Slm kızlar.. 22 yaşındayım 2 yıla yaklaşan bir evliliğim var çocuk istiyoruz ama eşimin sperm azlığı yüzünden doğal yolla olması imkansız.. Geçen mayıs ayında
tüp bebek denedik transfer işlemi oldu o gece benim kanamam oldu ve kayın validem sabah rüyasını anlattı tavana yapışık uç taş olduğunu ikisinin düştüğünü birinin tavanda kaldığını söyledi bana iki embriyo transfer edilmisti. 10 günün sonucunda kan tahlili 0.41 çıktı yani negatif. Şimdi bu ay ikinci denemeyi yapcaz eşim sperm veriyor donduruluyor yine sonuç çıkmadan kayın validem bozuk yumurta gördüğünü ve 4 gördugunu söyledi telefonda sonra hastaneden aradilar 4 sperm bulunmuş dondurulmuş... Bugün aradık kayinvalideyi napyosun diye iyiym falan dedi ruyadan açıldı laf rüyasında 3 tane kırık yumurta görmüş benim su takım bardagm elinden düşmüş kırılmış kolunda 3 bilezik takmis birbirine ekli sahte die yere atmış bide yaratık gördum diyor herhalde sizin bu sefer de olmayacak olmazsa üzülme diyor rüyama giriyor diyor rüyaları çıkıyor kızlar

daha başlamadan kafaya taktım bu seferde olmazsa die anlamış değilim sizde böyle durumlarla karşılaşıyor musunuz ?