Kayın valideniz burayı okuyor ne söylerdiniz?:)

Sevdiceğimin annesi sevgili anneCicim, GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEM

Biz de kaynana olcaz hatunlar hayırlısı artık :)
Ben benimkinin yaptıklarını yaparsam benim yüzüme tükürmesinler bu kadarda büyük konuşuyorum henüz çocuğum yok ama 10 tane olsa farketmez herkes kendi hayatını yaşamalı benim hayatımı değil görümce olucam.kismetse ve anneme de hiç karistirmamayi düşünüyorum hatta engellerim karışmasın diye tartışırım bile

Selam ..... anne ;
Şu ana kadar sana söylemeyip içimde tuttuğum hatta yakın arkadaşlarımla seni çekiştirdiğim bir sürü konu var aslında iyi niyetli bakmaya çalışıyorum ama bunu bazen beceremiyorum umarım gerçekten iyi niyetlisindir . Sende beni çekiştirior musun ; Akraba gününde yada o biricik komşularınla toplandığın zamanlarda?
Eğer çekiştiriyorsan valla sen benim gibi gelini öp öp başına koy çünkü saygıda hürmet etmedim bugüne kadar değil mi ?
Evine geldiğimizde sen otur deyip işleri hallediveriyorsun allah razı olsun, bunun haricinde etliye sütlüye de çok karışmıyorsun allah razı olsun ama hep böyle kal nooluuuurr ! Çünkü karışırsan aramıza kesin bir kara kedi girer eminim bak !
Şimdi gelelim benim kötü niyetle baktığım şeylere (umarım ben kötü bakıyorumdur) ; biz evlenirken kendi evine eşya alıp borca girmek niye ? bunca sene aklın neredeydi bilmiyorum.. hadi onu geçtin tek taş da almışsın gözümden kaçtı sanmaaa :)
benimkini mi özendin kıııızz neyse kötü bakmayayım hadi kötü gelin kötü insan olmayayım içimi döktüm accık olcak o kadar unuttum ama son bişey daha var nolur bizi geliyonuz mu gidiyonuz mu diye arama oğluşunu özlemişindir o ayrı da her hafta görüşcez diye bişey yok demi yoruluyoruz bak biz onu da düşün biz geleceğimiz zaman geliriz bacım

Tektaş mı ilahi güldürdünüz beni

Ahahaa evet olabilir aslında
Tam da deneme çözmüşken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…