- 24 Eylül 2013
- 9.836
- 32.201
- 748
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ailenizin ihtiyacı yoksa almayın ama almış gibi yaparak o parayı sadece kendinize ayırın. Eşiniz o parayı bilmesin. Bakalım evi nasıl geçindirecek?Hayır hiç istemedik.Eşim istemez zaten. Kavga ile çözeceğim maalesef. Aynı miktarı kendi aileme alsam bu sefer bizi yoracak.
Zaten hep kavga ile geçti.Bu ailenin safi eşim.Eşime hep diyorum.Ailen hep kardeşine yapıyor,seni ayırıyor diye.Farkinda değil maalesef.Eşimin çalışmaktan sigorta günü dolmuş neredeyse.Kaynimin günü bile yok.Eşim çalıştıklarını hep kaynimla yemiş.Birikim yapmamış.Ailesiyle zaten konuşmuyorum.Buraya gelince birkaç saat uğrarım o kadarbu zamana kadar nasıl dayandın? değil 2 maaş 5 maaş olsan kime ne? senin emeğin senin paran. kendisi çalışsın kazansın ne hikmetse hep erkek tarafında böyle asalaklar
ama sende de kabahat eşine de resti çekmen gerekZaten hep kavga ile geçti.Bu ailenin safi eşim.Eşime hep diyorum.Ailen hep kardeşine yapıyor,seni ayırıyor diye.Farkinda değil maalesef.Eşimin çalışmaktan sigorta günü dolmuş neredeyse.Kaynimin günü bile yok.Eşim çalıştıklarını hep kaynimla yemiş.Birikim yapmamış.Ailesiyle zaten konuşmuyorum.Buraya gelince birkaç saat uğrarım o kadar
Eşim benim maaşım olmadan evi gecindiremez.Sadece kira elektrik su 1400 euro.Ee yeme içme derken elinde para kalmıyor.Dediginiz gibi büyük meblağ alacağım aklı başına gelsin.Kvye iban atmakta aklıma geliyor.Ailenizin ihtiyacı yoksa almayın ama almış gibi yaparak o parayı sadece kendinize ayırın. Eşiniz o parayı bilmesin. Bakalım evi nasıl geçindirecek?
Kayın ve sevgilisi size yerleşmek isterse ne yapacaksınız? Paraları yok. Yeni düzen kurana kadar diye gelip yaşamak isterlerse ne yapacaksınız?Zaten hep kavga ile geçti.Bu ailenin safi eşim.Eşime hep diyorum.Ailen hep kardeşine yapıyor,seni ayırıyor diye.Farkinda değil maalesef.Eşimin çalışmaktan sigorta günü dolmuş neredeyse.Kaynimin günü bile yok.Eşim çalıştıklarını hep kaynimla yemiş.Birikim yapmamış.Ailesiyle zaten konuşmuyorum.Buraya gelince birkaç saat uğrarım o kadar
Tamamda ne yapabilirim.Zaten sürekli kavga ediyoruz. Ne yapayım geri Turkiyeye mi gelelim.Burasi için o kadar emek verdik.ama sende de kabahat eşine de resti çekmen gerek
O zaman eşinize bütün faturaları yıkın. Onda bir şey kalmasın. Siz de paranızı saklayınEşim benim maaşım olmadan evi gecindiremez.Sadece kira elektrik su 1400 euro.Ee yeme içme derken elinde para kalmıyor.Dediginiz gibi büyük meblağ alacağım aklı başına gelsin.Kvye iban atmakta aklıma geliyor.
Kaynim aynı evde bile dövecek gibi bakıyor.Kizin burada teyzesi varmış.Onun dükkanı varmış.Birkac ay çalışırsınız,kendi işinizi yaparsınız sonra demiş.Kayın ve sevgilisi size yerleşmek isterse ne yapacaksınız? Paraları yok. Yeni düzen kurana kadar diye gelip yaşamak isterlerse ne yapacaksınız?
