benim de kayınvalıdem sizinki gibiydi.2 tane düşük yaptım ilk hamileliğimde rüyasında görmüş çamurlara batıp çıkıyordun sıkıntılı gördüm o sabah da telefon geldi sizden dedi.2.hamileliğim de de aradı beni seni gördüm rüyamda dedi nasıl deyince kayınvalıdemi gördüm yanında 2 tane çocuk mezarın vardı 1 i acıktı dedi.daha sonra 3.hamılelığim tabi demedim kımseye sadece ben biliyorum esime bile demedim düşük yaptığım için gizlemiştim.aradı seni gördüm ruyamde dedi hamileydin karnın bayagı buyuktu uzerinde mavi bir elbise vardı dedi oğlun olacak demişti .gercekten de öyle oldu suan 5 yasında bir oğlum var bazı insanlara malum oluyor diyelim.benim de bir eltım var bende onu gördüm tabi o zaman hamileyim 2 aylık ruyamda hamıle gördum o gun işe gittim kayınbiraderim arıyor dedim hayırdır bu benı aramaz dedi hamile bende cok normal konusunca bılıyormuydun abla dedi yok da ruyamda gördum ne bilim o yuzden tepkı veremedım dedim.içini ferah tut Allah a sığın o heerseyi bilir zamanı gelince kucagını doldurur