Ay bi zahmet enerjiniz düssün biraz. Gerci yine cocuk yapacak kadar
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki bu yorumu yapacak kadar haddinizi bilinAy bi zahmet enerjiniz düssün biraz. Gerci yine cocuk yapacak kadar enerjiniz var masallah, daha var olani koruyamiyorsunuz ama
Evlendigimden sonra oldu bu olanlar
Evlenmeden önce olsaydı zaten kabul etmezdim
Siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki bu yorumu yapacak kadar haddinizi bilin
Kocam bana ailem oğlunu kabul etmeyebilir, annemlerin evine oğlunu getirme diyecek de ben o eve adım atacağım, o adamı koca diye eve alacağım. Alnını karışlarım, terbiyesiz adam. Sen kimsin de kabul etme lütfunda bulunuyorsun.Koca için oğlumu anne evine göndereceğim.Sizin gibiler içinde aşı bulunsa keske
Kocam bana ailem oğlunu kabul etmeyebilir, annemlerin evine oğlunu getirme diyecek de ben o eve adım atacağım, o adamı koca diye eve alacağım. Alnını karışlarım, terbiyesiz adam. Sen kimsin de kabul etme lütfunda bulunuyorsun.
Eşim sevgiliyken kedini annenlere bırakalım mobilyaları yeni tırmalamasın dedi de neler dedim yine de kedimi de aldım evime. Bu evlat bi de ya.
Konu tam da bu iste. Kadin sirf ikinci kere bosanmis olarak sayilmasin ve rahati bozulmasin diye cocugu gönderiyor istedikleri zaman. Oglu resmen es ailesinden ne muamelesini gördügünü siz söyleyin. Kadinda gidip buna izin veren adamdan 2 cocuk yapiyor. Her cocuk da sansli dogmuyor iste. Es kisiliksiz de o cocuga esit davrandigina inanmiyorum, ortada zaten
Oglunuzdan rahatsiz olan insanlarin evine neden gidiyorsunuz?3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
Çok kızdım, üzüldüm.
Çocuğun yerine koymak lazım kendini. zaten annen baban ayrı, annen yeni bir gelecek kurmuş buna adapte olmaya çalışıyorsum. Üstüne senç dışlıyorlar öz değilsin diye. Kendini oraya ait hisseder misin? Bu çocuk annesinin evini kendine yuva hisseder mi?
Şu tepkiyi kocanizla kaynananiza da verseniz keşke.Siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki bu yorumu yapacak kadar haddinizi bilin
biz yılda bir kez 1 haftalığına gidiyoruz 24 saatlik yol çekiyoruz üçüncü gün k.v gözümüzün içine bakıyor bizim çocuğumuz olmadığı halde dip bucak temizlik yapmaya kalkar hastalanir birşey soyledigimizde tersler kalkıp gitsinler diye sen aynı şehirde üç dört gün kalmak zorunda degilsin demekki rahatsız olduğunu bir şekilde dile getirmiştir daha önce illa lafla değilde hal ve hareketinden anlamaniz gerekirdiMerhaba arkadaşlar
32 yasinda 3 çocuk annesiyim 3. Çocuğuma yeni dogum yaptım 3 aylik olduk.benim eşimin ailesinden yana bir sıkıntım var kayın valimdemler yeni ev değiştirdiler havuzlu sitelerden bir eve taşındılar buraya kadar sıkıntı yok benim kızım 4 dört yaşında onun için arada kalmaya gittim bu pandemiden dolayı yasaklarda evlerden çıkamadığımız icin 3,4 gun kaliyordum haa bu arada evinde 2 defa kaldım.kalıyorum diye bunlara dert oldum.kizimin doğum gününü evlerin de kutlamak için onlara gittik. o gün de eşim içerde uyuyor.bahcede oturuyoruz gorumcem k.valide komşusu bunlar 3.u muhabbet ediyorlar kendi aralarında k.valide komşusuna diyor ki;senin oğlanlar evlendiğinde gelinler geldiğin de huzurun bozulacak artık idare etcen artık gibi laflar söyledi.benim orada tepem attı bir şey de diyemedim içime attım ( boyle durumlar da onlara karşı kendimi savunamıyorum haksız duruma düşerim diye bir şey diyemiyorum )kızıma sen neden süslemeler getirmedin dogum günü böylemi olur falan deyince iyice tepem attı sonra eşimi uyandırdım
O da ne oldu bir şey mi oldu deyip soruyor evden dışarı çıktık anlattım.bana bağırıp çağırdı bana böyle şeyler anlatma paranoyak oldun sen dedi benim moraller sıfır, eşim sakinleştikten sonra onlar öyle benim için çekiver, annem babam ne yapayım dedi.yorumlarınizı merak ediyorum o günden beri beynimin içinden çıkmıyor bu konuşmalar eşimle arama soğukluk giriyor
Onlarla konuşmadan rahat edemeyeceğim
Biraz arsız ol , çok taktığını biliyorlar, sallama hiçbirini keyfine bakAynen çok iyi dedin de bende o kapasite yok benim yüzümden hemen anlaşılıyor o yuzden ustume ustume geliyorlar
Baskin ve disiplinli boyle olunmuyor, bu başka bisey oluyor.Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Şimdi oğlum annemde kalıyor☹
Ne fark eder? O da çocuğum, onu ayıran karşısında beni bulur demek zor mu? Nasıl böyle bir şeyi kabul edebilirsiniz. Bahanelerinizin içi boş. Siz kocanız için, kaynananız için doğurduğunu yavruyu arada kenara atıyorsunuz. Bunu bahaneler değiştirmez. Çocuğun kardeşlerinden ayrı doğumgününü kutlamak nedir? Bir anne bunu nasıl kabul eder.
