, ben bunu anladım.70 yaşındaki adama acıktım yeaaah mı diyorsunuz
90 yaşındaki dedenin kafasına şaplatmak mı istediniz
dedenin dudağından öpüyor dediği kısmı düşünemiyorum bile.
sahi yaş kaç ??
İnşallah sizin anladığınız doğrudur.dudağından öpmemiş yanaktan öpüşmüşler kapıdan uğurlarken, 70liğin karısı da varmış o da öpmüş her ikisini de. Dudaktan öpmeyi 90 yaşındaki dede uyduruyor bunamaya başladığı için, ben bunu anladım.
Ben hala 70 yaşındaki dedeye neden ben acıktım yeaahhh diye mesaj attığınızı anlamadım. Siz kaç yaşındasınız?
İnşallah sizin anladığınız doğrudur.
![]()
Bana birini hatirlattiniz. Nedense dedenin öyle bir yerde olması zor geliyor ama çocuk gibi azarlanmasi daha basit ve yurutulebilir.yukarda Allah var o yalnizken ben rahat edemem. yuvarlaniyoruz bi sekil ama esim olayini cözememek deli ediyor beni bu sefer dedede böyle baslayinca napicami sasirdim. esimle herkez uyusun saatlerce konusurum yapma etme diye. dedeyle konusurum özür dilerim kalbin kirildi diye vs vs ama iki ayda ikiside cok yordu beni. esime demedigim kalmadi sinir ediyor kafasina girmiyor dediklerim.
anladigi dogru. biz sag sol yanaktan normal hos bes öptük. dede dudak diye tutturmus
Kaç yaşındasınız gerçekten çok merak ettim.anladigi dogru. biz sag sol yanaktan normal hos bes öptük. dede dudak diye tutturmus