- 10 Şubat 2015
- 365
- 595
- 103
- 36
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
Onlarin kizina adam begenemiolar ki neymis kizlari yuksek lisans yapmis maasi 3 bin gelenleri begenmemisler hep ole die die yas olmus 40 zate.Ayyy ne tuhaf insanlar var ya huu.. Size ne torundan torbadan. Okadar torun istiosan evlendir bi kizini ona baski yap. Manyakmidir nedir. Yerinde olsam zırnık kadar takmam onları, he he de geç.
Onlarin kizina adam begenemiolar ki neymis kizlari yuksek lisans yapmis maasi 3 bin gelenleri begenmemisler hep ole die die yas olmus 40 zate.
Aileyle barisma kismi zor onlar coktan silmisler zten oldugunu duysam benim kardesimdi deyip cenazene bile gelmem dediler bu konuda bn cabaladim bu yuzden bi nebze olsun icim rahatailenle ne yap et barış.yüzsüzlük et barış.....hayatının içine etmişsin kızım aferin....üzüldüm sana çok. okula devam et.kendi ayaklarının üzerinde dur. çocuk sakın yapmaaaa....ailen arkanda olursa kararlarını daha iyi verirsin. birde ezdirme kendini yaaa,kim onlar sana karışıyor bu kadar. yaşı olmuş 70 otursun öteki dünya işlerine yönelsin beyin olarak. sapıkça sizin çocuk yapmanıza değil.
Dedigim gibi tehtit herswyin bsiKv kp he de geç yapıyoruz yaptık de korun bu arada
Çıcuk olunca zaten okula gidemeyeceksin ki eşin de o nedenle dondurdu zaten çocuk olur gidemez sonra şimdi sussun demiş
Her neyse ben halen üniversite okuyan bir kızın 38 yaşında ne olduğu belirli olmayan adam ike evlenmesini hayali buldum
Zengin desen zengin değil aşk desen aşk değil ağzı laf yapar desen o değil yakışıklı desen bu değil anası babası Mürüvet görsün Torun sevsin Bir de bedava bakıcı olsun diye evlendirmiş
yazık olmuş.....ozaman sen okuyacaksın hemşire olmak istiyomuşsun.ol ve kendine sahip çık...Aileyle barisma kismi zor onlar coktan silmisler zten oldugunu duysam benim kardesimdi deyip cenazene bile gelmem dediler bu konuda bn cabaladim bu yuzden bi nebze olsun icim rahat
Sende lafı gediğine koy canıım.. susma, sustukça üstüne gelirler..Onlarin kizina adam begenemiolar ki neymis kizlari yuksek lisans yapmis maasi 3 bin gelenleri begenmemisler hep ole die die yas olmus 40 zate.
Yani od begenmior tbi kendilerine denk bulamiyolar malum onlra gore cita yuksekKız evlenmek istemiyo belli ki yoksa evlenirdi hilkat garibesi değil ya
Keske ole agzi laf yapan cat cat soleyen biri olabilseydim . Hayir bile cok zor derim ben on saat agzimda gevelerim yok gitmesem daha iyi isim var falan die direk istemiyom desem ya ! Boga burcununda ozelligi tabiSende lafı gediğine koy canıım.. susma, sustukça üstüne gelirler..
Uzakta yasamayi esimde istemiyorki onun icin rahat yukarda anasi kardesi asagida karisi ohh ne rahat baska yerde bu rahati bulamam dio keyfine duskun zorluk cekmemis bu zamana kadar cekmektende korkuyo. Bide gecenlerde araba kiralayip gezelim dedik hemen tavir tafra bize haber niye vermediniz nie gidionuz die onlarin guzel yerler gezip eglenme adeti olmdigi icin bizede karisiyorlar kac yasinda adam cocuk gibi nereye gidip napacagini rapor mu versin. Gerci ablasinla konusuo her boku buda beni sinir edio amaİşte evliliği evcilik sanıp kör gözüm parmağına evlenince böyle oluyor. Ailenizi karşınıza alıp elalemin kuklaaı olmaya gidiyorsunuz. Eşinin de senin de bir ağırlığın yok ki, böyle size çocuk çocuk diye baskı yapma hakkını kendilerinde görebiliyorlar. Ayaklarınız yere sağlam bassaydı hem siz herkese cevabını verebilirdiniz, hem de size saygıları olurdu.
Bu öneriyi yapabileceğinizi ummayarak yazıyorum. Doğru düzgün işler bulun, gidin biraz uzak yaşayın. Hiç değilse günlük baskı çekmezsiniz. Ama bu zihniyette olan insan zaten işini gücünü bulmadan evlenip milletin kahrını çekmezdi. Hadi sen konuşamiyorsun, bari kocan sustururdu ailesini. Neyse. Yine de tavsiyem bu. Başka türlü çözüm düşünemiyorum.
adam bildgn tehdit etmiss ve sen bu adamla evlenmissn.bu yasta hayatinn en guzel zamnlarnda 38 yasnda kendi ayaklari ustunde durmaktan aciz bi adam ve onun kit beyinli ailesiyle ugrasiyosun..bu adam seni okutmazzz..yine diyrm 3 gun snra cocukta cocuk diye o da tepene cőkücek..bi insan kendi kendine hayatini boyle mahveder cnm.Uzun ve karmasik hikaye biraz tehtitde var baslarda evlenecsksin die. Mesela ailem geldiginde evlenme gel gidelim burdan dediler tamam demistim sonra bnmle dalga gecemezsin hicbirinizi burdan sag cikarmam dedi bnde bizimkilerede zarar vereceginden korktugumdan evet istiyorum dedim o aksamda yuzuk takilmisti zaten . Kisaca bole
Daha once acikladim nicin evlendigimiKaçarak mı evlendin ?
Bu kadar olayın olması ve ailenin arkanda olmaması için aklıma tek bu sebeb geliyor
Umuyorum ki demez . Gercekten bi insan hayatino nasil mahvedebilir konusunda tez hzirlayabilirimadam bildgn tehdit etmiss ve sen bu adamla evlenmissn.bu yasta hayatinn en guzel zamnlarnda 38 yasnda kendi ayaklari ustunde durmaktan aciz bi adam ve onun kit beyinli ailesiyle ugrasiyosun..bu adam seni okutmazzz..yine diyrm 3 gun snra cocukta cocuk diye o da tepene cőkücek..bi insan kendi kendine hayatini boyle mahveder cnm.
o zman korunucaksin cnm sen kocanda bilmicek..bi doktora git dogum kontrol hapi verir kullan..okul konusundada baskin ol..meslegini eline alincada bosan bu adamdan.bundan sanazne koy olur ne kasaba..ne de cocuguna baba..hayatini mahvettiysen toparlan bseylern ucundan tut..Umuyorum ki demez . Gercekten bi insan hayatino nasil mahvedebilir konusunda tez hzirlayabilirim
Okuyunca aci aci gulumsedim .. dogru soze ne denirGerçekten kendini o ailenin gelini o adamin eşi olmaya mi layık gördün kendine neden bunu yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?