- 17 Şubat 2016
- 974
- 199
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
İnanın kaynimin numarası bile yok.Kvlere diyebilirim.Bende buna sinir oluyorum. Zorunda gibi hissettiriyorlar. Çok iyi demişsiniz.Inanin aynı ortama bile girmiyoruz.Girsekte konuşmuyoruz.O istemiyorsa siz isteyin?
Abi bunların parasını nezaman ödeyeceksin diyin.
Benim eşimdede vardı. Olmadığından değil enayi yerine koyduğundan sinir oldum. Herkesin içinde tekrar birşey getirin dedi, bende abi önce veresiye defterindekileri öde dedim şakayla. Birdaha asla istemedi.
Bu sefer maddi olarak bizi çok çok aşacakKayninın istediği şeylerden hiç inadına yapmıyormus senin ailedende istiyormus gibi ailene de al götür gör bak nasıl azalarak bitecek yaptıkları
İnanın kaynimin numarası bile yok.Kvlere diyebilirim.Bende buna sinir oluyorum. Zorunda gibi hissettiriyorlar. Çok iyi demişsiniz.Inanin aynı ortama bile girmiyoruz.Girsekte konuşmuyoruz.
Paracı olarak görecekler umurumda değil.Hep aynı şeyi yapiyorMaalesef sınırları çizmeyince insanlar aşırı arsızlaşıyor bazen. Onlar nasıl arsızsa sizde en doğal hakkınızı savunun.
Ama böyle de sadece siz çabalıyorsunuz fedakarlık yapıyorsunuz. Siz kenara atayım derseniz esiniz bu sefer ne güzel eşim zaten birikim yapıyor benim düşünmeme dert etmeme gerek yok diyecek.Bu sefer maddi olarak bizi çok çok aşacak
Zaten her ay belli bir miktar atıyoruz.Sadece geleceğimiz zaman istediklerini alıyoruz.Yani bende alsam nasılsa birikim var kafasında olacak.Küçük miktarları dert etmiyorum.Ama pc falan az bir miktar değil.Zaten önce bize parasını atması gerekmiyor mu?Ama böyle de sadece siz çabalıyorsunuz fedakarlık yapıyorsunuz. Siz kenara atayım derseniz esiniz bu sefer ne güzel eşim zaten birikim yapıyor benim düşünmeme dert etmeme gerek yok diyecek.
Ne münasebet dövecek gibi bakıyor terbiyesiz .Kaynim aynı evde bile dövecek gibi bakıyor.Kizin burada teyzesi varmış.Onun dükkanı varmış.Birkac ay çalışırsınız,kendi işinizi yaparsınız sonra demiş.
Kesinlikle param varsa abi bir fiyatları araştır eğer orada uygunsa bana alır misim dersin. Abi fiyatı öğrenir tamam ben sana göndereyim gelirken alip getirirsin dersin. Ben zaten sürekli insanlardan birsey sipariş edenlere de ayrıca sinir oluyorum da neyse.Zaten her ay belli bir miktar atıyoruz.Sadece geleceğimiz zaman istediklerini alıyoruz.Yani bende alsam nasılsa birikim var kafasında olacak.Küçük miktarları dert etmiyorum.Ama pc falan az bir miktar değil.Zaten önce bize parasını atması gerekmiyor mu?
Eşim maddi sıkıntı çekse bile alır.O yüzden bu çözüm gelmiyor bana.
Valla kayninizin numarasını alın eşinizden istediğin şeylerin burada fiyatı bu.Zaten her ay belli bir miktar atıyoruz.Sadece geleceğimiz zaman istediklerini alıyoruz.Yani bende alsam nasılsa birikim var kafasında olacak.Küçük miktarları dert etmiyorum.Ama pc falan az bir miktar değil.Zaten önce bize parasını atması gerekmiyor mu?
Eşimi tam yiyemiyor ya ondan öyle bakıyor.Engeli falan yok.Sadece çalışmak zor geliyor.Kvler parasız bırakmıyor.60 yaşındaki kv evde birseyler dikip satıyor,o evde yatıyor.Ne münasebet dövecek gibi bakıyor terbiyesiz .
Eşya mal mülk istemeyi biliyor ama.
İstediği şeyler sizin maaşınız sayesinde alınıyor haberi var mı acaba ?
Sizin rızkınızi yiyor parazit.
Koskoca adam bu yaşa gelmiş niye çalışmıyor peki zihinsel veya fiziksel engeli mi var ?
Hayır ayrıca böyle calismayan amiplerin kız arkadaşı oluyor ya bı de pes diyorum.
Dışarı çıkarıp kahve içmeye yemek yemeye parası yok bı de ilişki yapmış amip.
Kendisi netten araştırıyor hepsini.Sizin orada şu kadar bu alsana diyor.Bize gönderince para kesiyorlarmiş.Gelince vereyim diyor.Yalan oluyorKesinlikle param varsa abi bir fiyatları araştır eğer orada uygunsa bana alır misim dersin. Abi fiyatı öğrenir tamam ben sana göndereyim gelirken alip getirirsin dersin. Ben zaten sürekli insanlardan birsey sipariş edenlere de ayrıca sinir oluyorum da neyse.
Haklısınız. Maddi desteği kesmek mantıklı geliyor.Ailesiyle aram zaten iyi değil.Daha beter olacak bu sefer.Başka ne yapabilirsiniz ki. Siz ne derseniz deyin sizi suçlayacak. Ya harcayacaksınız, ya da susacaksınız. Siz maddi desteği kesmedikce eşiniz değişemez kolay kolay.
Şöyle düşünüyorum.Önce maddi desteği keseceğim eşimden.Sonra devam ederse kvye olan atmayı düşünüyorum. Şunun parası şu kadar diye.Valla kayninizin numarasını alın eşinizden istediğin şeylerin burada fiyatı bu.
Bu evde bende çalışıyorum aylık giderlerimizde böyle böyle haberin olsun.
Yani sadece abinden değil benim paramdan da istiyorsun gibi bir şeyler yazip gönderin.
Haklısınız. Maddi desteği kesmek mantıklı geliyor.Ailesiyle aram zaten iyi değil.Daha beter olacak bu sefer.
Bizde çocuk yok,napacaklar maaşı, onlar kardeş kafasindalar.Bu saatten sonra işe girmez o.Ben ufak miktarlara birsey demiyorum.Ama maaşımin yarısını bulan miktarları neden ben ödüyorumKeyifleri bilir koca adamı evde besleyip simartmasınlar o zaman. İşe girer çalışır, ayda yılda bir şey amenna ama evde yatıp anneden, abiden beslenmek çok çirkin.
Bende de benzer bir kayın var. Bekar maaşı iyi ama ne borcu biter ne harcı. Bizde üç tane çocuk var sponsorluk bekleniyor. Allah tan eşim akıllandı.
Maalesef her evde mutlaka bir asalak enayi bir parazit oluyor.Allahım neden her evde bir asalak bir enayi oluyor. Bizim ailenin enayisi de benim eşim.
Bizde çocuk yok,napacaklar maaşı, onlar kardeş kafasindalar.Bu saatten sonra işe girmez o.Ben ufak miktarlara birsey demiyorum.Ama maaşımin yarısını bulan miktarları neden ben ödüyorum
O yüzden bu kadar deliriyorum ya.Bize göndersin parasini Diyorum.Para kesiyorlar ne gerek var diyor eşim.Turkiyedeki hesabimiza atsin diyorum.Yuhhhh maaş yarısımı? Siz bayağı kayniniza sponsor olmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?