Merhaba kızlar, sizlerin tecrübelerinize dayanarak şunu sormak istiyorum.
Sizce kayınvalidenizin alt katındaki kendi evinizde oturmayı mı tercih ederdiniz, yoksa onlardan uzakta ama kirada oturmayı mı tercih ederdiniz?
Sözlüm annemlerin altındaki evde bikaç sene oturalım para biriktirip ev alırız taşınırız diyo ama ben o eve girince bi daha çıkamayız gibime geliyor. Zira şimdiden kayınpeder ben üzülürüm giderseniz falan demiş, sözlüm de ben ailemden nasıl uzak kalıcam diye onlardan etkileniyor. Ben de ailelerden uzak kalamıcaksak madem evlenmeyelim dedim, şuanda ailesi iyi gibi ama evlendiğimizde bu yakın oturma işi bize sorun yaratırmı siz olsanız ne yapardınız?????????????
Bu arada ikimiz de çalışıyoruz, sabah işe akşam 7 de evdeyiz.
Merhaba kızlar, sizlerin tecrübelerinize dayanarak şunu sormak istiyorum.
Sizce kayınvalidenizin alt katındaki kendi evinizde oturmayı mı tercih ederdiniz, yoksa onlardan uzakta ama kirada oturmayı mı tercih ederdiniz?
Sözlüm annemlerin altındaki evde bikaç sene oturalım para biriktirip ev alırız taşınırız diyo ama ben o eve girince bi daha çıkamayız gibime geliyor. Zira şimdiden kayınpeder ben üzülürüm giderseniz falan demiş, sözlüm de ben ailemden nasıl uzak kalıcam diye onlardan etkileniyor. Ben de ailelerden uzak kalamıcaksak madem evlenmeyelim dedim, şuanda ailesi iyi gibi ama evlendiğimizde bu yakın oturma işi bize sorun yaratırmı siz olsanız ne yapardınız?????????????
Bu arada ikimiz de çalışıyoruz, sabah işe akşam 7 de evdeyiz.
Konuyu bastan sona okudum ve....herkes kira demis!:)Bende evliligimizin ilk 2 yili kv ayni evde yasamis biri olarak sana tavsiyem gitme olacak.Uzaaaakkk dur!Simdi aklima gelince inanamiyorum kendime.nasil gidebildim,sanki buyulenmis gibi hic dusunemedim ama coooooook pisman oldum.Ne cuval inciryse ki kurtuldum.Baska sehir den ev almaya ikna oldu esim ama evliligimiz cok yiprandi.Kredi odemek zor da huzurun fiyati yok!Kv nin evi,istedigi zaman gelir,gelme diyemezsin.Asil cocuk olunca ne sorunlar yasaniyor bilsen....kizim hastalansa laf sokmalar fln.Suan ayri olmamiza ragmen gene yok cocuk zayif bilmem ne.Eeee,ac birakiyoruz.Offf...Offff daha neler neler.Bekar kizlara simdi hep soyluyorum kafanizi calistirin evlenmeden nazinizi gecirin diye.Sevgi,ask tmm.da araya ucuncu kisiler girince bi cuval incir b..oldu!Simdi esimin eskiden yaptiklarini dusununce bagazina yapismak geliyor icimden.Dolduruslara nasil geliyorduuuu Hayvan!
Ben de ikna çabalarına girdim sözlümü, eğer anne babalarımızdan ayrılamayacaksak evlenmemizin bi anlamı yok dedim evlenmeyelim o zaman dedim. Üstelik durumun da yoksa beklerim ben evlenmeye acelem yok benim dedim. O da şuan da kira fikrine alıştı ama şimdi de o evin kirasını yeni evin kirasına veririz demişti baştan, böylece para biriktiririz demişti. Şimdide ben babamdan o evin kirasını isteyemem dio eğer orda otursaydık o ev bizim olucaktı ama şimdi ben gidip de kirasını bana ver diyemem diyo. Nasıl olacak bilmiyorum kızlar çok dertliymiş bu işler, sevgiliyken herşey güllük gülistanlık geliodu.
Bu arada burdaki konuları okumaktan paranoyak oldum galiba, dün akşam sözlümün bi yalanını yakalamıştım yoğun araştırmalarım sonucu ama yüzüne vurmayı bekliyodum ki bugün ortaya çıktı herşey ve ben ona ne kadar güvenmem gerektiğini bir kez daha anladım. Meğer bana süpriz hazırlamış ben yüzüne vurmadan ortaya çıktı neyseki rezil olmaktan kurtuldum ama süprizini boşa çıkarmış oldum çünkü çağırdığı yere de gitmedim. Offff bazen çok paranoya da yapmamak gerekiyormuş bunu anladım.
Şuan bana kırgın çünkü 2. kez süpriz hazırladı ve ben gitmedim bi daha yapmaz heralde kendimi nasıl affettiricem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?