Kayın validem yüzünden cok mutsuzum

Kvye eşe ses çıkaramadıkları için konu açıp onaylanmak istiyorlar yada burada birkaç kişiye atarlanip rahatlamak
O yüzden sizede atarlanmistir

Ben üzülmüyor muyum ne olarak gördünüz beni pardon da
E ailenizi dinlemeyip kaçmışsınız, 1 yıl içinde iki kez geri dönmüşsünüz, ilkinde kocanız gel demiş koşup hamile kalmışsınız, ikincide gel bile dememiş gene koşup gitmişsiniz şartlar hiç değişmediği halde .Ve hala diyorsunuz ilk günkü gibi seviyorum asla boşanmak istemiyorum. Bunlar hep ailenizi çok düşünmekten herhalde . Ee görünen köy kılavuz istemiyor işte. Inşallah sizin dediğiniz gibi olur da bütün bu aşklı meşkli kaynanalı işten aileniz zararlı çıkmaz.

Evet var çalışıyorum vardiyalı şekilde bu birincisi ikincisi açıktanda olsa okula devam ediyorum zaten kv yanina gelmemin nedeni ev alabilmek oldu eminevime yazildim 150 bin pesin verdim önden şimdi ise çalisip ev borcu ödüyoruz kv ile pek anlasamadigim için evimi ayırmak durumunda kaldım başta konuşmamız biz calisicaktik o yemek konusunda bize iş dusurmeyecekti ama evlenince herşey değişti ve degisince bende beklemeden evimi ayırmak istedim

Konu buymuş. Okey. Şimdi oldu. Konu sahibi Siz burda yazılan yorumlardan ders almazsınız, uslanmazsiniz. Biz yorulduğumuz ile kalırız. İstediğiniz hayat bu zaten siz bunu istiyorsunuz ve hakediyorsunuz. Başarılar

Meslek söyle dursun da bence her kadın tuttuğunu koparmalı tabi ki daha iyi yerlere gelmek önemli bu yüzden azimle çabalıyoruz okumadiysa devam edebilirdi çalisip hayatını kurtarabilirdi inanın şu kadar sözüm geciyorsa hırslı olup okuyup çalıştığım için yoksa benide ezerlerdi

Çunki kaçarak evlendim malesef boşanmak istemiyorum ben hamileyim çocuğum babasız mi büyüsün birde eşim ilk başta 3 ay oturucaz dediği için kabul ettim ama 1 yıl oldu hala bişey yok
Bak canim benzeri benim kuzenimin basina geldi gerci onun kaynanasi seninki gibi cadi degildi. Neyse bunlar evlendi hatta kacmadan normal evlendiler esi evi ayiricam diye soz verdi ama onlar evleneli nerdeyse 6 yil oluyor hep bahane etti ayri eve cikmadi benim kuzenim de sessiz degildir kocasini sevdigi icin basta sustu ama sonradan susmadi kaynanasi da artik ayri eve ciksinlar istedi simdide güçleri yetmiyor. Kocanı ya parmaginda oynatacaksin ya da onlar seni oynatir. Sen seviyorsun ayrilmiyorsun ama bakalim o koca olacak kisi seni seviyor mu. Sevn sevdigi kisiye kiyamaz. Aklini basina al derim çocuğunu dusunuyorsun seviyorum deyip bosanmiyorsun ama ilerde daha neler yaparlar sana. Biraz cin ol. Kaynanan seni ezmeye calistiginda susma esine sende onu sikayet et ama azarlar gibi degil o benim annemdi niye boyle yapiyor anlamiyorum gibi esine saf ol kaynanana cadi. Ha yine düzelmezse her seyi silmeyi göze al yoksa onlar seni siler. Cocuguna kendi anne babasiyla bakan da var

Kaçtığım için bana hicbisey yapmadılar ailemi de beni de salak yerine koymaya çalışıyorlar ama onların yapmasını zaten doğru bulmuyorum sanırım bir evladinyok olsa anlardin

Size bir şey yapmak zorunda değiller ki. Kaçmasanız bile değillerdi. Evlenmeye karar veren ne yapacağını kendisi düşünür.
Üstüne bir de kaçmışken ne bekliyorsunuz, niye bekliyorsunuz? Onlara mı sordunuz kaçarken?

Sizin muhatabınız eşiniz. Ailesi ya da kendi aileniz değil. Kaçıp evlenmeye de, çocuk yapmaya da karar veren sizsiniz.
Boyunuzdan büyük kararlar alıp sonra "ama yapmadılaaar" diye ağlamanın anlamı yok. Şu anki durumunuza da faydası yok.
Siz şimdiye odaklanın, ne yapabilirsiniz onu düşünün.
Rest çekip ailenizin yanına dönmek, birkaç sene sabredip çocuk biraz büyüyünce işe girip hayatınızı kurmak ya da oturup çekmek.

Kayinvalideylemi evlendin niye ondan izin aliyorsun bir yere giderken? Daha kendin küçücüksun bide evliliğin mükemmel gibi hamile kalmışsın. Eşine zaten eş demeye bin sahit ister.

