Konu sahibi 40 dk önce bakmıs en son yani biz üzüldüğümüz ile kaldık.Kaynana hanım üvey torunun hem kendisine gelmesini istemiyor. Hem de biricik evladının evinde yaşayıp parasını yemesini istemiyor. Konu sahibi hanım efendi de kaynanasının süs yok mu lafına sinir olup buraya konu açıyor. Başıma ağrı girdi ha
Disiplinli kocasını memnun etmekle uğraşıyordur.Konu sahibi 40 dk önce bakmıs en son yani biz üzüldüğümüz ile kaldık.
Şuan bide hamileyim okadar üzüldüm ki, varlıkta yokluk yasayan bir çocuk var ortada. Yarın öbür gün hanım çocugum neden böyle neden beni istemiyor vs diye konu acacak. Sen kedi yavrusu gibi kenara koy sonra anayım ben beni kv istemiyor diye konu ac. Sen birileri için canından vaz gecersen, kimseden saygı göremezsin. Kv bile kac yasında ki oğluna sahip çıkıp üvey oğlundan korumaya calısıyor (SAÇMA AMA GERCEK BU) küçücük cocuk annaneye yollayıp sahip çıkamıyor bu arkadaş malesef.Disiplinli kocasını memnun etmekle uğraşıyordur.
Sanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.
Aynen konuyu okuyunca kalbim sizladi, koca derdine yavrusundan vazgecen anne.
. Gidin sıkıyorsa kocanıza kullanın o lafları
Bence konuşmama gerek yok bidaha gitmeyeceksin gittiğinde misafir gibi davranıp kalkıp evine geleceksinMerhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Onlarla konuşmadan rahat edemeyeceğim
Ay kullanir mi hic efendim. Aman tatsizlik cikmasin diye oglunu bile harcayan biri var karsimizda...sonucta onun evli kalmasi cocuktan daha önemli. Cocuk ne ki? Verirsin birini anneanneye, yaparsin iki tane daha..ya yemin ederim böyle konularda sinir oluyorum. Bazi cocuklarin yasadiklarina sahit oluyorum is geregi, inanilir gibi degil. Hep de akilsiz ebeveynler yüzünden. O cocuklarin hic bir günahi yok halbuki. Genc yasta kendini öldürenler var aralarinda
o cvp bize değil ilk önce vicdanına ve oğluna versin.Konu sahibi 40 dk önce bakmıs en son yani biz üzüldüğümüz ile kaldık.
Ben havuz sefası yapmıyorum k.v orada ki havuza girmem zaten 4 yaşın da ki kızım giriyor
Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Şimdi oğlum annemde kalıyor☹
Ha birde oğlunuzdan rahatsız oluyorlar sizde paşa paşa o çocuğu arkada bırakıp sırf havuz var diye elalemin evine yayılmaya gidiyorsunuz. Sizin oğlunuzdan rahatsızlık duyduklarını size açıkça söyleme cesaretinde bulunan insanlar, evde kalmanız konusunda az bile şey söylemişler..3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
Ben de dehşete düştüm...bir yanda annesinin evinde yeri olmayan fazlalık görülen çocukKaynana hanım üvey torunun hem kendisine gelmesini istemiyor. Hem de biricik evladının evinde yaşayıp parasını yemesini istemiyor. Konu sahibi hanım efendi de kaynanasının süs yok mu lafına sinir olup buraya konu açıyor. Başıma ağrı girdi ha
gitme senin için daha iyi değil mi? istemiyorlar dersin buda bahanen olur...evin gibisi var mı yaa..Merhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Onlarla konuşmadan rahat edemeyeceğim
Hiç olmazsa kv den örnek alın. Bak kadın nasıl kendi oğlunu düşünüyor? Senin oğlunu istememesinin sebebi ne? Kendi oğlu. Azıcık farklı açıdan bakmayı öğrenin ya!haklısınız ne desem boş
Haklisiniz daha yeni farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?