- 14 Nisan 2020
- 38
- 30
- 3
- 25
Hesabim vardı silmistim vallahi hiç mi akıl yok yordam yok bende kv yanındayım ama ben kendimi ezdirmem lafin altında hiç kalmam evimde bu cazgirligim sayesinde ayrılıyor vallahi akıllı ol kardeş sen oraya esir olmaya gitmedin aile kurmaya gittin ayrı ev açmaması zaten boşanma nedeni tek celsede boşar hakim aile birliğinin kurulamamasi nedeniyleMerhaba arakadaşlar sa. Ben daha önce de aynı konuyla gelmiştim ve o günden bu yana hiç bir şey değişmedi eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyorum çok huzursuzum kayinvalidem herseyime karışıyor bi arkadaşıma gitsem eşime şikayet ediyor biyere giderken kayınvalidemden izin almam gerekiyormus izin alınca da gidip napicaksn otur evde diyor şu aralar zaten biyere gidemiyorum ama her zman öyle 5 aylık ta hamileyim sürekli beni eşime şikayet ediyor sabahları kayinvaldiye kayinpedere kahvaltı hazırlamam gerekiyormus ben de bulantılarım olduğu için mutfağa çok giremiyorum her şeyi esime söylüyor birde eşimle kalsa yine ıyi bütün akrabalarina beni kotuluyor evi ayrimak isteyince de olay çıkartıyor ayırıp napicaksiniz diye eşim de annesinin dolduruşuna gelip bana kiziyor ve ben de ona kızıyorum annesi çok yalanci çunki bazen de çok yalan söylüyor sonra kavga büyüyor of çok yoruldum hep ağlıyorum odama kapanip oturmaktan sıkıldım eşim için kolay tabi ise gdiiyor eve geliyor yemeğini yiyor çayını içiyor tv izliyor sonra yatıyor olan bana oluyor napicam bn
Bilmiyorum umarım ailesi arkasındadır benim gördüklerim hep öyle oluyorAilem arkamda gibi birşey yazmıştı sanırım.
Olan aileye olacak öyleyse. :/
Kaçtığım için bana hicbisey yapmadılar ailemi de beni de salak yerine koymaya çalışıyorlar ama onların yapmasını zaten doğru bulmuyorum sanırım bir evladinyok olsa anlardinOnlar benim yanlışımın farkında ben de farkındayım sadece ben mutlu oluyum diye yapıyorlar bu iyiliği yorumları dikkatli okusan anlardin ben onlara yük olmak o parayı kabul etmek istemiyorum yazdım neden benim ailem yapıyor bu iyiliğe layık değil eşim de ailesi de yazdım okumamissin demekki ailemden ben bana para verin demedim kendileri ısrar etti halen de öyle ama kbul etmiyorum
Ben üzülmüyor muyum ne olarak gördünüz beni pardon daBu hikayede yanan ailenin ev almak için boğazından arttırıp biriktirdiği para olacak sanırım. Sadece onlara üzüldüm
Vallahi ev kurmak zor da kaynanayla yaşamaktansa ikinci el alıp kullansın ben beyaz eşyalarımı profilodan aldım hepsini 13 milyar tuttu fırınım ankastre olduğu için ama daha makul fiyatlara da var çamaşır makinasini 10 kiloluk alacağına 6 kiloluk alır çocuk yaparken kaçarken dusunmuyolar bunları sonra yandım AllahAnnem virüs olmasaydı ev eşyalarını yenileyecekti
Bi bakınalım dedik fiyatlar uçmuş, beğendiğimiz ortalama bi koltuk takımı 6.000 TL falan
E ev sadece oturma grubuyla olmuyor beyaz eşyası mutfak eşyası tencere çanak çömlek derken
20.000 tlden aşağı mümkün değil kurulmaz
E evin depozitosu, elektriği suyu üzerine alma açtırma derken
Ohohooo
Bir de ailesine verdirecek, ailesi yardım edecek pes diyorum
Hem anneyi babayı hiçe sayarak kaç git hemde ailem yardım edecek de
Ailede de hata var benim kızım benim lafımı dinlemeyip kaçacak büyük yardımda bulunmam ki yanlışının farkına varsın
Ben zaten sen istedin dedim mi? Konularının, yorumlarının hepsini okudum merak etmeOnlar benim yanlışımın farkında ben de farkındayım sadece ben mutlu oluyum diye yapıyorlar bu iyiliği yorumları dikkatli okusan anlardin ben onlara yük olmak o parayı kabul etmek istemiyorum yazdım neden benim ailem yapıyor bu iyiliğe layık değil eşim de ailesi de yazdım okumamissin demekki ailemden ben bana para verin demedim kendileri ısrar etti halen de öyle ama kbul etmiyorum
Bu da ihtimal bence de.Bilmiyorum umarım ailesi arkasındadır benim gördüklerim hep öyle oluyor
