Kayın validem eşimi dolduruşa getiriyo

Içimden bir ses bu konunun fake olduğunu söylüyor.Hem cümleler bir tuhaf hem konu.
Ama gerçek olma ihtimaline karşı yinede yazayım
KayinvaldenleN arana mesafe koy.Ikide bir vesil olmasın şuna buna..kocanlanda konuş anasını dinlemesin öyle az akıllı olsun.

Annenle iliskine kimse karışamaz karıştırma da yavrum çok erken evlendirmisler seni. Senin başında kavak yelleri eser sen evlenirsin evliliği bir şey sanarsin da ailen neden izin verir. bak işte 39 yaşında gencecik kaynanan tansiyonu bahane ediyor. Kocan dolduruşa gelir çünkü sanırım 19 20 yaşında falan sen de o civar. Derdiniz neydi ki ben şu yaşımda baş edemiyorum sen ne gördün gecirdin de.... Bari hemen çocuk düşünmeyin. Az buyuyun

TC kimlik nosunu yazmadığını için yorum yapamıyorum sadece isim soyisim işimizi görmüyor. ama sorun kv değil eşiniz. Dolmayacak!

Olsun olsun hiç önemsemeyin bunları kocanızdır elbet yapar. Kv de büyüğümüz hürmet göstermeliyiz. Ohh ne güzel yeni parfüm de alıyormuş. Hemen bi torun sahibi yapın Kv yi. Torunu da 16 yaşında falan evlendirirseniz.. O da hemen çocuk yapsaaaa mis gibi 5-10 kuşak birlikte yaşarsınız

Ocak ta 40 olacağım oğlum 9 yaşında

Bu nedenle 39 yaşında kv garip geliyıor ben kendimi çocuk görüyorum daha
Sizin oglunuz ile epey yaş farkı var aranızda.

Ben kayınvalidemi 14 yasında babası evlendirmiş 15 yaşında eşimi doğurmuş.
düşünün 15 yaşındasınız yeni doğmuş bir çocuğunuz var.
Yani burda konu sahibinin kaynanasının da 14-15 yaşlarında evlendiğini düşünürsek 24-25 yaşlarında oğlu olması olası bir ihtimal

kv 39 yaşında, nerdeyse benim yaşımda yada ben nerdeyse onun yaşındayım , beynim yandı
millet ne ara evlenip, doğruyor, çocuk evlendiriyor inanilir gibi değil.
eşin adam olsun dolduruşa gelmesin dicem ama olmayacak çünkü oda çocuktur hala
büyüdükçe öğrenir artık
çoluk çocuk yaşta evleniyorsan, bazı şeylerede katlancaksın yapcak bişey yok

Bu hesap ok de hala bu kadar yaygın olması sıkıntı

Babam 72 yaşında babaannem 17 yaşında evlenmiş anneannem 20 yaşında evlenmiş

Yani evlilik yaşı büyümeli artık

Ben 80 doğumluyum konu sahibinin kv si de ama hala çocuk gelin çok

Kv ben daha gencim dememiş kv moduna girmiş

muhtemelen konu sahibi de küçük o da evlenmiş erkenden

Oğlum ile aramda 30 yaş var mesela o da 30 da evlense ben 60 olacağım

Ayrıca genç bir kaynana daha hoş oluyor arkadaşlar
benim kayganam 45 yaşında çok iyi anlaşıyoruz arkadaşım gibi karşılıkla kahve sigara muhabbetleri yapardık
tabi artık sigara yapamıyoruz kahve içiyoruz ben hamile kalıp sigarayı bırakınca, o da canım çekmesin diye bıraktı yanımda içmiyor çok düşüncelidir canım kaynanam

Yeni çıkan parfüm ne yav? Bana da alsın, merak ettim.

Yaşınız 24 mü gerçekten? Eşiniz kaç yaşında? Kayınvalideyle mi yaşıyorsunuz anlayamadım. Asıl sorun eşinizde; zorla doldurmuyorlar herhalde, aklı varsa, biraz olgunsa dolmaz. Kayınvalidenin sizi muhtaç etmemesine niye ihtiyacınız var? Eşiniz çalışıyor, siz de çalışın. Biraz kayınvalideden göbek bağlarınızı koparmanız gerekiyor.

Fake is loading....

Sizde onun taktiğini uygulayın eşinizin yanında iyi davranın yanlızken surat asın nasıl bir şey olduğunu anlasın.
Yapiyorum ama geldiginde esime hemen demeye basliyor yok esin hep asik suratlann ben biseymi yaptim ona oldu olmadi dun kayin validemin kiz kardesi geldi dedi esimin onunde haa bugun esin evde guluyor yuzun kalan zamanlarda hep asik bende dedim teyze niye oyle diyon allah var yukarda geldiginde kahveni yapmiyomu guler yuzle karsilamiyomo sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…