cnm aynen bızde 2-3 aylık evlıyken kv ler bbıze geldıler ,bır aya yakın kaldılar.. kötu olmadı yanı bırbırırmızı tanıdık, misafır gıbı davranmadım ,aıle gıbı olduk,,eşimin mutfak olarak neyı sevıp sevmedıgını falan öğrendım yardımcı oldu kv dem bana ev işlerı konusunda,,çünkü ben mutfak veya ev işlerınden hiç anlamam.. inşallah senın için de öyle olur güzel geçer... mutluluklarSelam kizlar. Bugün itibariyle 3 aylık evliyim. Yani cok yeni. Es durumu atamam olmadığı icin de ücretsiz izindeyim, evdeyim yani. Bugün kaynanam ve kayinbabam bize geldiler bir hafta kalmaya. Öyle kaynana fobim de yok. Yabi sonucta sevdiğim adamin annesi babasi. Kalacaklar tabi. Ama farkettik ki yaklaşık 2 ay kadar kalacaklarmis
yani onlari kiramam. Sonucta buyugumuz ama cok yeni de evliyiz.
Bana bi fikir verin. Ne yapacağım? Nasıl olacak bu is?
Kotu gelin seni ay cok guldum yaGeceleri bol bol duşa gir :))
Benim kp (takip edenler bilir çoook severim) cici kv yi alıp gelmişti ve geceleri ısrarla banyoyu kullanıyordu tuvalet için. Ara kapıyı kilitledim :)
Klozetin kapağını açık bırakıyordu (gerçi hala bırakıyor) bir kaç kez eşime kızdım onların yanında aşkım klozetin kapağını kaç kez kapat dedim diye. Eve geç gidip yemek yapmadım mesela cicinin yapmasını sağladım. Onlar varken yıkadığım çamaşırları yattıkları odaya serdim, cici toplamak zorunda kaldı.
Bir bayramda oturma odasında yatmalarını istemediğim için yer yatağı yaptım, beyimiz rahat edememiş dedikodumu yapıyor karısına odasına girdim "babacım söylediklerinin hepsini duydum çok üzüldüm keşke bana rahat edemediğini söyleseydin" dedim. Artık geldiğinde kalamıyor öyle 3 günden fazla. Ve ben hiç kötü olmadım :)
Allah kurtarsın kardeş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?