kayinbaba ve kaynana

eski adet galiba birde gelinlik yapın..yuh diyorum..yaşlıların hizmeti bitmez..bu yüzden eşinlede aranı bozma..

cnm aynen bızde 2-3 aylık evlıyken kv ler bbıze geldıler ,bır aya yakın kaldılar.. kötu olmadı yanı bırbırırmızı tanıdık, misafır gıbı davranmadım ,aıle gıbı olduk,,eşimin mutfak olarak neyı sevıp sevmedıgını falan öğrendım yardımcı oldu kv dem bana ev işlerı konusunda,,çünkü ben mutfak veya ev işlerınden hiç anlamam.. inşallah senın için de öyle olur güzel geçer... mutluluklar

Benim kayinvalidemde ikinci ayimiz dolmadan gelmisti hemde evli olarak gecirecegimiz ilk dogum gunumde hemde 2 bucuk ay kalmisti :) Zor gercekten ne diyim,bunu yetiskinlerin dusunmesi gerek ama iste bilmiyorum onlara cok normal geliyo sanirim.

Geceleri bol bol duşa gir :))
Benim kp (takip edenler bilir çoook severim) cici kv yi alıp gelmişti ve geceleri ısrarla banyoyu kullanıyordu tuvalet için. Ara kapıyı kilitledim :)
Klozetin kapağını açık bırakıyordu (gerçi hala bırakıyor) bir kaç kez eşime kızdım onların yanında aşkım klozetin kapağını kaç kez kapat dedim diye. Eve geç gidip yemek yapmadım mesela cicinin yapmasını sağladım. Onlar varken yıkadığım çamaşırları yattıkları odaya serdim, cici toplamak zorunda kaldı.
Bir bayramda oturma odasında yatmalarını istemediğim için yer yatağı yaptım, beyimiz rahat edememiş dedikodumu yapıyor karısına odasına girdim "babacım söylediklerinin hepsini duydum çok üzüldüm keşke bana rahat edemediğini söyleseydin" dedim. Artık geldiğinde kalamıyor öyle 3 günden fazla. Ve ben hiç kötü olmadım :)

Dünyanin öbür ucundan mi geliyolarda 2 ay kalma geregi duydular 1 hafta bile insana fazla gelir. Isin kötü yani sesini de cikaramiyosun. anlayisli insanlarsa ne ala degillerse simdiden kolay gelsin

Onlar kalacaz diyorsak , ne diyebilirsinki ...

Tabiki hos degil oylesine uzun sure kalmalari sebebsiz yere..

Ama iste anlayis meselesiii...

Ay bu ne ya sacmalik resmen ben cildirirdim herhalde kisi gecirmeyi akillarina koymuslar galiba simdiden gecmis olsun..

Doğalgaz faturasından yırtmaya mı gelmişler? Düşüncesiz insanlar yaa. B.k var yeni evlilerin yanında uyuz oluyorum.

Kotu gelin seni ay cok guldum ya

Rahat ettirme diyenlere cok kizdim. Eşinin ANNE ve BABAsi. Onu bu yaşa getirmisler. Emek vermisler. Ayni sey sizin başiniza gelse yaygara koparirsiniz. Kim olursa olsun eve gelene hurmet ederim, hizmet ederim.

Konu sahibi, sen oyle diyenlere bakma. Hurmet et. Saygida kusur etme. Anne-baba napcaksin. Sakin eşine sorma neden kaldiklarini. Araniz acilabilir. Sen saygi gosterdikce eşinin gozunde buyursun.

Esinizle konusun.Güzel bir şekilde dile getirsin.Tabiki saygılı davranın ama iki ay uzun bir süre..

Elbette en uygun sekilde agirlanir konu sahibi de gayet iyi niyetli bir insan belli ama niye geldiklerini ne kadar kalacaklarini niye o kadar uzun kalacaklarini bilmesinmi kadin. Evin hizmetcisi olsa hadi sorma senin ne haddine denir de bu nemek yaw. Iki hafta degil hee iki ay. Muhtemelen kisi gecirmek icin kwlinacak diyecem ama simdi gelseler iki ay sonra kis bitmiyor kisin ortasi oluyor. Geriye iki ihtimal kaliyor.
1. Si iki ay diye geliipp onu 4 ay yapacaklarrr ( ne guzel yangina korukle gittim)
2.si ve ilk aklima gelen seni isletmis tepkini olcmus olabilirler. Binun icin iki ay demislerdir. Ki benimkiler ozellikle kayinpederim cok yapar bana sinir olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…