kayinbaba ve kaynana

ishtar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
63
32
53
Selam kizlar. Bugün itibariyle 3 aylık evliyim. Yani cok yeni. Es durumu atamam olmadığı icin de ücretsiz izindeyim, evdeyim yani. Bugün kaynanam ve kayinbabam bize geldiler bir hafta kalmaya. Öyle kaynana fobim de yok. Yabi sonucta sevdiğim adamin annesi babasi. Kalacaklar tabi. Ama farkettik ki yaklaşık 2 ay kadar kalacaklarmis
yani onlari kiramam. Sonucta buyugumuz ama cok yeni de evliyiz.
Bana bi fikir verin. Ne yapacağım? Nasıl olacak bu is?

Gecerli bir sebepleri yoksa cok ayip. Hzmet edicem diye paralamayin kendinizi tatsizlik cikarmayin ama cok da rahat etmesinler ki gitmeyi dusunsunler.
Bir aylik evliyken benimkiler de gelmisti daha uzundu niyetleri ama 2 haftada gittiler. Beraber yasamak sizler icin normal degilse alistirmayin insanlari. Illa kovmak ya da git demek gerekmez orda misafir olduklarini unutturmayin yeter.

Esine sorsana neden 2 ay yani uzun bir sure yeni evli bir cift icin

Ay Geçen kayınvalidem kaşdı bende bir gece kocama yatakta sarılamadım bile. Ki kapımız kapalı o evin öbür ucunda ki çok severim. Ama bi garip oluyor insan. Bence önemli bir getekçe yoksa birşekilde engelleyinn:-D

Enteresan , oğullarını evlendirince kaybettik diye depresyona girmişler galiba .

Yeni evli çiftin evinde 2 ay , başka açıklama bulamadım .

Eşimin arkadaşı evlenince kızın ailesi sabah kahvaltıya gelirmiş adet olarak.Adam isyan ediyordu gelsinler donla acicam kapıyı diye.Allahtan kız engellemiş gelmemişler.Cok gulmustum o aklıma geldi okuyunca.Insanda biraz düşünce olur ya.Gerci benim kayinvalidem de alt sokagimizda oturuyordu.3 günlük evliyken bir çuval bezelye yollamisti ayiklayip buzluga atın kışın yenir diye.Zavalli eşimle oturup bir guzel ayiklamistik mecbur.Kizsam mı memnun mu olsam bilememistim.Buyukler bazen tuhaflasabiliyor böyle...

gelmeyin diyemezsiniz zaten deseniz çok kırılırlar.sabredeceksiniz biraz.belki 2 aylığına diye gelirler sıkılırlar dönerler.akışına bırakın takmayın kafayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…