- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Tamam sımdıde yorulmussunuzHayır hiç istemedik.Eşim istemez zaten. Kavga ile çözeceğim maalesef. Aynı miktarı kendi aileme alsam bu sefer bizi yoracak.
Geleceğiniz kaynınızın zevklerine gidiyor.Evet ama geleceğimiz ne olacak?Eşim parasını verir diyor.Tabiki vermiyor.
Bir müddet zorlanın bir şey olmaz.Hayır hiç istemedik.Eşim istemez zaten. Kavga ile çözeceğim maalesef. Aynı miktarı kendi aileme alsam bu sefer bizi yoracak.
Merhabalar herkese.Uzun zamandır foruma girmiyorum.
Eşim iyi niyetli,kullanıldığını düşünmeyen bir insan.Kaynım ise tam anlamıyla uyanık.Yıllardır çalışmayan,ailesinden geçinen biri.
Biz yurtdışında yaşıyoruz.Birikim yapıp farklı bir ülkeye geçmeyi düşünüyoruz.Kaynım eşime şunu bunu al diye birşeyler sipariş ediyor.Parasını vermiyor.Benimde kardeşlerim var.Bende aynı miktarda kardeşime yeğenime alsam,bizi zorlar.Tepki göstermekte haksız mıyım?
Erkek ailelerinin şu para beklentisi beni deli edecek..Merhabalar herkese.Uzun zamandır foruma girmiyorum.
Eşim iyi niyetli,kullanıldığını düşünmeyen bir insan.Kaynım ise tam anlamıyla uyanık.Yıllardır çalışmayan,ailesinden geçinen biri.
Biz yurtdışında yaşıyoruz.Birikim yapıp farklı bir ülkeye geçmeyi düşünüyoruz.Kaynım eşime şunu bunu al diye birşeyler sipariş ediyor.Parasını vermiyor.Benimde kardeşlerim var.Bende aynı miktarda kardeşime yeğenime alsam,bizi zorlar.Tepki göstermekte haksız mıyım?
Kendi maaşımı tamamen ayırmak mantıklı geliyor.Bir müddet zorlanın bir şey olmaz.
Eşiniz başta ses çıkarmaz ama sonra rahatsız olur emin olun. Şimdi sizin almayacağınızı bildiği için “Ailemle ne sorunun var, kendi ailene de al.” vs atıp tutuyordur.
Bunu denemezseniz bir ömür eş ailesine çalışırsınız. Ya da dediğim gibi bütçeyi tamamen ayırın, ev arkadaşı gibi idare edin.
Kendi maaşımı tamamen ayırmak mantıklı geliyorBir müddet zorlanın bir şey olmaz.
Eşiniz başta ses çıkarmaz ama sonra rahatsız olur emin olun. Şimdi sizin almayacağınızı bildiği için “Ailemle ne sorunun var, kendi ailene de al.” vs atıp tutuyordur.
Bunu denemezseniz bir ömür eş ailesine çalışırsınız. Ya da dediğim gibi bütçeyi tamamen ayırın, ev arkadaşı gibi idare edin.
Sözde birsey beklemiyorlar.Neymis biz alalım oraya gidince parasını verir diyor.Adam çalışmıyor nasıl verecek.Önce versin sonra alırız dedim.Bunun kavgasını yapıyoruz.Maaşi tamamen ayiracağim.O zaman alsın göreyim.Erkek ailelerinin şu para beklentisi beni deli edecek..
Eşimin durumu kötüye gitsede sırf yaranmak için alir.Taniyorum onu.Kesinlikle kısasa kısas yapmaktan başka çareniz yok
Mesela kayinvalide nasıl biri ona deseniz ki böyle yapıyor bende artık kendi aileme yollayacağım
Ailenize almak istemiyorsanız aldım yolladım deyin parayı kenara koyun
Ya da deyin ki sen bunu kaç liraya aldin o kadar parayı ayirayim gidince kendi aileme vereyim
Bakın kavgayla asla olmaz aranız çok kötü olur gerek yok sessiz sakin kısas yapacaksınız inanın tek çare
Eşim maddi sıkıntı çekse bile alır.O yüzden bu çözüm gelmiyor bana.O alıyorsa sizde alın. Ailesine hayır demeyi öğrenir. Tepkiniz haklı bence.
