Kayın valideniz burayı okuyor ne söylerdiniz?:)

Yarın gidiyorsun ..
Çok şükür ..
Laf sokmalarin nihayete eriyo diycem
Ama sen duramazsın ki
Telefonlar var ..

Kizini doldurup oglunun ustune salmak nedir?kizlarin neyin hesabini soruyor kocama annemi uzuyorsunuz karinla beraber? Kendi kendine element uydurmaya basladin. Kendi kendine triplere girip, aslinda en gercek yuzunu belli ettin. Ne oldu ? Kizinda aldi cevabini benden ? Bugune kadar aramayan sormayan kadin bana hangi hakla neyin hesabini sormaya kalkiyor ? Terbiyesiz!!! millete baska neler anlatiyorsun acaba cok merak ediyorum. Diger eski gelininle karistirdin beni sanirim! Onu kocasindan bosattiniz sira bana mi geldi yazik. Nasil bir aileye dusmusum eşim adina ben utaniyorum.. En basta herkes iyi yedirirken icirirken beslerken usaklik yaparken.. simdi istedikleriniz olmuyor yaptirmiyorum yaa zorunuza gidiyor tavirlara burundunuz siz o halde cikar icin yanindaymisim esimin..

sevgili kayınvalidem.
geçmişte senin de benim de acemiliğimizden yanlışlarımız olmuştur.
şimdi mesafeli ve dingin ilişkimizden memnunum.
dır dırcı bir kaynana olmadığın için teşekkür ederim.

Seviyorum senii ama bazen kaynanalik yapmak zorunda hissediyorsun ya kendini ozaman hayret ediyorum.

Bazı etrafindaki yırtık karilar olmasa aramız iyi bunu sende biliyorsun onlar hep senin kafaya giriyor bunu da biliyorum ama onlar yokken ne kadar da iyi anlaşıyoruz. Ama bazen de iyi misin kötü müsün bir karar ver. Bazen şekil degistiryon da tam iyi derken bir baktım . ama ne olursa olsun sevdicegimin annesi saygida kusur etmem bilirsin. Seni Yüreğimde taşıdığım aklimdan hiç çıkarmayacağım doğuştan sevdalı oldugum ve olene dek olacağım RABBİM seni yarattığı için seviyom be

Seni bazen hiç anlamıyorum.
Bence sen de kendini anlamıyorsun,iki lafı bir araya getirip konuşamıyorsun ya,napalım....

Ve seni sevemiyorum.
Riyakarsın ve çocuklarını hiç önemsemiyorsun,kendi çocuklarını önemsemeyen bir anne olarak beni sevsen ne çıkar, bana iyi olsan ne yazar...
Tam kararındayız ama,böyle devam...

Biriyle telefonda konuşurken veya ben seninle:'' Gelinim'i vereyim mi ? '' diye sorup bana zorla telefonu tutuşturuyorsun ya ..
Hah işte orada seni kedi gibi cırmalayasım geliyor.
Kaç defa yapma sevmiyorum dememe rağmen ,
''ay kızım ben çok severim aile bağlarını'' deyip ,beni yumuşatmaya çalışıyorsun.
Ama hoşşşlannnnmıııyooooruuummmmmmmmm ....

Bisey soyleyemezdim zira okuyor olabilir yukaridan. Ama sunu soyleyim icimde kalmasin bana cooookk ayip ettiniz cokkk erkek soyle yapar kadin susmali dir dir etmemeli diye diye gittiniz.
Rahmetle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…