Kayın valide sorunu

Siz piknikte maaile etleri butları yutarken, çocuk çombalak eğlenirken, öteki garip çocuğun anneannede sıkıla sıkıla oturup orada sizinle olsa ne kadar eğleneceğinin hayalini kurup, yalnız ve atılmış olduğu için kalbi paramparça olarak çaresizce sizin dönüşünüzü bekliyor yani?
Dönünce de kardeşlerinin eğlenişini dinliyordur içi sızlaya sızlaya.
Hadi millet el, peki senin vicdanin hiç sızlamıyor mu be kadın yazıklar olsun.

Allah senin gibi anneyi bildiği gibi yapsın tüh sana.

Yaşadıkların çocuğunun yaşadıkları yanında az bile, eğer fake değilsen (umarım fakesindir) zerre üzülmedim, beter ol.

Son düzenleme:
Sanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.

Bence yatılı kalmayın .Vallahi büyük yük .Abim gelıo canımdır yıgenım gelıo 7 8 saat duruolar.Bız kahvaltı sofrasındayken gelıolar .Çokda sevıyorum .Ama bızımkıler pert oluolar.Asla suratta asmazlar .Aksam yemegıne kadar dururlar.Yarılıyı dusunemıorum.Herkes evınde olsun ıyı olsun bence .

İstemsizce gözümün önüne geliyor, ev halkı hazırlanıyor evden çıkılacak, çocuğa deniyorki sen gelmiyorsun bizimle anneannene gideceksin, neden demiyormu çocuk ne cevap alıyor?anne kardeşler havuza giderken çocuk arkalarından el sallıyor. Vay dünya vay

Sanırım çocuk annesinin de yanında kalmıyor, surekli anneannesinde kalıyor, ben net vermediği cevaplardan bunu anladım.
aynen öyle maalesef olan çocuğa olmuş keşke anne baba olmak için geçerli bir test olsa yazık benım içim acıdı ama öz annenin hiç vicdanı sızlamıyor bide k.v derdine düşmüş

Öyleyse gercekten bir anne olarak yerin dibine girmesi lazim. Gerci o zaman anne demeye de sahit lazim
Aynen konuyu okuyunca kalbim sizladi, koca derdine yavrusundan vazgecen anne.

ilk başta çocuğunu düşünen anne olsaydı emin ol evlat ayrımı yapmaz 2 sini bağrına basıp ilk çocuğunu elinin tersiyle itmezdi anneanneye bırakıp evladını kabul etmeyen istemeyen adamın peşinden gitmezdi

oha! oğlunuzu kocanız ve ailesi için annenizde mi yaşatıyorsunuz ?

Of

Ya bilip bilmeden konu sahibi taşlamayı sevmem ama çok üzüldüm ve sinir oldum gerçekten hatta ağlayasım geldi “büyük oğlumu istemiyolar annanesinde kalıyo ama tatile giderken götürüyorum” pişkinliğinize. İçerde uyuyan oğluma gidip sarılasım geldi nerden okuduysam....

K
kayınvalide, “oğlan bizde kalırken arayıp oğlan sizde kalıyor mu diye soruyor” demiş konu sahibi. Yani çocuk anneannesinde yaşıyormuş ara sıra annesinde kalıyormuş sonucu çıkıyor bundan ne yazık ki. Keşke konu sahibi bunu açık açık söyleyip bizi aydınlatsa. Eşim çocuğu kabul etti demişsin ama çocuk sizle yaşamıyorsa nasıl kabul etmiş oluyor?

bari çocuk anneannesinde kalacağına babasında kalsın. Hem anne hem babası kendini atmış gibi hissetmesin. Konu sahibi, çocuk babasında neden kalmıyor? Bir de bu yapılanlar ilerde unutulmuyor bilginiz olsun oğlun için büyük bir travma olabilir

Son düzenleme:
Lütfen 4 yasında ki öz cocuk mutlu olsun havuza girsin doğum günü kutlasın yeterli. Çünkü babası disiplinli, ilk çocugun ne yazık ki kimsesi yok, anne pasif ve sadece eşi memnun etmekle sonraki iki cocugu mutlu etmekle mesgul. Bu çocuk ergen hertürlü sevgiye ilgiye ac durumda, kötü niyetli herkese yaklasabılır yalnız olduğu için. Yarın öbür gün reşit olunca kızımın yanında durmasın diyecek eşiniz öyle bir potansiyel sezdim. Allah kolaylık versin....

Kaynana hanım üvey torunun hem kendisine gelmesini istemiyor. Hem de biricik evladının evinde yaşayıp parasını yemesini istemiyor. Konu sahibi hanım efendi de kaynanasının süs yok mu lafına sinir olup buraya konu açıyor. Başıma ağrı girdi ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…