Kayın valideniz burayı okuyor ne söylerdiniz?:)

sana diyecek bisey bulamiyorum.. cunku sen anlamassin..etme bulma dunyasi, kizin var diyemiyorum.. basinda var bir sorunlu kizin, digeride cekse anlamassin.. ben degilde, gun gelecek rabbim sordugunda hesabini..
iste o zaman anlarsin !

Varmısın yokmusun belli değil .biraraya gelince de surat asmandan nefret ediyorum aklınca lafda sokuyorsun zararsızsın ama sevmiyorum bea yinede

Seninle anne-kız olmaya çok çabaladım ama olmuyo
Ben iyi niyetle düşündükçe sen herşeye fesat bir tavırla yaklaşıyosun..
İçin pis senin, "Bazı insanlar demliğin dibi gibi; acı, koyu, bayat, çöplü..."
demiş ya yazar, sana demiş işte bu lafı ! Üzerine alın...

Yaaa bi kerede beğen be kadın , bi kerede yaptığım bişeyi takdir et ve beni olduğum gibi kabul et kendinide olmadığın biri gibi göstermekten vazgeç. Ayrıca arkamdan da dedikodumu yapıp durma duyuyorum susuyorsam oğluna saygımdandır. Haaa şunu da demeden geçmeyim ; senin oğlun dünyanın en melek kalpli,en uyumlu,en vicdanlı erkeği falan değil bi tarafından uydurup ikide bir dinletme bana bunları . NOKTA

Siz nasil insanlarsiniz ya eşim size cekmemis iyi ki.. 6 cocuk dogurmussun bir tek icinde eşim kendi emegini calisip yiyor digerleri oturduklari yerden yemis yemis doymamis belesciler.. Torununu gormekten acizsin diger torunlarindan hele o kizinin oglu var ya ondan firsat bulup gelip su cocugu sevmiyorsun bak demiyorum bari bir gununu ayir gel ilgilen be.. Boyle giderse bu kapidan bir daha zor gecersin o eski gelinine benzemem ben. Ben herkesi saf disi ederim oglun da seni zaten anladi artik gercek yuzunu aramiyor bile seni.. Yazik kendi oglunu kendinden soguttun.. Oglun sana az yedirdi icirdi ordan oraya tasidi haklisin.. Simdi yapmadigi icin evladin digerleri oldu kim yanindaysa yiyip iciriyorsa senin evladin oymus onu anladim yaziklar olsun sana.. Allahinizdan bulun.. Allah o yediklerinizi cikartir illa ki.. merak etmeyin..

Keşke beni gelinin değil de kendi kızın gibi görseydin.. her olayla sabret dayan bak ben de bunları bunları yaşadım ama sustum yuttum demek yerine o zaman ah kızım benim seni kim üzdü böyle deyip sarmalardın...

Keske davranislarinla ogluna soyledigin sozler bir olsa.. ben cocuklarimi ayirmam torunlarimi ayirmam deyip keske ona gore davransan.. Aciyorum sana artik. 6 cocuk yapmissin ama sadece yapmak icin yapmissin.. Hicbiri 5 kurus etmiyor..

Daha bir gün önce oğlun işten geldi
yemeğin var mı dedin, hasta olduğumu biliyosun..
Yok diyince, keşke deseydin yapardım dedin..
Demeye gerek var mıydı...

Ertesi gün gelip oğlun ne yiyor diye baktın
fark etmedim değil,
hatta evden çıkarken dayanamadım artık !

merak etme oğlun aç kalmadı dedim,
cevabın hemen peşinden geldi,

senin kocan gibi birşeyler söyledin,
benim kocam olduğunu ben biliyorum da
sen farkında mısın bilmiyorum ..

bir arada olmuyo işte
inan gitmeni dört gözle bekliyorum ...

Annemle babannemin ilişkisine bakar hep ya benim de bir gün böyle güzel bir kaynanam olacak diye hevesle bakardım. Babaannem bir yere gittiğinde ilk anneme hediye alırdı, beni ve kardeşlerimi büyüttü, annemle babam tartışsa annemin tarafını tutup her zaman anneme destek verirdi. Annem sen benim gerçek annemsin der sarılırdı nineme. Tatile gitsek ninemde bizimle gelirdi, dışarı çıksak annem onu asla evde bırakmazdı, annem dışarıda yemek yese nineme de paket yaptırıp getirirdi.
Benim kv ise buzzzz gibi, asla elini bir şeye sürmez, sürekli eleştirir, talepte bulunur, akıl verir. İcraata gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…