Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

Simdi ben nasil davranmaliyim ya annem hep isine alistirma derdi insanlari. Ama alistilr fazlasini bekliolar bianda soguk davranirsam bn zararli cikiyorum

Komple okumadım içim şişti yaş farkınıda görünce müstahak mı yaşadıkların ne...ırzına geçip zorla evlenmediyse bu adam seninle.ya da ailen para karşılığında evlendirmediyse....

O zaman aynı yorumu buraya da yazdım say

Cok koyuyor insana artik unutamiyorum onlara karsida kizginim
Boyle olunca bnde geri dondum cunku baska kimse yoktu bna kucak acan. Hatta gidecegim zaman ailesi bi altn kolye yuzuk falan almisti hemen geri istediler esimde hemen toparlayip yukari cikardi. O kadar agladim ki tabi esim yine sen abartion ne var bnda dedi. Resmen hirsz muamelesi yaptilar bna. Geri dondugumde asla almadim altinlarini

Iyi de o aile sana o altinlari HEDIYE olarak almis. Emanet birakmamis ki hirsiz muamelesi yaptilar diyorsun.
Senin olan seyi zorla senden almislar. Sen bana hirsiz muamelesi yapildi diye uzuluyorsun.
Esin de hic dunya tatlisi bir adam degil kusura bakma. Bulmus sen gibi her olumsuzluga peki diyen kizi 38 yasinda. Arada seni gecistirmek icin okursun seneye gidersin bilmemne laflari ediyor.
38 yasinda bir ADAMIN nasil kendine ait maasi olmaz ben anlamiyorum ya. Gidip babasindan haftalik mi istiyor?

Amaan vala gercekten onu dusunmemeye calisiyorum dusundukce hepsinden nefret ediyorum cunku. Artik hicbisey istemedigimi soledim onlardan bna bi cikolata bile almasinlar artikdedim de hemen abartion dedi eaim. Neyse bn kabul etmiyorum. Gecen gun yukarda dondurma kaselwri bitti bnde evdeki hic kullnmadiklarimi goturdum hemen bunlari ben aldim falan yapti almis olabilir ama boyle mmi denir yani bn aldim istedigim zaman senden alirim gibi. O kaadr sinir oliyorum ki ama hep icimde kaloyor gece esim yanimda horul horul uyurken bn evi dort doonup sessizz sessz agliyorum

Ben istiyorum,oglunuz istemiyo de. Ogullariyla muhattap olsunlar. Esinle de konusursun. Sen istemedigini soyle dersin. Ben bas edemiyorum de.

Okula git gidemiyorsan iş bul kasiyer ol çaycı ol temizlikçi ol ne olabiliyorsan ol evde oturma

Para kazanman bile değil her gün ile gitmen Kv nin işine yaramaman önemli

Iş vs gitme derlerse X abla gidiyor X abla okuyor vs de bu arada 40 yaşındaki X abla yüksek lisans yapıyor da 38 yaşındaki kocanın eğitimi be

Dünya Tatlısı adamlar genelde hoursl horul uyur

Ama.o x abla evli değil kadın kariyer yapmayı seçmiş sende evlenmeyip otursaydın evinde derlerse?

Konuşmaların çoğunu okudum dayanamadım yazmaya karar verdim. Güzel kardeşim bu ülkede kadınlar ne çekiyorsa geri plana itilmeye razı olmaktan çekiyor. Sen çok büyük hatalar yapmışsın ama yaşın çok genç bunun bedelini sadece sen değil senin çocuklarında ödeyecek. Sana boşan kendi ayaklarının üzerinde dur gerekirse hem çalış hem oku derim açarsın boşanma davasını hayatının geri kalanını ailen sana destek olmuyorsa bile kendi ayakların üzerinde geçirirsin. Bu bir çözüm ama her şeyden önce kocanla kurtarılabilir evliliğiniz var gibi duruyor. Sana tavsiyem kadınlığını kullanıp kocanı kendi kulvarına çekmen. Okumanın ertelenmemesi gerektiğine onu inandır. Kendi paranız kendi eviniz gibi size ait olan şeylerin değerini adamın bilinçaltına sok. Burada yazıp iki gün sonra olanları unutma. Her şeyden önce kendine güven. Hayır demesini bil sonu ne olursa olsun istemiyorsan yapmazsın. Kocan BU DÖNEM okula kaydını yapmaya ikna olmazsa resti çek bir arkadaşın dediği gibi seni kaybetme korkusundan kabul edecektir. Etmiyorsa inan bana evli kalmanız seninde çocuklarınında hayatını zindan eder. Okulun senin hayat güvencen bunu unutma.

Hemşirelik çok güzel bölüm. Hemen bitir ve bi yerde işe başla. Yoksa pişmanlıktan ölürsün ilerde. Kimseyi dinleme. Şu an elindeki en güçlü şey okulun. Onlar 38 yaşındaki oğullarına bulmuşlar kızı yaşındaki gelini, at koşturuyolar istedikleri gibi.

Allah ım Ya Rabbim. Kızım keşke ailenin dayağını yeseydin de yine de evlenmeseydin bu adamla. Okur giderdin evden en kötüsü. Offff
Dayak yemegi bu yasadiklariml karsilastirirsak dayak agir basar emin olun ole dayak ye naparlarsa yapsinlar onlar senin oz ailen olmuyo iste yasamadan anlasilmaz asil o daha cok uzuo daha cok koyuyo oz aile olsa bunu yapmazlardi . Elin adami bile encok laflarla uzer insani dayagi kim atarsa atsin krsiyim hickimsenin hakki degil

Zaten gecen dedim babasina ben bu yasa kadar koyden gittim geldim,cebimde param olmadi cok zorluuk cektim ilkokulda bile yatili okudum dedim bunun icinmiydi.? Ben okulu bitirdikten sonra calismasam bile o diplomayi alacam dedim . Oda bu ile cikmazsa tayinin zaten calistrmam gondermem dedi bna

Başta koca olmayınca KP konuşuyo tabi, ki kocada birsey diyemez NORMALDE, kocan ne dedi babası öyle diyince nasıl pıstı kaldı anlatsana bi

Başta koca olmayınca KP konuşuyo tabi, ki kocada birsey diyemez NORMALDE, kocan ne dedi babası öyle diyince nasıl pıstı kaldı anlatsana bi
O yoktuki dukkndaydik normalde adam yanima gelmwz konusmaz ole esim varken esim bankaya gitmisti hemen geldi oturdu yanima. Wc ye bile gidince hemen baslio konusmaya . Adamla yalniz kalmak istemiom kapilara bakiom esim bi gelse die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…