• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınailem umreye gidecek ne götürmek uygun olur

Herkes bir afallamış. Güzel kaynana gelin modeline buralar pek alışık değil. 😀😀 gönlünden ne geçiyorsa onu yap canım. Gider evi bir siler süpürürsün fırına tepsi pilav çorba yaparsın oh mis kolayda. Sevabın bol olsun 🥰
Ay bi güldüm haklısınız sanırım😀amin inşallah sağ olun

Bence umreye gittiğinde kullanabileceği hediyeliklerden alın.
Mesela tesbih, seccade, rahat bir ayakkabı, çapraz kullanabileceği bi çanta, belki bi başörtüsü.. Bunlar geldi aklıma. Her an yanında bulunması gereken eşyalar üstelik işe de fazlasıyla yarar.
Bir de geldiklerinde kendi evlerinde mi onları karşılayacaksınız yoksa sizin evinizde mi bi ağırlama olacak ?
Atlet filan diye duydum da onu da seçenek olarak düsüneceğim. Yani havaalanından karşılarız sonrada kendi evlerine giderler.

Atlet filan diye duydum da onu da seçenek olarak düsüneceğim. Yani havaalanından karşılarız sonrada kendi evlerine giderler.
Ya atlet çorap olayı bence klişe artık, zaten gidecek olan kişi atletini havlusunu kırk kere düşünüp çantasına koyuyor, yine de siz bilirsiniz 😌

Yirumlara baktimda insaalar ne kadar kötülesmmis,bir yemek temizligi cok görenler olmus.

Konu sahibi bravo sana, insallah muhabbettiniz güzel kalir her daim. Iyi insanlarla karsilasmak büyuk sans.

Hedıye konusunda tavsıyeler verilmiş zaten .
Tek gelinim yazmışsınız kızı yok mu evdeki gencten yardım isteyin ağır kaldırıp kendınıze eziyet etmeyin

Temızlık konusunda ;
evde genç bir birey varmış yorgun gelecekler ve bi süre misafir ağırlayacaklar kadın pat die kalkıp temızlıge girişemez havalarda soğuyor sıcak bölgeden gelıp kapı cam açıp temızlık yapsa o yorgunluğun üstüne hasta olur maşallah sizde güzel düşünmüşsünüz

Yemek konusunda ;
Eğer havaalanında karşılama olacaksa yakın akrabalarda katılıp eve bırlıkte dönülecekse sofraya sadece aile otursun diyemezsiniz (başımıza geldi hazırlıklıydık) o yüzden yemekleri biraz fazla yapsanız iyi olur
Temızlık sizi yorar yemek ıcın kendınızıde çok yormayın çok fazla kişiye yapamayabilirim demişsiniz
ölçülü pilav yapması kolay olur yanına da patates tavuk döşeyin fırına , çorbada en iyi bildiğinizi yapın kendınızı stres yapmayın
Allah kabul etsin maşallah 🧿 sizede nasip olsun

Hanımlar merhaba kayınvalidemler kasım başında nasipse umreye gidecekler. Yani şöyle ki yarım elma gönül alma bi ferace alayım diyorum yanına patik ve yazma koymayı düsünüyorum sizce uygun mu? Bide doğruyu söylemek gerekirse gelince yemek hazırlama konusunda nasıl yaparım bilmiyorum yani bekarken hep annem yaptıgı için yemekleri öyle aşırı kalabalıga tecrübem yok güzel yemek çıkarabilir miyim bilemiyorum . Gelmelerine 2 gün kala filan temizlik lerini yaparım sorun o değil ama işte yemek filan nasıl olur kafam karışıyor. başka gelinleri yok (aslında kaynanamın böyle bi talebi yok ama yapsam iyi olur içimden bişeyler yapmak geliyor) ama işte kafam karışık
Ferace veya eğer giyiyorsa ikili takım (pantolon,tunik) olabilir.
Yemek konusunu da kayinvalideyle konusun, kendi düşündüğü bir yemek var mi?
Onlar gelir gelmez onlarla gelebilecek misafir de varsa yemek miktarini ona göre ayarlarsiniz.

Hedıye konusunda tavsıyeler verilmiş zaten .
Tek gelinim yazmışsınız kızı yok mu evdeki gencten yardım isteyin ağır kaldırıp kendınıze eziyet etmeyin

Temızlık konusunda ;
evde genç bir birey varmış yorgun gelecekler ve bi süre misafir ağırlayacaklar kadın pat die kalkıp temızlıge girişemez havalarda soğuyor sıcak bölgeden gelıp kapı cam açıp temızlık yapsa o yorgunluğun üstüne hasta olur maşallah sizde güzel düşünmüşsünüz

Yemek konusunda ;
Eğer havaalanında karşılama olacaksa yakın akrabalarda katılıp eve bırlıkte dönülecekse sofraya sadece aile otursun diyemezsiniz (başımıza geldi hazırlıklıydık) o yüzden yemekleri biraz fazla yapsanız iyi olur
Temızlık sizi yorar yemek ıcın kendınızıde çok yormayın çok fazla kişiye yapamayabilirim demişsiniz
ölçülü pilav yapması kolay olur yanına da patates tavuk döşeyin fırına , çorbada en iyi bildiğinizi yapın kendınızı stres yapmayın
Allah kabul etsin maşallah 🧿 sizede nasip olsun
Eşim 2 çocuk görümcem yok evet temizlik konusunda haklısınız.
Yemek içinde niyeyse hiç aklıma tavuk gelmedi çok mantıklı yanına mercimek hem pratik hemde güzel yapıyorum onu yaparım çok teşekkür ederim yorumunuz için 😌

Ferace veya eğer giyiyorsa ikili takım (pantolon,tunik) olabilir.
Yemek konusunu da kayinvalideyle konusun, kendi düşündüğü bir yemek var mi?
Onlar gelir gelmez onlarla gelebilecek misafir de varsa yemek miktarini ona göre ayarlarsiniz.
Kayınvalideme sormak istemiyorum yani zaten o marifetli biri kesin gitmeden dolabına börek vs yapar koyar ama ben geldiğinde direkt sofrada görsün süpriz olsun istiyorum

Back
X