Evleri ayirmazsaniz daha çook mutsuz olursun. Sen evlenmemişsin ki, seni hizmetci niyetine almislar. Hem ogullarinin gönlü oluyor, hem temizlikti yemekti işlerine bakiyorsun daha ne istesinler. Ailen nerde niye ses çıkarmıyorlar?

Gerçekten çok üzüldüm canım bu duruma. Bende en başlarda kayınvalidemlerle aynı evde yaşıyor gibiydim akşam yemekleri kahvaltılar ful bizde yeniyordu. Karı koca geçinemiyolardı sorunlarını bile bizim evde kavga ederek çözmeye çalışıyorlardı.Ama önüne geçmeyi başardım. Eşim onları uzaklaştırdı artık öyle kafalarına göre gelemiyorlar.Keşke çocuk için biraz bekleseydin çok stresli bi durum. Ama eşinize çok kızdım yanlış anlamayın. Sizin bu kadar yıprandığınızı görmüyor mu? Ne zamandır evlisiniz? Bu durumu kendi ailenize açmanız gerektiğini düşünüyorum. O evden derhal ayrılmanız gerek

Kacmissiniz geçelim aynı eve yerlesmissiniz gecelim hamilesiniz geçelim. Olan olmuş anladık. Hala kendiniz ediyor kendiniz buluyorsunuz modern kölelik bile değil sizinki. Sesinizı cikarmazsaniz daha çok şey gelir basiniza. Korkuyorsunuz geri dönersem eşim benden vazgeçer diye bellı ki eşinizin size sevgisine guvenemiyorsunuz. Yapacak birşey yok ki o zaman cekeceksiniz.

Tobeler olsun yaa Allah size akıl vermiş neden kullanmıyorsanız neden neden ısrarla evlendiniz? kayınvalide kayınpeder le oturmami kalmış bu devirde?? Anne babanız neden izin verdi benimkiler sonunda ölüm olsa izin vermezlerdi hele babam asla derdi evlatlıktan redderdirdi.

Bide acele acele çocuk yapmalar beni hayattan soğutuyor çocuk nasıl bir sorumluluk biliyor musunuz adam gibi bir adamla ancak çocuk yapılır siz neye güveniyorsanız anlamıyorum.Valla kusura bakmayın kim ne derse desin aileniz hayattaysa suç önce ailenizde.

Ben bana cevap veren kısımla atismaya ve polemiğe girmek istemiyorum zira yeri değil. Ama bakınız sizin gibi copy past yapmamış,onun bunun videosunu alıp paylasmamis gayet düzgün anlatmış bir kişiye smile koymamislar bile? Buradan herkesin kafası anlaşılıyor. Bizde köle yoktu devşirme ve esir vardı ve kimseye zül yapmadık. Yapmış olsaydık bugün çoğu ülkede Türkçe resmi dil gibi konusulurdu bknz. Fr.,İng.,...... Teşekkürler yorumunuz için....

Kayinvalideye bak beee nelere sebeb oldu

İnternette önüne gelen bir şeyler yazıyor. Bana bir şey diyemezler gayet fazlasıyla önemli tarihçileri dinliyorum. Okuduğum alanda tarihle ilişkili hocalarımızda belli şeyler anlatırdı. Ve eski dilleri bildiğim için az çok derslerde metinleri incelerken ve ya o dönemin eserlerini biz detaylı biçimde çeviriyi geçin her yönden öğretildi. Hatta kopyala yapıştır mı yapmışlar mı diye internete baktım cidden öyle yapılmış ekşi sözlükten bile alıntı yapılmış şok oldum. Bilmeyebiliriz kimse her şeyi bilmek zorunda değil koca profesörler bile derslerini anlatırken ellerinde not olur kimse bir sözlük değil ama bilmediğimiz şeylerde bir yerde hemen okuyup gerçek mi değil mi bilmeden biliyormuş gibi yazmak doğru değil. Tarihte tabi ki yapılan hatalar olabilir ama o dönemin şartları neyi gerektiriyorsa onlar yapılmış olabilir. Tarih söz konusu ise dönem ve şartlar göz önüne alınmalı.

cinsel organi kesilip haremde calistirilan hadimlar ve 13 yasinda kendisinden bilmem kac yas buyuk adamin koynuna sokulan rus cariyeler de hep is basvurusu+mulakat yontemiyle işe alindilar zaten evet.

İlk evi terkettiginde ayrı ev istiyorum şartını kossaydin olmazsa gelmem deseydin keske

o da sevilmeyi çok hakediyor çünkü.
sen anca ayrı eve çkınca ya da kaynana toprağa girince huzura erersin.
Yok kız ermez ya benim annemde böyle yaşadı en son geçen sene kayinbabasi öldü tam kutuldu herşeyden annem derken şimdide babam rahatsizlandi hastanede yatiyolar iki haftadır ah ah annemin çilesi bitmez bu kızında bitmez bu akilla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…