Kayın validem eşimi dolduruşa getiriyo

Olsun sen onun taktiğini yapmaya devam et şikayeti yapan kayınvalide olsun ama eşinin yanında çok güleryüzlü davran eşin bir süre sonra annesinin yalan söylediğini anlayacaktır.

Kayin validem 39 yasinda ben 23 o baya bi kucuk yasta evlilik yapmis
Kimi şikayet ediyorsun anlamadım dolduran kayunvalideyimi dolan eşimi kiiiii aklı başında olan bi kişi dolmaz kendi balışı görüşü aklı fikri yokmu..
Aslinda esimin bana cok saygisi var ama annesinlen yalniz kaldigi zaman degisiyor hemen annesine kaniyor
Olsun sen onun taktiğini yapmaya devam et şikayeti yapan kayınvalide olsun ama eşinin yanında çok güleryüzlü davran eşin bir süre sonra annesinin yalan söylediğini anlayacaktır.
Inşallah

Ben 23 yasindayim esim 24

Evet gerekiyo ama ayrilmamiza izin vermiyorlar daha ilerde ayri eve cikarsiniz diyorlar esimde tabi ailesinden pek ayrilmak istemiyo

39 yasinda kv varsa esiniz maximum 21 yasinda falandir. 21 yasinda bi adamla evlenirseniz de boyle seyler olur. Aceleniz neydi bilmiyorum bu kadar erken evlenecek. Size hic erkekler gec olgunlasir diye anlatip yol gosteren olmadi mi cidden???

Ben 2 3 yasindayim esim 24

Malesef olmadi
Bn 23 esim 24 kayin validemi babasi 13 yasinda evlendirim hemen hamile kalmis

15 evlenmemis zaten 13 te babasi evlendirmis ardindan hamile kalmis
Bu daha da sacma. Ama onemi yok sonucta sizinde es kisisinde yaslar kucuk. Bu yasta bi erkekten olgunluk beklemeniz hata ve eminim bilerek evlendiniz. Ya cekip oturcaksiniz, ya da yol vereceksiniz.

Evet gerekiyo ama ayrilmamiza izin vermiyorlar daha ilerde ayri eve cikarsiniz diyorlar esimde tabi ailesinden pek ayrilmak istemiyo

Şu mantığı hiç anlayamayacağım. "Eşim ailesinden ayrılmak istemiyor"

Peki siz niye ayrılıyorsunuz ailenizden. Koca denilen kişiye bu kadar mı kör kütük aşıksınız. Kendi ailenizin yanında durmak varken neden kayın ailesine hizmet ediyorsunuz. Sizi doğuran büyüten sizi canından çok seven ailenizin yanında durmak varken neden sizi köle gibi kullanan, sizi aşağılayan insanların yanında kalıyorsunuz.

Eleştirmek için sormuyorum. Şu mantığı gerçekten merak ediyorum. Hangi ruh hali ile kabul ediyorsunuz.

Hastalık ve yaşlılık dışındaki durumlarda, aynı evde sebepsiz kalıyorsanız, kusura bakmayın şikayet etmeye hakkınız yok.

Ben kv ye anne bile diyemiyorum, anneme sanki ihanet etmiş gibi hissediyorum ki yaşlı kadın. Sesi soluğu çıkmaz. Kaldı ki gencecik bir kadına hem anne diyeceğim, hem de ona hizmet edeceğim. 23 yaş küçük bir yaş değil. Biraz mantık yürütmek yeterdi.

Ya işte birilerinin iznine ihtiyacı olan, henüz olgunlaşmamış gençlerin evlenmemesi lazım. Asıl sorun bağımsızlığınızı kazanamamış olmanızdan kaynaklanıyor. Bu şartlarda niye evlendiniz ki? Eşiniz ayrı bir çekirdek aile olduğunuzun farkında bile değil. Sizinle bir aile kurmamış ki, sizi kendi ailesiyle olan düzenine dahil etmiş sadece. Yerinizde olsam önce bir iş bulurdum, sonra da ya ayrı eve çıkıyoruz ya da bu iş böyle yürümez diye resti çekerdim.

Malesef olmadi

Bn 23 esim 24 kayin validemi babasi 13 yasinda evlendirim hemen hamile kalmis
Of şunu okudum ya... Allah bu sapıkların bin türlü belasını versin ne denir. Tüylerim diken diken oldu. 13 yaşındaki çocukla ilişkiye girebilecek uzuvları kopsun inşallah.

İşini gücünü eline almış olan da ses çıkarmıyor maalesef. Evlenince maddi manevi ihanet ettiklerini sanıyorlar ailelerine.

kayınvalide 39 olabilir. Maalesef 38 yaşında anneanne tanıdığım var. Ama 23 yaşnda kendi isim ve soyismi ile üyelik alıp konu açmak nedir

Of şunu okudum ya... Allah bu sapıkların bin türlü belasını versin ne denir. Tüylerim diken diken oldu. 13 yaşındaki çocukla ilişkiye girebilecek uzuvları kopsun inşallah.

Daha fenası var. Ananem dedeme verildiğinde 12 yaşındaymış. Henüz regl olmamış. Verme sebepleri de o dönem mali müşavir yani devlet memuru olan dedemi kaçırmak istemiyor olmaları. O zamanlarda devlet memurlarına tapıyorlar malum. Ananem de çok zengin bir ağanın kızı. Yine de aman devlet memuru kaçırmayalım deyip veriyorlar. Ananem daha çocuk olduğu için ve dedem de insaflı olduğu için yıllarca el sürmüyor tabiri caizse. Kadınlık nedir ne değildir öğretiyor. İlk regl olduğunda ne olduğunu bile bilmiyor, dedem anlatıyor. Yanlış bilmiyorsam birkaç yıl sonra birliktelik yaşıyorlar. Hatta evlendikten beş yıl sonra çocuk sahibi olduğu için herkes "kısır" diye aşağılıyor ki meselenin aslı birliktelik olmaması.

Eski zamanlarda maalesef ki bu yaşlar evlilik için uygun görülen yaşlarmış. Annem 19 yaşında evlendiğinde evde kalmış muamelesi görüyormuş :)

Ne üzücü bir hikaye. Daha annesinin kokusuna, evine, yatağına, oyuncaklarına, çocukluğuna doyamamış yavruları, yuvalarından koparıp, her şeyin yabancı olduğu bir yere resmen kurban vermek bu. Dedeniz de kötünün iyisi gibiymiş zamanına göre. Keşke hiç kabul etmeseymiş. Keşke anneannenizi, güle oynaya, sevdiğiyle evlenen genç bir kadın olarak bilseydiniz. Keşkeler, keşkeler... Böyle hikayeler ruhumu dağıtıyor ya. Umarım anneannenizin talihsiz başlayan evliliği, en azından talihli bir şekilde sürmüştür, mutlu bir hayatı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…