kayinbaba ve kaynana

Ücretsiz iznimde sorun çıkmış beni çağırıyorlar de evden git muhtemelen sana kaynana yüzünü göstermeye gelmişlerdir sen evden gidince onlar da gider. Kusura bakma ama çok görgüsüzlermiş benimkiler gibi !

İnanamıyorum bu yorumlara ne zaman bu kadar duyarsız,saygısız olduk ..Anne-Baba bunlar ya üst komşu değil..Arkadaşlar bir Anne-Babanın emeklerıni film şeridi gibi gözünüzün önünden geçirin öyle cevap verin.Olabilir düşünememişlerdir ne öyle ara kapıyı kilitlemeler falan..Kendi anne babanız olsa diplerinden ayrılmazsınız yazık ya umarım kendi gelininiz siz yaşlanınca aynı şeyleri size yapmaz ,yok ben böyle düşüncesiz olmam demeyin sakın zaman bu bize ne yaptıracağı belli olmaz... Konu sahibi sende anneni babanı düşünerek, onlara nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran zararlı çıkmazsın daha değerli,daha asil durursun...

Valla bende buna benzer bir konu açmıştım şimdiye kadar iyi günümde kötü günümde yanımda olmayanlar sürekli bize ayrım gayrım yapanlar kayın baba hastalanıp düşünce benim eşim annesine babasına fazla ses çıkaramayan bir yapıya sahip olduğu için buraya geliyorlar paralarını yedirirken ötekilere yediriyorlardı onlar çok asi olduğu halde tabi benim eşim bişey diyemiyor diye şimdi hem para bitti hem kayın eder hastalandı felç geçirdi ne kadar kalacaklarınıda bilmiyorum buraya geliyorlar çünki ötekiler benim eşim gibi yumuşak yüzlü değil zaten bişeye sesini çıkaramaz diye okadar hakkını yediler şimdi dara düşünce ben bakacam çıldıracam ya bu kadar haksızlık karşısında.senin konuna gelince canım belki senin tepkini ölçmek için yalan söylüyor olabilirler

yuuuhh 2 ay mıı..acaba gerekçelerii nedir..ona öre yorum yazalım tabii kalacak başka çocukları yok muu vs..

Eğer gerçekten 2 ay kalacaklarsa hazırlıklı ol her yıl kış i sizin evde gecirecekler demektir geçmiş olsun benim kv ve kp çok kötü insanlar oldukları için sevmiyorum seninkide umarım iyi insanlardır

Kışı geçireceklerdir belki de. Malum doğalgaz zamlandı :)

Abuuu bu kadar dusuncesizlik olur mu ya yeni evli ciftin evinde isiniz nee

Çoğu yaşlı insanın maddi durumu iyi değil kesin kışı sizde geçirecekler

Annemle babamı koynuma alıp yatıyorum haklısın.
Kimseyi eleştiremezsiniz fikrinizi söyler gidersiniz. Sizin saygı anlayışınız bu değildir, benimki budur. Taze gelin de 3 yaşında çocuk değil kendi yapısına ahlakına uygun olan fikri alacak burda. Böyle mesnetsiz yorumlara çıldırıyorum.

Balayını bezelye ayıklayarak geçirmiş oldunuz. Bak hiç unutulmayacak bir anı

Bu da yeni moda galiba. Kendi evin dururken aylarca oglunla yasa. Insan zor durumda olur,olum ,kaza olur dersinki tabi kalsinlar ama daha yeni evli ciftin yanindada 2 ay kalinmazki. Birde tuafima giden hep erkek tarafi boyle. Birkerede kiz tarafindan annem babam 2 ay bende yasicak diye okumadim.

Allah etrafınızdaki insanlara yardım etsin zor insansınız belli..Sizin ve diğer kişilerin yorumlarına göre fikrimi yazdım.İster katılırsın ister katılmazsın saygı anlayışını zaten ilk yorumunda anladım merak etme.

Eskiden mesafeler uzunmuş, yollar çoook uzun süre de aşılırmış o zamanlar için gelip aylarca gelip kalmak belki normal sayılırdı, ama artık dünyanın öteki ucu bile olsa ne kadar sürüyor ki zaten yolculuk?Kaldı ki daha çok yeni evlisiniz yıllardır evli olsanız çoluk çocuk olsa, hadi onların bakımında da yardımcı da olurlar size derdim ama şu an gelip bu kadar kalmaları ne sebepten ötürü?

şu durumda bile anne baba saygılı olcaksınız sizin gelininiz inş size yapmaz diyolar ya ayar oluyorum..
3 aylık evliler ya yeniler rahat etmek isterler kp kv desinin yanındamı gecelikle oturup öpüşüp koklaşcaklar..
maksat nedir burda anlayamıyorum şu kv deler oğullarının yakasından çeksinler ellerini evlendiler gitti.
kız veya erkek saygısızlık yaparsa ozaman konuşun..
erkek evlatları oalnlar şimdiden kv moduna girmişler bile. ama kendi kızlarına bu yapılsa aman ne işleri var evleri yokmu denir elinizi biraz vicdanınıza koyun ya...

Annemle babamı koynuma alıp yatıyorum haklısın.
Kimseyi eleştiremezsiniz fikrinizi söyler gidersiniz. Sizin saygı anlayışınız bu değildir, benimki budur. Taze gelin de 3 yaşında çocuk değil kendi yapısına ahlakına uygun olan fikri alacak burda. Böyle mesnetsiz yorumlara çıldırıyorum.
Ön yargının örneğisiniz.
Evet çook zorum o nedenle 2 ayda bir evinden çıkmayan kp var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…