Eee bu işler beyle bebeğmTamam bende vardı önceden çingenelik ama bunlar gün yüzüne çıkardılar. Eserekliler kendi başlarına karar veriyorlar
Ya bugün yemin törenine gidicez gece çıkıcaz yola benim babam da gelicem diye tutturdu. Dünür dünüre baka baka saçmalarmış o hesap.Eee bu işler beyle bebeğm
Herkes söz sahibi olmak istiyor.
Biz büyügüz sözümüz gecmeli diye düsünüyorlar.
Damadını özlemiştir belki adam, nereden biliyorsunYa bugün yemin törenine gidicez gece çıkıcaz yola benim babam da gelicem diye tutturdu. Dünür dünüre baka baka saçmalarmış o hesap.
Ya ben mıncırmak istiyorum ona sarılmak 3 gün yapışık ikiz gibi gezmek istiyorum babamın yanında nasıl yapıcamDamadını özlemiştir belki adam, nereden biliyorsun
Rahat olamayız diye mi istemiyorsun.
Oyunu da geyiğe ćevirdik inşallahYa ben mıncırmak istiyorum ona sarılmak 3 gün yapışık ikiz gibi gezmek istiyorum babamın yanında nasıl yapıcam
BirazAyol çok mu sert oldu
Ben benimkinin yaptıklarını yaparsam benim yüzüme tükürmesinler bu kadarda büyük konuşuyorum henüz çocuğum yok ama 10 tane olsa farketmez herkes kendi hayatını yaşamalı benim hayatımı değil görümce olucam.kismetse ve anneme de hiç karistirmamayi düşünüyorum hatta engellerim karışmasın diye tartışırım bileBiz de kaynana olcaz hatunlar hayırlısı artık :)
Tektaş mı ilahi güldürdünüz beniSelam ..... anne ;
Şu ana kadar sana söylemeyip içimde tuttuğum hatta yakın arkadaşlarımla seni çekiştirdiğim bir sürü konu var aslında iyi niyetli bakmaya çalışıyorum ama bunu bazen beceremiyorum umarım gerçekten iyi niyetlisindir . Sende beni çekiştirior musun ; Akraba gününde yada o biricik komşularınla toplandığın zamanlarda?
Eğer çekiştiriyorsan valla sen benim gibi gelini öp öp başına koy çünkü saygıda hürmet etmedim bugüne kadar değil mi ?
Evine geldiğimizde sen otur deyip işleri hallediveriyorsun allah razı olsun, bunun haricinde etliye sütlüye de çok karışmıyorsun allah razı olsun ama hep böyle kal nooluuuurr ! Çünkü karışırsan aramıza kesin bir kara kedi girer eminim bak !
Şimdi gelelim benim kötü niyetle baktığım şeylere (umarım ben kötü bakıyorumdur) ; biz evlenirken kendi evine eşya alıp borca girmek niye ? bunca sene aklın neredeydi bilmiyorum.. hadi onu geçtin tek taş da almışsın gözümden kaçtı sanmaaa :)
benimkini mi özendin kıııızzneyse kötü bakmayayım hadi kötü gelin kötü insan olmayayım içimi döktüm accık olcak o kadar unuttum ama son bişey daha var nolur bizi geliyonuz mu gidiyonuz mu diye arama oğluşunu özlemişindir o ayrı da her hafta görüşcez diye bişey yok demi yoruluyoruz bak biz onu da düşün biz geleceğimiz zaman geliriz bacım
Tektaş mı ilahi güldürdünüz beni
Gülüyoruz ağlanacak halimize yaaaAynen ukte kalmış içinde herhalde hala anlam veremediğim davranışları var
Gülüyoruz ağlanacak halimize yaaa
Ahahaa evet olabilir aslındaLa bunlar burda kaynana kuyusu kazıyomuşta benim haberim yok:)Disipline Girmis BirKadin yine yeni bir çığır açtın, profilim nasıl?
Bitanede ygs soru bankasi kitabın ustunde panik yok yaziyodu onumu yapsaydim sana ozel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?