Kayın konusu

Hayır hiç istemedik.Eşim istemez zaten. Kavga ile çözeceğim maalesef. Aynı miktarı kendi aileme alsam bu sefer bizi yoracak.
Ailenizin ihtiyacı yoksa almayın ama almış gibi yaparak o parayı sadece kendinize ayırın. Eşiniz o parayı bilmesin. Bakalım evi nasıl geçindirecek?

bu zamana kadar nasıl dayandın? değil 2 maaş 5 maaş olsan kime ne? senin emeğin senin paran. kendisi çalışsın kazansın ne hikmetse hep erkek tarafında böyle asalaklar
Zaten hep kavga ile geçti.Bu ailenin safi eşim.Eşime hep diyorum.Ailen hep kardeşine yapıyor,seni ayırıyor diye.Farkinda değil maalesef.Eşimin çalışmaktan sigorta günü dolmuş neredeyse.Kaynimin günü bile yok.Eşim çalıştıklarını hep kaynimla yemiş.Birikim yapmamış.Ailesiyle zaten konuşmuyorum.Buraya gelince birkaç saat uğrarım o kadar

ama sende de kabahat eşine de resti çekmen gerek

Ailenizin ihtiyacı yoksa almayın ama almış gibi yaparak o parayı sadece kendinize ayırın. Eşiniz o parayı bilmesin. Bakalım evi nasıl geçindirecek?
Eşim benim maaşım olmadan evi gecindiremez.Sadece kira elektrik su 1400 euro.Ee yeme içme derken elinde para kalmıyor.Dediginiz gibi büyük meblağ alacağım aklı başına gelsin.Kvye iban atmakta aklıma geliyor.

Kayın ve sevgilisi size yerleşmek isterse ne yapacaksınız? Paraları yok. Yeni düzen kurana kadar diye gelip yaşamak isterlerse ne yapacaksınız?

Eşim benim maaşım olmadan evi gecindiremez.Sadece kira elektrik su 1400 euro.Ee yeme içme derken elinde para kalmıyor.Dediginiz gibi büyük meblağ alacağım aklı başına gelsin.Kvye iban atmakta aklıma geliyor.
O zaman eşinize bütün faturaları yıkın. Onda bir şey kalmasın. Siz de paranızı saklayın

Kayın ve sevgilisi size yerleşmek isterse ne yapacaksınız? Paraları yok. Yeni düzen kurana kadar diye gelip yaşamak isterlerse ne yapacaksınız?
Kaynim aynı evde bile dövecek gibi bakıyor.Kizin burada teyzesi varmış.Onun dükkanı varmış.Birkac ay çalışırsınız,kendi işinizi yaparsınız sonra demiş.

Kaynim aynı evde bile dövecek gibi bakıyor.Kizin burada teyzesi varmış.Onun dükkanı varmış.Birkac ay çalışırsınız,kendi işinizi yaparsınız sonra demiş.
Valla böyle anlatınca ne kolay demi? Bazıları Avrupa’ya gidince 1 ay içinde iş bulup zengin olacağını zannediyor. Yol bilmezler iz bilmezler, nasıl iş kuracaklar? Siz evinize almayın da, ne halleri varsa görsünler. Yoksa size demir atarlar.

Şu lafın üstüne ben istifa ediyorum sen evi geçindir niye demiyorsunuz eşinize? Bizde para değilmiş ite bak ya çok sinir oldum. Hayatında çalışmamış insanlara her şey kolay geliyor tabi.
Sözleşmem var,işimi seviyorum.Bizi iki maaş olarak görüyorlar.Buradada kiradayiz.Buradada hersey güllük gülistanlık değil.Buradan başka ülkeye geçmeyi düşünüyoruz.O yüzden birikim yapmamız lazim

Tamamda ne yapabilirim.Zaten sürekli kavga ediyoruz. Ne yapayım geri Turkiyeye mi gelelim.Burasi için o kadar emek verdik.
asla. kaynına aç ağzını eşine de. kazandığın paradan asla eşine eve harcama. eşine de resti çek bir süre sonra akıllanır. ama eş ailesine mutlaka olay çıkar

Dil olmadan Avrupa'da tutunmak imkansız.Ayrica kızın mesleği,işi var.Dilide var.Kaynim ne okumuş ne de dili var.

asla. kaynına aç ağzını eşine de. kazandığın paradan asla eşine eve harcama. eşine de resti çek bir süre sonra akıllanır. ama eş ailesine mutlaka olay çıkar
Eş ailesiyle aramız zaten berbat.Kazandigimi komple ayirma taraftarıyım.Benim maaşım olmadan eşim evi döndüremez bile.

O istemiyorsa siz isteyin?
Abi bunların parasını nezaman ödeyeceksin diyin.
Benim eşimdede vardı. Olmadığından değil enayi yerine koyduğundan sinir oldum. Herkesin içinde tekrar birşey getirin dedi, bende abi önce veresiye defterindekileri öde dedim şakayla. Birdaha asla istemedi.

Boyle hediyelesme olmaz, elbette ki haklisiniz.
Hediyenin siparişi olmaz bence.Onlar bizim için iki maaş, çok rahatlar,hersey orada ucuz alırlar diye düşünüyorlar.Eşimin bekarken aldığı aracı gelirken bıraktık.Sözde parasını vereceklerdi. O da yalan oldu.Ihtiyacimiz olunca verecekler sözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…