Kayinvalide iyi gibi görünen fena bir insan.Bu arada buraya gelirken aracimizi Turkiyede biraktik.Kvler satıp parasını vermedi.Durumumuz iyi diye.Eşimde arkasını aramadı.O yüzden onlara iğne almak istemiyorumKesinlikle kısasa kısas yapmaktan başka çareniz yok
Mesela kayinvalide nasıl biri ona deseniz ki böyle yapıyor bende artık kendi aileme yollayacağım
Ailenize almak istemiyorsanız aldım yolladım deyin parayı kenara koyun
Ya da deyin ki sen bunu kaç liraya aldin o kadar parayı ayirayim gidince kendi aileme vereyim
Bakın kavgayla asla olmaz aranız çok kötü olur gerek yok sessiz sakin kısas yapacaksınız inanın tek çare
Evlimi kayın? Evi için yiyecek ,kahvaltılık tarzımı biseyler istiyor? Ne olursa olsun yüzsüzluk , eli ayağı tutuyosa çıkıp kendi alırSanmıyorum engel olacağını.Zaten gelirken birseyler getiriyoruz.Ancak birebir sipariş vermek.Ve biraz büyük miktarlar...Bana kullanılmak gibi geliyor.. Eşimin dediği şey ailem sana ne yaptı.Bu yüzden kavga ediyoruz.Ve ailesinden soğuyorum iyice.
Pc,oyun konsolu,telefon sürekli bu tarz siparişler ediyor.Maaşımı direk birikime atacağım olmazsa
Söyleseydiniz yarısını da sızın ailenize gönderselerdi. Ben evlendikten sonra erkek ailelerinin her şeye hakkı olduklarını düşünmelerinden cok rahatsız oluyorum. Artık oğullarının evli olduğunu ve her istediklerini yapamayacaklarıni anlamakta neden zorlanıyorlar ki?Kayinvalide iyi gibi görünen fena bir insan.Bu arada buraya gelirken aracimizi Turkiyede biraktik.Kvler satıp parasını vermedi.Durumumuz iyi diye.Eşimde arkasını aramadı.O yüzden onlara iğne almak istemiyorum
harika fikirTahmin etmiştim. Eşin sallak belki de konu sahibesi, o aklını kullanamaz. Yapacak tek şey var, kaynına mesajla IBAN at aldıklarını ödememişsin buna gönder de. Yok derse de KV veya KPye yaz parasını iste. Parayı istediğini görünce KV KP oğullarını dizginler merak etme.
Bekar,kvlerler yaşıyor.Yok genelde elektronik şeyler istiyor.Bizde para değilmiş.Evlimi kayın? Evi için yiyecek ,kahvaltılık tarzımı biseyler istiyor? Ne olursa olsun yüzsüzluk , eli ayağı tutuyosa çıkıp kendi alır
Kaynimin numarası bile yok.Ve inanın eşimi kullanamıyor diye beni sevmiyor.Daha kötü olmaz mı sizce?Tahmin etmiştim. Eşin sallak belki de konu sahibesi, o aklını kullanamaz. Yapacak tek şey var, kaynına mesajla IBAN at aldıklarını ödememişsin buna gönder de. Yok derse de KV veya KPye yaz parasını iste. Parayı istediğini görünce KV KP oğullarını dizginler merak etme.
Şu lafın üstüne ben istifa ediyorum sen evi geçindir niye demiyorsunuz eşinize? Bizde para değilmiş ite bak ya çok sinir oldum. Hayatında çalışmamış insanlara her şey kolay geliyor tabi.Bekar,kvlerler yaşıyor.Yok genelde elektronik şeyler istiyor.Bizde para değilmis
Arabayı eşim bekarken aldı.Birlikte alsaydık tepki gösterirdim.Bizim için para değil,3 5 ayda kazanırız dedi.Sonra kendi adlarına faize atmışlar parayı.Bu evlilikte tek faydalarını,samimiyetlerini görsem para lafı yapmazdım.Ama hep biz birşeyler yapıyoruz.Ha bu arada,kaynim ve sevgilisi buraya yerleşmek istiyormuş.Kiz kendi işini yapıyor.Eşime demiş,abi sen şoförlük yaparsın,en azından bizim iş diye.Söyleseydiniz yarısını da sızın ailenize gönderselerdi. Ben evlendikten sonra erkek ailelerinin her şeye hakkı olduklarını düşünmelerinden cok rahatsız oluyorum. Artık oğullarının evli olduğunu ve her istediklerini yapamayacaklarıni anlamakta neden zorlanıyorlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?