- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
O yoktuki dukkndaydik normalde adam yanima gelmwz konusmaz ole esim varken esim bankaya gitmisti hemen geldi oturdu yanima. Wc ye bile gidince hemen baslio konusmaya . Adamla yalniz kalmak istemiom kapilara bakiom esim bi gelse die
Yaniii bilmem vala pek o varken konusmadigi icin ama savunurdu sanirim ama bn varken sana dusmez demezdi o kadar diyemez gibiEsin olsa ne derdi ben varken sana laf düşmez baba der miydi mesela
Yaniii bilmem vala pek o varken konusmadigi icin ama savunurdu sanirim ama bn varken sana dusmez demezdi o kadar diyemez gibi
Bide esim biraz kilolu ve tansiyonu var ve bilgisayar oyunu falan oynar ole kafa dagitiyorum der . Babasi surekli bu konudada bna kizio sisman nie zayiflatmiyorsun neden bilgisayarla oynuo falan... die ben o yastaki adami nasil dsgistireyim ki sihirli degneyim mi var bikere denedim bu sefer esim kizdi bna
Yaniii bilmem vala pek o varken konusmadigi icin ama savunurdu sanirim ama bn varken sana dusmez demezdi o kadar diyemez gibi
cnm bsey sorucam.sen esinle nasil tanistn.yani yanlis anlama ama bu adamin neyi etkiledi seni ne dedi de ne yaptida okulunu dondurup evlendin..seni yargilama flan degil amacim sdece cdden merak ettmBide esim biraz kilolu ve tansiyonu var ve bilgisayar oyunu falan oynar ole kafa dagitiyorum der . Babasi surekli bu konudada bna kizio sisman nie zayiflatmiyorsun neden bilgisayarla oynuo falan... die ben o yastaki adami nasil dsgistireyim ki sihirli degneyim mi var bikere denedim bu sefer esim kizdi bna
Tamam zaten hep yazarim artiik mantikli insan fikirlsrine ihtiyacim varVarlığı yokluğu önemli değil o zaman eşinin, okullar açılınca yaz bi daha gidiyorum ya da gidemiyorum diye
Uzun ve karmasik hikaye biraz tehtitde var baslarda evlenecsksin die. Mesela ailem geldiginde evlenme gel gidelim burdan dediler tamam demistim sonra bnmle dalga gecemezsin hicbirinizi burdan sag cikarmam dedi bnde bizimkilerede zarar vereceginden korktugumdan evet istiyorum dedim o aksamda yuzuk takilmisti zaten . Kisaca bolecnm bsey sorucam.sen esinle nasil tanistn.yani yanlis anlama ama bu adamin neyi etkiledi seni ne dedi de ne yaptida okulunu dondurup evlendin..seni yargilama flan degil amacim sdece cdden merak ettm
Beraber gittik esimle yazmistim daha oncedde. Ben yptim bnu ama karari veren onlardiUniversite ogrencisisin. Senin haberin olmadan kaydini nasil donduruyorlar? Bu mumkun degil.
:) korumamizki zaten 20 li yaslarin basinda bi evlilik gecirmis 1 aylik desigine gore kiz zor durumdaymis heralde sey yapmis baskasiyla ondan yardmci olmak icinTam sevecek adamı bulmuşsun valla iyiki sen kapmışsın 38 yaşına kadar kendini kadınlardan nasıl korudu ki bu vasıflarla
Ksskeler diyince donebilseydik o zmana kwske ......Keske okul bitmeden evlenmeseydin
Uzun ve karmasik hikaye biraz tehtitde var baslarda evlenecsksin die. Mesela ailem geldiginde evlenme gel gidelim burdan dediler tamam demistim sonra bnmle dalga gecemezsin hicbirinizi burdan sag cikarmam dedi bnde bizimkilerede zarar vereceginden korktugumdan evet istiyorum dedim o aksamda yuzuk takilmisti zaten . Kisaca bole
:) korumamizki zaten 20 li yaslarin basinda bi evlilik gecirmis 1 aylik desigine gore kiz zor durumdaymis heralde sey yapmis baskasiyla ondan yardmci olmak icin
Inanmasam ne olcak sanki amAN ya biktim vala bu hayatttan yaaaSen de inandın
Yani suan hayatimda tutunacagim tek kisi. Seviyorum ama baslarda cok kavga etmistik bunlar yuzundenE sevmiyorsun o zaman
Sevmek diyorsan seviyorum ama ask diyorsan onun ne oldugunu bilmiyorum ve hissetmedim ole gercekse tabi filmlerdwki gibi sevgiyiE sevmiyorsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?