- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Miray gurdal
-
Kız Bu Ölmezdekendisi 39 yasinda genc daha
39 yasında olmasına neden takıldınız ki
Benim kayınvalidem 45 yaşında; eşim 30 yaşında
Sizin oglunuz ile epey yaş farkı var aranızda.Ocak ta 40 olacağım oğlum 9 yaşında
Bu nedenle 39 yaşında kv garip geliyıor ben kendimi çocuk görüyorum daha
Sizin oglunuz ile epey yaş farkı var aranızda.
Ben kayınvalidemi 14 yasında babası evlendirmiş 15 yaşında eşimi doğurmuş.
düşünün 15 yaşındasınız yeni doğmuş bir çocuğunuz var.
Yani burda konu sahibinin kaynanasının da 14-15 yaşlarında evlendiğini düşünürsek 24-25 yaşlarında oğlu olması olası bir ihtimal
Fake is loading....Mrb ben miray 8 aylik evliyim kayin validem ile dıştan bakılınca anne kız gibiyiz bu arada eşim annesine aşırı düşkündür annesi onun karşısında bana çok iyi davraniyo yinede sag olsun herseyimi aliyo hiç bir şeye mustac etmiyo ilk yeni çıkaen elbide parfum bende oluyo ama eşim evde yokken bana surekli laf sokuyo annemi sevmiyo annemlen baştan daha sevmediler birbirlerini surekli kiz kardesleri ile toplanip benimle dalga geciyorlar surekli laf sokuyo vurdum duymaz biri eşimin onunde ise bir melek ben anneme gezmeye geldigimde bazen yalniz geliyorum eşim çalisiyor işte oldugi zaman yalniz geliyorum çogunluklan eşimi surekli doldurusa getiriyo yok onun annesi boyle dedi oglum yok o boyle yapti oglum uyuyamadim tansiyonum cikti falan az daha olucektim aslinda kendisi 39 yasinda genc daha ama sanirsin 70 biraz uzatim sıkıcı oldu biliyorum ama boyle iste eşimi dolduruyo annemi sevmemesine vesil oluyo eşimin bana ilgisiz davranmasina bana kizmasina vesil oluyor eşime onun yaptiklarino soyledigimde ise hemen annesini arkalamaya başliyo ben napmaliyim lutfen bana yardim edin anneme her gezmemde problem cikiyo eşimle iyi gulerek severek geçiriyo beni daha annemlere vardigimde eşimin tavri degisiyor hemen dolduruyo eşimi bana bi akıl verin lutfen....
Aynen valla39 yaşında çoluğumu çocuğumu evlendirmiş olsam hiç elin kızıyla uğraşmazdım valla, beni kültür turuna yollasınlar, evde takılsın karı koca
Tabi hayaller bu, hayatlar evde matematik ödevi yapmak
Abla kardes gibi39 yasında olmasına neden takıldınız ki
Benim kayınvalidem 45 yaşında; eşim 30 yaşında
Yapiyorum ama geldiginde esime hemen demeye basliyor yok esin hep asik suratlann ben biseymi yaptim ona oldu olmadi dun kayin validemin kiz kardesi geldi dedi esimin onunde haa bugun esin evde guluyor yuzun kalan zamanlarda hep asik bende dedim teyze niye oyle diyon allah var yukarda geldiginde kahveni yapmiyomu guler yuzle karsilamiyomo sustuSizde onun taktiğini uygulayın eşinizin yanında iyi davranın yanlızken surat asın nasıl bir şey olduğunu anlasın.
23 yasindayim kendisi baya kucuk evlenmisKayınvalide 39 yaşındaysa siz kaç yaşındasınız? 16 filan mı?
Niye gercekInsallah gercek adin soyadin degildir bu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?