Son çare bu bunu yapacağım artık.Bana hep diyorki,oraya gidince verir.Ama nedense veren olmuyor.Kvlerde abi kardeş ne olacak kafasında.Ama nedense hep abi birseyler yapıyorO zaman eşinize bütün faturaları yıkın. Onda bir şey kalmasın. Siz de paranızı saklayın
Valla böyle anlatınca ne kolay demi? Bazıları Avrupa’ya gidince 1 ay içinde iş bulup zengin olacağını zannediyor. Yol bilmezler iz bilmezler, nasıl iş kuracaklar? Siz evinize almayın da, ne halleri varsa görsünler. Yoksa size demir atarlar.Kaynim aynı evde bile dövecek gibi bakıyor.Kizin burada teyzesi varmış.Onun dükkanı varmış.Birkac ay çalışırsınız,kendi işinizi yaparsınız sonra demiş.
Sözleşmem var,işimi seviyorum.Bizi iki maaş olarak görüyorlar.Buradada kiradayiz.Buradada hersey güllük gülistanlık değil.Buradan başka ülkeye geçmeyi düşünüyoruz.O yüzden birikim yapmamız lazimŞu lafın üstüne ben istifa ediyorum sen evi geçindir niye demiyorsunuz eşinize? Bizde para değilmiş ite bak ya çok sinir oldum. Hayatında çalışmamış insanlara her şey kolay geliyor tabi.
asla. kaynına aç ağzını eşine de. kazandığın paradan asla eşine eve harcama. eşine de resti çek bir süre sonra akıllanır. ama eş ailesine mutlaka olay çıkarTamamda ne yapabilirim.Zaten sürekli kavga ediyoruz. Ne yapayım geri Turkiyeye mi gelelim.Burasi için o kadar emek verdik.
Dil olmadan Avrupa'da tutunmak imkansız.Ayrica kızın mesleği,işi var.Dilide var.Kaynim ne okumuş ne de dili var.Valla böyle anlatınca ne kolay demi? Bazıları Avrupa’ya gidince 1 ay içinde iş bulup zengin olacağını zannediyor. Yol bilmezler iz bilmezler, nasıl iş kuracaklar? Siz evinize almayın da, ne halleri varsa görsünler. Yoksa size demir atarlar.
Eş ailesiyle aramız zaten berbat.Kazandigimi komple ayirma taraftarıyım.Benim maaşım olmadan eşim evi döndüremez bile.asla. kaynına aç ağzını eşine de. kazandığın paradan asla eşine eve harcama. eşine de resti çek bir süre sonra akıllanır. ama eş ailesine mutlaka olay çıkar
e bu yeterli. bir de ilerde eşini borca sokEş ailesiyle aramız zaten berbat.Kazandigimi komple ayirma taraftarıyım.Benim maaşım olmadan eşim evi döndüremez bile.
Merhabalar herkese.Uzun zamandır foruma girmiyorum.
Eşim iyi niyetli,kullanıldığını düşünmeyen bir insan.Kaynım ise tam anlamıyla uyanık.Yıllardır çalışmayan,ailesinden geçinen biri.
Biz yurtdışında yaşıyoruz.Birikim yapıp farklı bir ülkeye geçmeyi düşünüyoruz.Kaynım eşime şunu bunu al diye birşeyler sipariş ediyor.Parasını vermiyor.Benimde kardeşlerim var.Bende aynı miktarda kardeşime yeğenime alsam,bizi zorlar.Tepki göstermekte haksız mıyım?
Hediyenin siparişi olmaz bence.Onlar bizim için iki maaş, çok rahatlar,hersey orada ucuz alırlar diye düşünüyorlar.Eşimin bekarken aldığı aracı gelirken bıraktık.Sözde parasını vereceklerdi. O da yalan oldu.Ihtiyacimiz olunca verecekler sözdeBoyle hediyelesme olmaz, elbette ki haklisiniz.
Borca sokmayı düşünüyorum.Ama benim hedefim vatandaşlık alınca başka ülkeye gitmekti. O yüzden birikim yapmaya çalışıyorum.e bu yeterli. bir de ilerde eşini borca sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?