Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

O yoktuki dukkndaydik normalde adam yanima gelmwz konusmaz ole esim varken esim bankaya gitmisti hemen geldi oturdu yanima. Wc ye bile gidince hemen baslio konusmaya . Adamla yalniz kalmak istemiom kapilara bakiom esim bi gelse die

Esin olsa ne derdi ben varken sana laf düşmez baba der miydi mesela

Bide esim biraz kilolu ve tansiyonu var ve bilgisayar oyunu falan oynar ole kafa dagitiyorum der . Babasi surekli bu konudada bna kizio sisman nie zayiflatmiyorsun neden bilgisayarla oynuo falan... die ben o yastaki adami nasil dsgistireyim ki sihirli degneyim mi var bikere denedim bu sefer esim kizdi bna

senn neyin icine dusmussun boyle ...aranizda bu kdr yas farki..esin 38 yasnda ailesi o kucuck beyinleriyle bu yizden baski yapiyolardr..senn yasin durumn onlarn umrunda olmaz..senn gorevin cocuk dogurmak kocana bakmak kaynanin hizmetini gormek..en kotu baba evi su yasadgn koca evinden iyidr..sen okuyacagini mo saniyosun hep onune tas koyucaklar.esin senn arkanda falan degil ailesinin agzina bakiyo 3 gun snra o da der cocuk istiyrm diye..okulunu bitirmk istedgni cddi bi sekilde tekrarla tehdt et yolsa bosanirim de.eger seni seviyosa kabul eder.ama sana sunu soyleyim sen o okulu bitirince meslegink eline alinca bu adami sen istemiceksn..daha yasin ne ki..

Tam sevecek adamı bulmuşsun valla iyiki sen kapmışsın 38 yaşına kadar kendini kadınlardan nasıl korudu ki bu vasıflarla

Yaniii bilmem vala pek o varken konusmadigi icin ama savunurdu sanirim ama bn varken sana dusmez demezdi o kadar diyemez gibi

Bebekliğinden ergenliğine kadar ne kadar baskı kurmuşlarsa üstünde 38 yaşındaki adam karısına sahip çıkamıyor.
Hele bu yaşta hala babadan harçlık almak.. Bundan sonra değiştirmek imkansız. Gittiği yere kadar.

cnm bsey sorucam.sen esinle nasil tanistn.yani yanlis anlama ama bu adamin neyi etkiledi seni ne dedi de ne yaptida okulunu dondurup evlendin..seni yargilama flan degil amacim sdece cdden merak ettm

cnm bsey sorucam.sen esinle nasil tanistn.yani yanlis anlama ama bu adamin neyi etkiledi seni ne dedi de ne yaptida okulunu dondurup evlendin..seni yargilama flan degil amacim sdece cdden merak ettm
Uzun ve karmasik hikaye biraz tehtitde var baslarda evlenecsksin die. Mesela ailem geldiginde evlenme gel gidelim burdan dediler tamam demistim sonra bnmle dalga gecemezsin hicbirinizi burdan sag cikarmam dedi bnde bizimkilerede zarar vereceginden korktugumdan evet istiyorum dedim o aksamda yuzuk takilmisti zaten . Kisaca bole

Tebrikler geleceğini çöpe atıp ailenide silip elin annesini babasını kıymetli yapmışsın.
Kusura bakmada sen o okulu rüyanda görürsün, çocuğun olunca iyice köleleri olacaksın.
Doya doya sevginin tadını çıkar artık ömür boyu.
Kendin etmiş kendin bulmuşsun.
Bu tarz kafada kişilerede malesef üzülüp teselli yorumu yapamıyorum.

eşinle beraber istemiyorsanız çocuğu o konuşsun ailesiyle kapatsınlar çenelerini. seni de okula yollasın tekrar bence.
en yakın zaman da ayrılın o evden canım yoksa hiç bir şey düzelmez Allah korusun

E sevmiyorsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…