Siz her prof. İnanıyorsanız vah vah... Aşıya hayır diyen proflara ne yapalım ????Nasıl da uyduruyorsunuz yok diye
Ha ben prof. olmuş adamdan daha iyi biliyorum diyorsanız ayrı
osmanlıda kölelik vardı
Ailene anlat ve çık o evdenEvet ailem de burda aynı sehirdeyz
Çocuğum babasız mı büyüsün derken?Çunki kaçarak evlendim malesef boşanmak istemiyorum ben hamileyim çocuğum babasız mi büyüsün birde eşim ilk başta 3 ay oturucaz dediği için kabul ettim ama 1 yıl oldu hala bişey yok
Valla ben ortada bir dert ya da mağduriyet görmüyorum, her şeyi kendi isteğinle yapmışsın. Malın tekiyle 18 yaşında kaçmışsın, ailesiyle oturmayı kabul etmişsin, kendi aileni silip atmışsın, 2 kere bırakıp gitmişsin birinde adam seni sallamamış bile yine geri dönmüşsün, üstüne hamile kalmışsın. Ne tavsiyesi istiyorsun ?Eşim de hep onları haklı buluyor izin almam gerekiyormus onlar haklıymış ben haksizmisim bana bazen çok ağır konuştuğu zamanlar da oluyor 2 sefer gittim annem gile ilkinde özür diledi gönlümü aldı 2 . De gelmedi bile boşanmak istedim boşanmam dedi izin vermedi ama yanıma beni almaya gelmedi bile ailesinin sözünden çıkmıyor
Çunki kaçarak evlendim malesef boşanmak istemiyorum ben hamileyim çocuğum babasız mi büyüsün birde eşim ilk başta 3 ay oturucaz dediği için kabul ettim ama 1 yıl oldu hala bişey yok
Çunki kaçarak evlendim malesef boşanmak istemiyorum ben hamileyim çocuğum babasız mi büyüsün birde eşim ilk başta 3 ay oturucaz dediği için kabul ettim ama 1 yıl oldu hala bişey yok
22 çalışıyor eşim maaşı da ıyi kötü değil 3000 tl masi varAh kızım ah. Hata üstüne hata yapıyorsun. Tabi ki çocuğun babasız büyümesin, ama neden daha evin yok barkın yok hemen hamile kaldın? Hani olan olmuş ama bunu ikinci üçüncüsu de gelir sonra. Eşini taşınmaya ikna etmekten başka caren yok o zaman. Cünkü kayınvalideni asla değiştiremezsin. Eşin kaç yaşında? Mesleği var mi?
22 çalışıyor eşim maaşı da ıyi kötü değil 3000 tl masi var
Burda magduriyet yok zaten. Tercih sonucu yaşananlar var. Evlilik değil evcilik oynar gibi. Babası gene akıllı adam olacakları görmüş ama ne fayda. Daha bunlar güzel günler bu günleri de arayacak. Damat 22 yaşındaymış. Bu adam gözü açılacak, arkadaş çevresi görecek. Evde kavga dinleyeceğime arkadaşlarımla takılırım bana karışma diyecek. Ooo daha çok yaşanacak olay varÇocuğum babasız mı büyüsün derken?
Pardon da bu hayatı sen seçmişsin.
Aile seni istememiş ki.
Sen kaçmışsın.
Ee o zaman?
Ya seni doğuran anne babanın lafını dinlemeyip emeklerini çöpe atarak koştur koştur 18 yaşında kocaya kaçmışsın
Sonra vay efendim kayınvalidem yüzünden çok mutsuzum
Kendi anne babasını dinlemeyen insanın kayınvalidesini dinlemesi de ayrı bi absürtlük ona hiç değinmiyorum bile.
Israrla yorumlarıma cevap vermiyorsun ama bu böyle.
Aynı evdeyken çifter çifter korunman gerekirken hamile kalan biz miyiz?
Çocuk yaşta kaçıyorsunuz, daha ayrı evi bile açamayan kocan ne diye kaçırıyor seni?
Kocanla aynı yaştayım, senden 3 yaş büyük genç bir kadınım. 3 yıl önce kaçmayı bırak evliliği nişanı aklımın ucundan geçirmezdim. Hayretler içerisindeyim ya.
Annesi gil yüzünden annesi oğlunun parasını yemeye alıştığı için göndermek istemiyor yanindanEşiniz neden taşınmak istemiyor? Sonuçta sizi kaçmaya o ikna etmiştir.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum.Burda magduriyet yok zaten.
Annesi gil yüzünden annesi oğlunun parasını yemeye alıştığı için göndermek istemiyor yanindan
Kıra ödemeye sorumluluk almaya korkuyor sanırım gecinemeyiz diye düşünüyor galiba burda 5 kişiye bakıyor ama bi bana bakamiycak galibaO annenin sebebi? Esinizin sebebi ne? Sonuçta yetişkin adam, sizi "kaçırmış". Ayrı ev istemek en doğal hakkıniz. Ama esiniz neden bunu yapmıyor
Kaçarak zaten o eve değersiz olarak girmiş oldu. Ayrıca 2. Sefer almaya bile gelmemiş. Cherly diyorum ya daha damadın gözü açılmadı. Yakında o da açılır.Bende onu anlatmaya çalışıyorum.
Kendisi kayınvalidesinin dolayı mutsuz, mağdur olduğunu dile getiriyor.
Kayınvalidesi 2 yüzlüymüş, kocasının yanında iyi yokken kötü davranıyorum falan.
Kadının evine kaçarak gidip tam olarak ne bekliyordu? El üstünde tutmalarını falan mı?
Zerre üzülmüyorum.
22 çalışıyor eşim maaşı da ıyi kötü değil 3000 tl masi var
Asıl olaylar o zaman olucak.Kaçarak zaten o eve değersiz olarak girmiş oldu. Ayrıca 2. Sefer almaya bile gelmemiş. Cherly diyorum ya daha damadın gözü açılmadı. Yakında o da açılır.
Aynı eve gelin gelirken ne bekliyordun ki ben onu anlamadım kusura bakma kırıcı olacak ama bir de hamilesiniz sanki her şey çok güllük gülistanlık gibi ne sandınız ki sorun kv de değil bireysel olup ayrı bir eve bile çıkamayacak kocanda artı böyle hala asalak gibi ana bana sırtında yaşayan adamı hem koca hem baba yapan sendeMerhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?