- 24 Ekim 2019
- 1.390
- 7.600
- 158
Siz piknikte maaile etleri butları yutarken, çocuk çombalak eğlenirken, öteki garip çocuğun anneannede sıkıla sıkıla oturup orada sizinle olsa ne kadar eğleneceğinin hayalini kurup, yalnız ve atılmış olduğu için kalbi paramparça olarak çaresizce sizin dönüşünüzü bekliyor yani?Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Şimdi oğlum annemde kalıyor☹
Sanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.yazık valla 14 yaşındaki çocuğu anneaneye gönderip sizde k.v deye kalmaya gidiyorsunuz doğum günü partisi yapmaya gidiyorsunuz az bile yapmış size nasıl evlat ayrımı yapıyorsunuz benim çocuğumu istemeyecek kocaya da ailesini de siler atarım kocayı da bulursun koca ailesinide ama evlat o ayrı yeri dolmaz annelik değil sizin bu yaptığınız
Bence yatılı kalmayın .Vallahi büyük yük .Abim gelıo canımdır yıgenım gelıo 7 8 saat duruolar.Bız kahvaltı sofrasındayken gelıolar .Çokda sevıyorum .Ama bızımkıler pert oluolar.Asla suratta asmazlar .Aksam yemegıne kadar dururlar.Yarılıyı dusunemıorum.Herkes evınde olsun ıyı olsun bence .Merhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Onlarla konuşmadan rahat edemeyeceğim
İstemsizce gözümün önüne geliyor, ev halkı hazırlanıyor evden çıkılacak, çocuğa deniyorki sen gelmiyorsun bizimle anneannene gideceksin, neden demiyormu çocuk ne cevap alıyor?anne kardeşler havuza giderken çocuk arkalarından el sallıyor. Vay dünya vayIsin facia kismi: Her kayinvalideye gidisinde cocuga acik acik "sen bu ailenin bir parcasi degilsin" mesaji veriliyor. Benim bir akrabagim bekardi, iki cocuklu bir kadinla evlendiginde. Cocuklari bizim sülaleden sayiyor herkes artik. Madem baskasinin cocugu istenmiyor bastan karsi cikacaklardi bu evlilige. Insana evlat ayirmsk ne kolay.
Bana da öyle geldiSanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.
aynen öyle maalesef olan çocuğa olmuş keşke anne baba olmak için geçerli bir test olsa yazık benım içim acıdı ama öz annenin hiç vicdanı sızlamıyor bide k.v derdine düşmüşSanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.
Sanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.
Sanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.yazık valla 14 yaşındaki çocuğu anneaneye gönderip sizde k.v deye kalmaya gidiyorsunuz doğum günü partisi yapmaya gidiyorsunuz az bile yapmış size nasıl evlat ayrımı yapıyorsunuz benim çocuğumu istemeyecek kocaya da ailesini de siler atarım kocayı da bulursun koca ailesinide ama evlat o ayrı yeri dolmaz annelik değil sizin bu yaptığınız
Aynen konuyu okuyunca kalbim sizladi, koca derdine yavrusundan vazgecen anne.Öyleyse gercekten bir anne olarak yerin dibine girmesi lazim. Gerci o zaman anne demeye de sahit lazim
ilk başta çocuğunu düşünen anne olsaydı emin ol evlat ayrımı yapmaz 2 sini bağrına basıp ilk çocuğunu elinin tersiyle itmezdi anneanneye bırakıp evladını kabul etmeyen istemeyen adamın peşinden gitmezdiSiz piknikte maaile etleri butları yutarken, çocuk çombalak eğlenirken, öteki garip çocuğun anneannede sıkıla sıkıla oturup orada sizinle olsa ne kadar eğleneceğinin hayalini kurup, yalnız ve atılmış olduğu için kalbi paramparça olarak çaresizce sizin dönüşünüzü bekliyor yani?
Dönünce de kardeşlerinin eğlenişini dinliyordur içi sızlaya sızlaya.
Hadi millet el, peki senin vicdanin hiç sızlamıyor mu be kadın yazıklar olsun.
Allah senin gibi anneyi bildiği gibi yapsın tüh sana.
Yaşadıkların çocuğunun yaşadıkları yanında az bile, eğer fake değilsen (umarım fakesindir) zerre üzülmedim, beter ol.
hayatındaki tek eksik suslemeymis odan çok önem taşıyorsüsleme konusunu abartmışsınız bence.
Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
OfEsim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
hayatındaki tek eksik suslemeymis odan çok önem taşıyor
bide bir anne olarak burda nasıl evlat ayrımı yaptığını söylüyor nasıl bir annelikseben yeni gördüm oğlunun mevzusunu. pes.
kayınvalide, “oğlan bizde kalırken arayıp oğlan sizde kalıyor mu diye soruyor” demiş konu sahibi. Yani çocuk anneannesinde yaşıyormuş ara sıra annesinde kalıyormuş sonucu çıkıyor bundan ne yazık ki. Keşke konu sahibi bunu açık açık söyleyip bizi aydınlatsa. Eşim çocuğu kabul etti demişsin ama çocuk sizle yaşamıyorsa nasıl kabul etmiş oluyor?Sanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.
Kaynana hanım üvey torunun hem kendisine gelmesini istemiyor. Hem de biricik evladının evinde yaşayıp parasını yemesini istemiyor. Konu sahibi hanım efendi de kaynanasının süs yok mu lafına sinir olup buraya konu açıyor. Başıma ağrı girdi haK
kayınvalide, “oğlan bizde kalırken arayıp oğlan sizde kalıyor mu diye soruyor” demiş konu sahibi. Yani çocuk anneannesinde yaşıyormuş ara sıra annesinde kalıyormuş sonucu çıkıyor bundan ne yazık ki. Keşke konu sahibi bunu açık açık söyleyip bizi aydınlatsa.
bari çocuk anneannesinde kalacağına babasında kalsın. Hem anne hem babası kendini atmış gibi hissetmesin. Konu sahibi, çocuk babasında neden kalmıyor? Bir de bu yapılanlar ilerde unutulmuyor bilginiz olsun oğlun için büyük bir travma olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?