Ben büyük oğlum olmadan onun doğumgününü kutlamam. Abisi o abisi. Abisi kutlamada olmayacaksa babanne gelmesin. Tercih yapacaksam bu oğlum olur.
Bir arkadaşım 30 yaşında eşini kaybetti çocuğu iki yaşındaydı. Biz ileride tekrar aşık olursan arkanı dönme evlenirsin derken o hep ayıran olur ben dayanamam derdi. Şu an 37 yaşında hala evlenmeyi düşünmüyor kızı için. Siz oğlanı anneanneye paslıyorsunuz.
haklısınız ne desem boşOglunuzdan rahatsiz olan insanlarin evine neden gidiyorsunuz?
Oglunuzdan rahatsiz olan insanlardan rahatsiz olup gitmeme hakkinizi kullansaniz?
Yazık değilmi çocuğa kendini nasil hissettigi hakkinda bir fikriniz varmi?
Siz sadece ikinci esinizden olan cocuklarin degil o cocugunda annesisiniz.
Cocugunuzdan rahatsiz olacak insanin suratina bakmamaniz gerekmiyor mu.
Yedi elin yabancisi olarak esinizinde esnailenizinde kafasini duvarlara surterek kivilcim cikartmak istiyorum şuan.
Haklisiniz daha yeni farkettimbiz yılda bir kez 1 haftalığına gidiyoruz 24 saatlik yol çekiyoruz üçüncü gün k.v gözümüzün içine bakıyor bizim çocuğumuz olmadığı halde dip bucak temizlik yapmaya kalkar hastalanir birşey soyledigimizde tersler kalkıp gitsinler diye sen aynı şehirde üç dört gün kalmak zorunda degilsin demekki rahatsız olduğunu bir şekilde dile getirmiştir daha önce illa lafla değilde hal ve hareketinden anlamaniz gerekirdi
yazık valla 14 yaşındaki çocuğu anneaneye gönderip sizde k.v deye kalmaya gidiyorsunuz doğum günü partisi yapmaya gidiyorsunuz az bile yapmış size nasıl evlat ayrımı yapıyorsunuz benim çocuğumu istemeyecek kocaya da ailesini de siler atarım kocayı da bulursun koca ailesinide ama evlat o ayrı yeri dolmaz annelik değil sizin bu yaptığınız3 çocuğumla gitmedim 1. oğlum 14 yaşında ilk eşimden annanesinde kalıyor rahatsız oluyorlar diye götürmüyorum
Konunuz facia, siz korkunç, anneliğiniz kabus. Keşke bu konuyu hiç okumasaydım. Şimdi o 14 yaşındaki çocuğa üzüldüm. Ne kadar eziksiniz. Seni oğlunla kabul ettim diyen adamı oğlunuzdan üstün tutup AMA YHA O ZAMANLAR DAVDANIŞLARINA ANLAM VEREMİYORDUM.. ne demek? Siz anaokuluna gidiyorsunuz da bizim mi haberimiz yok?.Esim baskin ve disiplin bir kisiligi vardir oglum yanimizda yasarken kayinvalidemlere veya onlarla pikniğe gittiğimiz zaman anneme birakirdık ben oglumu gotürmek istedigim zaman eşim ( ben seni oglunla kabul ettim ailem kabul etmek zorunda değil derdi )o zamanlar anlam veremiyordum ,istemediklerini şimdi anlıyorum
Şimdi oğlum annemde kalıyor☹
çok erken fark etmişsin 2 çocuk yapana kadar senin 1 evladının olduğunu bilmiyormuydun seni çocuğunla kabul etseydi aileside kabul ederdi sen ilk başta gözden çıkarmışsın evladını ben benim gibi bir çok bayan var evlat hasreti çeken sen de eligin tersi ile bir erkek için evladını yoksay vaybehaklısınız ne desem boş
Haklisiniz daha yeni farkettim
Konunuz facia, siz korkunç, anneliğiniz kabus. Keşke bu konuyu hiç okumasaydım. Şimdi o 14 yaşındaki çocuğa üzüldüm. Ne kadar eziksiniz. Seni oğlunla kabul ettim diyen adamı oğlunuzdan üstün tutup AMA YHA O ZAMANLAR DAVDANIŞLARINA ANLAM VEREMİYORDUM.. ne demek? Siz anaokuluna gidiyorsunuz da bizim mi haberimiz yok?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?