Kayın konusu

Hayır hiç istemedik.Eşim istemez zaten. Kavga ile çözeceğim maalesef. Aynı miktarı kendi aileme alsam bu sefer bizi yoracak.
Bir müddet zorlanın bir şey olmaz.

Eşiniz başta ses çıkarmaz ama sonra rahatsız olur emin olun. Şimdi sizin almayacağınızı bildiği için “Ailemle ne sorunun var, kendi ailene de al.” vs atıp tutuyordur.

Bunu denemezseniz bir ömür eş ailesine çalışırsınız. Ya da dediğim gibi bütçeyi tamamen ayırın, ev arkadaşı gibi idare edin.

O alıyorsa sizde alın. Ailesine hayır demeyi öğrenir. Tepkiniz haklı bence.

Erkek ailelerinin şu para beklentisi beni deli edecek..

Kesinlikle kısasa kısas yapmaktan başka çareniz yok
Mesela kayinvalide nasıl biri ona deseniz ki böyle yapıyor bende artık kendi aileme yollayacağım
Ailenize almak istemiyorsanız aldım yolladım deyin parayı kenara koyun
Ya da deyin ki sen bunu kaç liraya aldin o kadar parayı ayirayim gidince kendi aileme vereyim
Bakın kavgayla asla olmaz aranız çok kötü olur gerek yok sessiz sakin kısas yapacaksınız inanın tek çare

Kendi maaşımı tamamen ayırmak mantıklı geliyor.

Kendi maaşımı tamamen ayırmak mantıklı geliyor
Erkek ailelerinin şu para beklentisi beni deli edecek..
Sözde birsey beklemiyorlar.Neymis biz alalım oraya gidince parasını verir diyor.Adam çalışmıyor nasıl verecek.Önce versin sonra alırız dedim.Bunun kavgasını yapıyoruz.Maaşi tamamen ayiracağim.O zaman alsın göreyim.

Eşimin durumu kötüye gitsede sırf yaranmak için alir.Taniyorum onu.

Kayinvalide iyi gibi görünen fena bir insan.Bu arada buraya gelirken aracimizi Turkiyede biraktik.Kvler satıp parasını vermedi.Durumumuz iyi diye.Eşimde arkasını aramadı.O yüzden onlara iğne almak istemiyorum

Evlimi kayın? Evi için yiyecek ,kahvaltılık tarzımı biseyler istiyor? Ne olursa olsun yüzsüzluk , eli ayağı tutuyosa çıkıp kendi alır

Pc,oyun konsolu,telefon sürekli bu tarz siparişler ediyor.Maaşımı direk birikime atacağım olmazsa

Tahmin etmiştim. Eşin sallak belki de konu sahibesi, o aklını kullanamaz. Yapacak tek şey var, kaynına mesajla IBAN at aldıklarını ödememişsin buna gönder de. Yok derse de KV veya KPye yaz parasını iste. Parayı istediğini görünce KV KP oğullarını dizginler merak etme.

Kayinvalide iyi gibi görünen fena bir insan.Bu arada buraya gelirken aracimizi Turkiyede biraktik.Kvler satıp parasını vermedi.Durumumuz iyi diye.Eşimde arkasını aramadı.O yüzden onlara iğne almak istemiyorum
Söyleseydiniz yarısını da sızın ailenize gönderselerdi. Ben evlendikten sonra erkek ailelerinin her şeye hakkı olduklarını düşünmelerinden cok rahatsız oluyorum. Artık oğullarının evli olduğunu ve her istediklerini yapamayacaklarıni anlamakta neden zorlanıyorlar ki?

harika fikir

Kaynimin numarası bile yok.Ve inanın eşimi kullanamıyor diye beni sevmiyor.Daha kötü olmaz mı sizce?

Arabayı eşim bekarken aldı.Birlikte alsaydık tepki gösterirdim.Bizim için para değil,3 5 ayda kazanırız dedi.Sonra kendi adlarına faize atmışlar parayı.Bu evlilikte tek faydalarını,samimiyetlerini görsem para lafı yapmazdım.Ama hep biz birşeyler yapıyoruz.Ha bu arada,kaynim ve sevgilisi buraya yerleşmek istiyormuş.Kiz kendi işini yapıyor.Eşime demiş,abi sen şoförlük yaparsın,en azından bizim iş diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…