1 çocukla bosanmasındansa kocasının yanında mutlu olsun diye uğraşıyorlar kendilerince
Ya ortada para yok ki? Kenarda paraları var mı bilmiyorum ama kocası ev geçindirmekten korktuğun göre paraları yok. 2. el almak isteseler bile nasıl alacaklar ki? Yok yani. Kızın ailesi vermek istiyor eşya parasını da.Vallahi ev kurmak zor da kaynanayla yaşamaktansa ikinci el alıp kullansın ben beyaz eşyalarımı profilodan aldım hepsini 13 milyar tuttu fırınım ankastre olduğu için ama daha makul fiyatlara da var çamaşır makinasini 10 kiloluk alacağına 6 kiloluk alır çocuk yaparken kaçarken dusunmuyolar bunları sonra yandım Allah
Teyzem 17 yasında evlenmiş 60 yaşına geldi hala kaynanasıyla yaşıyor, kaynana toprak olana kadar teyzem çürüdü. Her günü bin ah bin pişmanlık...o da sevilmeyi çok hakediyor çünkü.
sen anca ayrı eve çkınca ya da kaynana toprağa girince huzura erersin.
Yaramaz tabi gittigin gibi dönmüşsün geriGittim ise yaramadi
M Msspinkie tum atalarimiza gecmisimize saygımız sevgimiz sonsuz çünkü hepimiz bu toprağın eseriyiz. Görüşünüze saygı duyarim ama size 2 uzun sayfa eşliğinde açıklama da bulundum arkadaşta link atmış bize göre var size göre hiç duymadınız...Biraz daha zorlasak içki de yoktu diyeceksiniz.
Kötülemeye ya da övmeye gerek yok, bazı şeyler zaten ortadadır.
Esi yokken soylemesi yanlis zaten. Kaynanasini hakli cikarmis olucak tavrini esinin yaninda koymasi gerek ama bence esinin devreye girmesi gerek burda nsil yalniz birakir anlamiyorum birlikte olmaya gelince oluyor ama. Korumaya gelince yok. Ben bir gun esimin yaninda cevap verdim kaynanama dedim. Ben teyzeme gitmistim yatak odama misafir sokmus dugunun uzerinden 9 ay gecmis yatak odasi gormeye gelmislermis. Cok sinirlendim esimin gelmesini bekledim ve esimin yaninda actim konuyu dedim ki biz yokken odamiza nasl misafir sokarsin oda gorememislerdi soktum ne var dedi bende ne mi var orasi bizim ozelimiz uzerinden 9 ay gecmis ayip degilmi bu evde benim ozelim olamicakmi dedim esimde tamam sakin ol dedi esim oyle diyince kaynanam bi ayaga kalkti cesaretlendi sanami sorucam benim evim burasi dedi bende senin evin benim umrumda degil özelim umrumda dedim esimde annesine tamam anne susun dedi ikimizede bisey diyemiyo. Esim oyle diyince annesi tut kolundan at kapilarina terbiye verdiginiz kiz boyle olur de ddi ama nasil bagiriyo terbiyeyi senden mi ogrenicem duzgun konus dedim. Esim cok sinirlendi annesine kimi kolundan tutup atiyorum ne terbiyesizligi o benim namusum sus anne kalbini kiricam bak dedi annesi elin kizi icin anani atiyosun oylemi dedi anne bak elin kizi diyip durma kiz hakli belko benim kilodum var icerde ne doye sormadan sokuyosun biz senin evinde kaliyosak sen yalniz kalma diye kaldik muhtac oldugumuz icin degil dedi. Sonra da ev tutmus hemen zaten. Eş çok onemli esinin gormesi lazim annesinin hareketlerini
Vallahi parası yoksa o adam çocuk yapmamaliydi hadi kız cahil diyelim inan çok şükür varlığımız yerinde ama 20 yaşında olmama rağmen cahillik edipte çocuk yapmadım korkuyorum yeterlimiyim evliliğim yeterli mi hem evime geçicem nasıl olacak falan diye tamam kaçarak evlenmedim kapı gibi ailem arkamda tek damla göz taşıma dünyayi ayağa kaldırırlar banada evladimada sahip çıkarlar ama benim düşüncem o çocuğa sağlıklı bir yuva veremedikten sonra ailem sahip çıksa çocuğum mutsuz büyüse kaç yazar gerçekten çocuk meselesi beni çileden çıkarıyor iyi bir yuva vermeyecekleri daha kendi düzenlerini kurmaya gücü yetmeyen insanlar bir zahmet çocuk yapmasınlar hadi evlenip bi halt yemişler deYa ortada para yok ki? Kenarda paraları var mı bilmiyorum ama kocası ev geçindirmekten korktuğun göre paraları yok. 2. el almak isteseler bile nasıl alacaklar ki? Yok yani. Kızın ailesi vermek istiyor eşya parasını da.
