Kayın valide ile yaşayanlar ??

İkna etmeye gerek var mı ayrı ev için ben anlamıyorum? Evlenen çiftler yeni ev açar. Boşanma sebebi sayılıyor diye biliyorum artık. Başta kabul etmekle hata yapmışsınız. Kendi anne babanızı da eve çağırın cümbür cemaat yaşayın madem.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleyim evde oğluşu varken herşeye koşturmaya çalışan hasta yaşlı biricik anne
Oğlu yokken elini biseye sürmez hiç biseyi beğenmez sürekli bir laf söyler
Aynen..bende bunu yazacaktim uzun olmasi dedim..is yapmak isterdi guya beni yormayacak...ihlaya tislaya bir yandanda ogluna bakardi is yaparken gorsun isterdi..oglu yokken nallari devirir yatar gezmeye gider herkesten once yola duser..

60 yaşın nesi hasta ve yaşlı oluyor? Benim anneannem 90 yaşında İstanbul’un en işlek semtinde tek yaşıyor. Kimseyi de yanında istemez hayatta. Ona gittiğimizde neler neler döktürür. Benim annem 60 yaşında ona yaşlısın deseniz aşırı kırılır.
Bence annenin de ayrı bir evi olmalı yoksa gün geçtikçe daha da hasta olur, işleyen Demir pas tutmaz falan deyin.
İnsan neden bir oturmak ister onu da hiç anlamam.
Sırf eziyet olsun diye ya da gelin Yanlarında hizmet etsin diye bence

Bu devirde artık aynı evde yaşamak kalmamalı, eskisi gibi değil ki artık hiçbir şey. Başta kabul etmemeniz gerekirdi, gerekirse ayrılsaydı bu sebepten. Ne rahat giyinebilir ne rahat duş alabilir, ne istediğiniz zaman yatıp kalkabilirsiniz. Esir gibi. Benim gördüğüm baştan ayrı eve çıkma sözüyle aynı evde oturmaya başlayanların bile ayrılamadığı. Ayrılmayı başaranlar ise kavga dövüş ancak başarabiliyor. Güzellikle zor..

Bu devirde artık aynı evde yaşamak kalmamalı, eskisi gibi değil ki artık hiçbir şey. Başta kabul etmemeniz gerekirdi, gerekirse ayrılsaydı bu sebepten. Ne rahat giyinebilir ne rahat duş alabilir, ne istediğiniz zaman yatıp kalkabilirsiniz. Esir gibi. Benim gördüğüm baştan ayrı eve çıkma sözüyle aynı evde oturmaya başlayanların bile ayrılamadığı. Ayrılmayı başaranlar ise kavga dövüş ancak başarabiliyor. Güzellikle zor..
Kalmaz gibi geliyor ama yine kalıyor vallahi. Değişen hiçbir şey yok. Hala daha 19-20 yaşındayken askerliğini yapmamış kendi ayaklarında üzerinde duramayan adamlarla evlenip bir de kayınvalide ile aynı eve giriyorlar. Sanırım 100 yıl geçse de değişmeyecek.

Kalmaz gibi geliyor ama yine kalıyor vallahi. Değişen hiçbir şey yok. Hala daha 19-20 yaşındayken askerliğini yapmamış kendi ayaklarında üzerinde duramayan adamlarla evlenip bir de kayınvalide ile aynı eve giriyorlar. Sanırım 100 yıl geçse de değişmeyecek.
19 20 deiller belkide okul okuyup tecil ettrip ama devam edemeyp gidemeyenler var askere

Ben 25 yaşındayim eşim 33 yaşında
Dört yıldır birlikte yaşıyoruz sabır taşı çatlama noktasında artık
Evlenirken herhangi bir zorunluktan değil kayın validemin hasta numarasından oldu

Baştan böyle olacağını tahmin etmemiştim çok farklı bir bir kadın vardı karşımda
Şimdi çok farklı bir kadın var vicdan azabı bile çektim boşu boşuna onun yüzünden

Back
X