Yeter be kadın.
Her şeyi sne bilemezsin, her şeyde en iyi sen olamazsın.
Bana sesini bir daha yükseltirsen dilini koparır gözüne sokarım.
Kaynanaysan kaynanalığını bil be
Dua et oğlunu çok seviyorum, oda seni seviyo o üzülmesin diye üstüne gelmiyorum, yoksa sana yapacağımı bilirdim.
Bu kadar para göz olma, her şey nam ve paradan ibaret değil.
Seni ilk zamanlar çok seviyodum ama şimdi sümüğümü bile atmam. hıh.
Buda bi bakış açısı tabiiBitmez anacim bitmez onların gunahikaynanayi ne yapmalı kaynar kazana atmalı.. ........
Hahaaayyy kız ilahi güldürdün beni valla kocacimda yanımda adam bön bön bakıyor yüzüme gülümsemeyi görünce ne diyim şimdi ananı cekistiriyom kk da kızlarla mı diyim ;-)Buda bi bakış açısı tabii
Amin canım teşekkür ederim merak edersen konularıma göz at aman Yarabbi dersinVardır bi bildiğin diyorum o zaman Allah kurtarsın tez vakitte
Bakıyorum hemenAmin canım teşekkür ederim merak edersen konularıma göz at aman Yarabbi dersin
Ayyy ben okuduydum bunl ari senin konularinmiydi onlar yaa Allah sabır versin ama senin tek sorunun kv değil be canımAmin canım teşekkür ederim merak edersen konularıma göz at aman Yarabbi dersin
Evet canım koca da derdim ama onun kafaya vura vura adam edeceğim mecburen çocuğum icinAyyy ben okuduydum bunl ari senin konularinmiydi onlar yaa Allah sabır versin ama senin tek sorunun kv değil be canım
Yemin ederim benimkini anlatmışsın kız yoksa seninle elti miyiz
Oy beni guldurdunkaynana tip63736373 eltim yok ki şekerim olaydın iyiydi de maalesef
Ailede sahip çıkmayınca yapcak bişey yok inşallah düzelir ayrı eve çıkında belki düzelir birazEvet canım koca da derdim ama onun kafaya vura vura adam edeceğim mecburen çocuğum icin
Valla açıkçası esim ev konusu açılınca bayagi sinirleniyor artık kendi bilir ben alır başımı giderim yanıma gelip gelmemektedir ona kalmisAilede sahip çıkmayınca yapcak bişey yok inşallah düzelir ayrı eve çıkında belki düzelir biraz
Bazen dişini göstermezsen olmuyor canimValla açıkçası esim ev konusu açılınca bayagi sinirleniyor artık kendi bilir ben alır başımı giderim yanıma gelip gelmemektedir ona kalmis
O halde birlikte bir kalkışma başlatalım milletimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?