Konu köleliliğe gelmişSiz her prof. İnanıyorsanız vah vah... Aşıya hayır diyen proflara ne yapalım ????
Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim ve hiç böyle bir bilgi bulamadım duymadım. Türk ve İslam devletlerinde böyle şeyler bulunmazdı ama devleti aliyi kötülemek içinse bunlar sanırım esirlerden kastiniz ya da devsirmemi desem????
Bunları araştırın bakalım Osmanlı tebaasinda bunlar nasıldı???
İlerde azcık aklı olan birileri okursa baştan fikir olsun diye yazıyoruz, konu sahibi için verilecek pek tavsiye kalmamış zaten, mecbur dönecek kocasına.
Ben de üstüste üstüte bir değil bin tane hata yapıp hiçbir uyarıyı ciddiye almayıp işler sarpa sarınca nolur fikir verin deyip eleştiri kabul etmeyenlere gıcık oluyorum. Meslek yok, iş yok, aile desteği yok, adamda karakter yok, korunma bilinci yok, “kızlar yardım((“ Allah yardım etsin valla bundan sonrası için.
Neden mecbur dönecekmişim kocama
Birde evine bakabilcek yurek olsaydi zaten auri eve cikardi. Hadi babasi olmasa birlikte oturma sebebini anlicamda babasida varken birlikte oturan adama adam demem. Bakamicaksan ayri eve cikma yuregi yoksa o guc kuvvet yoksa ne diye evleniyosun.. Kuramicaksan o yuvayi ne diye baska birinin gunahina giriyosun.Iste bunlar normal insanlarin yapacagi tavirlar ama burda ki koca profilînde bunlari gormuyorum annesine asla atmayan annemden izin alcaksin diyen bir insan annesine onun yaninda bir kelime soylese anneyi koruyacak karakterde burda kizi kocasi savunamaz savunacak bir karakter olsa bu duruma gelmezdi maalesef
Çok güzel yazmissiniz kaçarak evlenmemişsiniz,aileniz arkanızda, esinizle aranız iyi,ayrı eve de çıkıyorsunuz,hemen çocuk da yapmamışsınız bunlar çok güzel şeyler ama ekonomik özgürlüğünüz var mı?Vallahi parası yoksa o adam çocuk yapmamaliydi hadi kız cahil diyelim inan çok şükür varlığımız yerinde ama 20 yaşında olmama rağmen cahillik edipte çocuk yapmadım korkuyorum yeterlimiyim evliliğim yeterli mi hem evime geçicem nasıl olacak falan diye tamam kaçarak evlenmedim kapı gibi ailem arkamda tek damla göz taşıma dünyayi ayağa kaldırırlar banada evladimada sahip çıkarlar ama benim düşüncem o çocuğa sağlıklı bir yuva veremedikten sonra ailem sahip çıksa çocuğum mutsuz büyüse kaç yazar gerçekten çocuk meselesi beni çileden çıkarıyor iyi bir yuva vermeyecekleri daha kendi düzenlerini kurmaya gücü yetmeyen insanlar bir zahmet çocuk yapmasınlar hadi evlenip bi halt yemişler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?