- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Var dediysem varHiçde bilenem
AbowwwAnan seni doguracagina si..aydi
Yapcak bişey yok canım malesefNapaaakk accık odun oluveriyorum bu konularda, taksam takılcak bir sürü şeyi varda napem be güzellik o da kocişimin annesi
Işte bu en fenasiydi bu kadarmi be güzelim: -)Anan seni doguracagina si..aydi
Mesajını okudum canım, durum zor senin için. Tabi hepsini anlatman mümkün değil pek, herkes kendi yaşadığını bilir. Olaya iyimser baktığımdan değil yanlış anlaşılmasın. Ben sadece çoğunlukta şunu görüyorum ve çok sinir oluyorum.Ben benimkinin yaptıklarını yaparsam benim yüzüme tükürmesinler bu kadarda büyük konuşuyorum henüz çocuğum yok ama 10 tane olsa farketmez herkes kendi hayatını yaşamalı benim hayatımı değil görümce olucam.kismetse ve anneme de hiç karistirmamayi düşünüyorum hatta engellerim karışmasın diye tartışırım bile
Yapmamis adam yılbaşında odada otururken o mutfak temizlemiş ahhh ışte çeken biliyor daha neler var neler Allah var hep kocamin annesi yanlız dedim kendi annem yapsa ona tepkim nasil olur dedim ama hep onu düşünen her gittiğimizde kv değil hani annen neden getirmediniz diyen annem için bile ne laflar ne ithamlar söyledi o günden sonra benim için sadece kocamin annesi başkada hiç birşey değil bazı şeyler insanın içinden çıkmıyor yaa psikolojim bozuldu psikiatriye gitsem eminim panik atak dicek bana kalp çarpıntım var sırf kendim kendimi durdurabiliyorum diye gitmiyorumMesajını okudum canım, durum zor senin için. Tabi hepsini anlatman mümkün değil pek, herkes kendi yaşadığını bilir. Olaya iyimser baktığımdan değil yanlış anlaşılmasın. Ben sadece çoğunlukta şunu görüyorum ve çok sinir oluyorum.
- - - Oğlum da oğlum... Benim oğlum şunu yer bunu içer şöyle yap böyle yap demek çok ayıp bence. Ona kalırsa kaynananın da bir eşi vardı, acaba gelinden beklediği şeyleri kendi kocasına yaptı mı ? Önce biraz özeleştiri, sonra beklenti...
Tek başına kaldırmak zordur, illaki psikolojin zayıflar. Yardım alma şansın varsa al derim. Bu rahatsızlıklar ilerlediğinde daha ağır bir şekilde dönüyor.Yapmamis adam yılbaşında odada otururken o mutfak temizlemiş ahhh ışte çeken biliyor daha neler var neler Allah var hep kocamin annesi yanlız dedim kendi annem yapsa ona tepkim nasil olur dedim ama hep onu düşünen her gittiğimizde kv değil hani annen neden getirmediniz diyen annem için bile ne laflar ne ithamlar söyledi o günden sonra benim için sadece kocamin annesi başkada hiç birşey değil bazı şeyler insanın içinden çıkmıyor yaa psikolojim bozuldu psikiatriye gitsem eminim panik atak dicek bana kalp çarpıntım var sırf kendim kendimi durdurabiliyorum diye gitmiyorum
Vallahi daha fazlasını yazmak isterdim o dereceIşte bu en fenasiydi bu kadarmi be güzelim: -)
Şöyle kaynanam olsa ahh :))Eşimi doğurup bugünlere getirdiğin için çokkkk teşekkür ederim anne :) simdi de oğluma gözün gibi bakiyorsun, senin hakkini nasıl öderim?
Kız Allah iyiliğini
Selam ..... anne ;
Şu ana kadar sana söylemeyip içimde tuttuğum hatta yakın arkadaşlarımla seni çekiştirdiğim bir sürü konu var aslında iyi niyetli bakmaya çalışıyorum ama bunu bazen beceremiyorum umarım gerçekten iyi niyetlisindir . Sende beni çekiştirior musun ; Akraba gününde yada o biricik komşularınla toplandığın zamanlarda?
Eğer çekiştiriyorsan valla sen benim gibi gelini öp öp başına koy çünkü saygıda hürmet etmedim bugüne kadar değil mi ?
Evine geldiğimizde sen otur deyip işleri hallediveriyorsun allah razı olsun, bunun haricinde etliye sütlüye de çok karışmıyorsun allah razı olsun ama hep böyle kal nooluuuurr ! Çünkü karışırsan aramıza kesin bir kara kedi girer eminim bak !
Şimdi gelelim benim kötü niyetle baktığım şeylere (umarım ben kötü bakıyorumdur) ; biz evlenirken kendi evine eşya alıp borca girmek niye ? bunca sene aklın neredeydi bilmiyorum.. hadi onu geçtin tek taş da almışsın gözümden kaçtı sanmaaa :)
benimkini mi özendin kıııızzneyse kötü bakmayayım hadi kötü gelin kötü insan olmayayım içimi döktüm accık olcak o kadar unuttum ama son bişey daha var nolur bizi geliyonuz mu gidiyonuz mu diye arama oğluşunu özlemişindir o ayrı da her hafta görüşcez diye bişey yok demi yoruluyoruz bak biz onu da düşün biz geleceğimiz zaman geliriz bacım
Tekrar evlenmem lazımDaha iyisi olsun inşallah
Vardır bi bildiğin diyorum o zaman Allah kurtarsın tez vakitteVallahi daha fazlasını yazmak isterdim o derece
Bitmez anacim bitmez onların gunahiBırakın şu kaynanaları, sayemizde kadınların günahıda kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?