Kayın valideniz burayı okuyor ne söylerdiniz?:)

Mesajını okudum canım, durum zor senin için. Tabi hepsini anlatman mümkün değil pek, herkes kendi yaşadığını bilir. Olaya iyimser baktığımdan değil yanlış anlaşılmasın. Ben sadece çoğunlukta şunu görüyorum ve çok sinir oluyorum.
- - - Oğlum da oğlum... Benim oğlum şunu yer bunu içer şöyle yap böyle yap demek çok ayıp bence. Ona kalırsa kaynananın da bir eşi vardı, acaba gelinden beklediği şeyleri kendi kocasına yaptı mı ? Önce biraz özeleştiri, sonra beklenti...

Yapmamis adam yılbaşında odada otururken o mutfak temizlemiş ahhh ışte çeken biliyor daha neler var neler Allah var hep kocamin annesi yanlız dedim kendi annem yapsa ona tepkim nasil olur dedim ama hep onu düşünen her gittiğimizde kv değil hani annen neden getirmediniz diyen annem için bile ne laflar ne ithamlar söyledi o günden sonra benim için sadece kocamin annesi başkada hiç birşey değil bazı şeyler insanın içinden çıkmıyor yaa psikolojim bozuldu psikiatriye gitsem eminim panik atak dicek bana kalp çarpıntım var sırf kendim kendimi durdurabiliyorum diye gitmiyorum

Eşimi doğurup bugünlere getirdiğin için çokkkk teşekkür ederim anne :) simdi de oğluma gözün gibi bakiyorsun, senin hakkini nasıl öderim?

Tek başına kaldırmak zordur, illaki psikolojin zayıflar. Yardım alma şansın varsa al derim. Bu rahatsızlıklar ilerlediğinde daha ağır bir şekilde dönüyor.

Yemin ederim benimkini anlatmışsın kız yoksa seninle elti miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…