- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
Çok bilmiş
Biraz hafif olmuş sanki buzullara gömelim seninkinideSevgili kayınvalideciğim seni alaskaya tatile göndermek istiyorum ♡ hava alanında sadece gidiş dersen biletini alabileceksin iyi tatiller diliyorum ♡
Bu arada eğer oturmakta zorluk çekersen bana soktuğun lafların dönüşü olabilir, bunun için üzgünüm. Ama düşünceli gelinin çantana birde krem koydu♡
Alaskanın soğuk kanlı katillerini duydun mu hiç :) böyle bir tv programı vardı yabancı. O yüzden oraya gönderiyorumBiraz hafif olmuş sanki buzullara gömelim seninkinide
Duymadım herkes öyleyse o zaman gönderelim yoksa bizimkiler oradakilere cinnet gecirtirAlaskanın soğuk kanlı katillerini duydun mu hiç :) böyle bir tv programı vardı yabancı. O yüzden oraya gönderiyorum
DimiDuymadım herkes öyleyse o zaman gönderelim yoksa bizimkiler oradakilere cinnet gecirtir
Benimki yerin dibine girsin ordaDimibizimkiler giderse orası Alaskanın soğuk kanlı kaynanaları olur :))
Girsin girsin seninki benimkinden beterBenimki yerin dibine girsin orda
Yaaa neler çektim neler yaaa ödesin hepsini hem burda hem öbür taraftaGirsin girsin seninki benimkinden beter
Evet canimSiz şimdi aynı bahçeyi paylaştığınz yerden taşınıyorsunuz dimi @tuzsuz_ruh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?