Ücretsiz iznimde sorun çıkmış beni çağırıyorlar de evden git muhtemelen sana kaynana yüzünü göstermeye gelmişlerdir sen evden gidince onlar da gider. Kusura bakma ama çok görgüsüzlermiş benimkiler gibi !Selam kizlar. Bugün itibariyle 3 aylık evliyim. Yani cok yeni. Es durumu atamam olmadığı icin de ücretsiz izindeyim, evdeyim yani. Bugün kaynanam ve kayinbabam bize geldiler bir hafta kalmaya. Öyle kaynana fobim de yok. Yabi sonucta sevdiğim adamin annesi babasi. Kalacaklar tabi. Ama farkettik ki yaklaşık 2 ay kadar kalacaklarmis
yani onlari kiramam. Sonucta buyugumuz ama cok yeni de evliyiz.
Bana bi fikir verin. Ne yapacağım? Nasıl olacak bu is?
yuuuhh 2 ay mıı..acaba gerekçelerii nedir..ona öre yorum yazalım tabii kalacak başka çocukları yok muu vs..Selam kizlar. Bugün itibariyle 3 aylık evliyim. Yani cok yeni. Es durumu atamam olmadığı icin de ücretsiz izindeyim, evdeyim yani. Bugün kaynanam ve kayinbabam bize geldiler bir hafta kalmaya. Öyle kaynana fobim de yok. Yabi sonucta sevdiğim adamin annesi babasi. Kalacaklar tabi. Ama farkettik ki yaklaşık 2 ay kadar kalacaklarmis
yani onlari kiramam. Sonucta buyugumuz ama cok yeni de evliyiz.
Bana bi fikir verin. Ne yapacağım? Nasıl olacak bu is?
muhtemelen sonuç bu olacak zatenYuh ya, hiç gitmesinler yerleşsinler size.
Annemle babamı koynuma alıp yatıyorum haklısın.İnanamıyorum bu yorumlara ne zaman bu kadar duyarsız,saygısız olduk ..Anne-Baba bunlar ya üst komşu değil..Arkadaşlar bir Anne-Babanın emeklerıni film şeridi gibi gözünüzün önünden geçirin öyle cevap verin.Olabilir düşünememişlerdir ne öyle ara kapıyı kilitlemeler falan..Kendi anne babanız olsa diplerinden ayrılmazsınız yazık ya umarım kendi gelininiz siz yaşlanınca aynı şeyleri size yapmaz ,yok ben böyle düşüncesiz olmam demeyin sakın zaman bu bize ne yaptıracağı belli olmaz... Konu sahibi sende anneni babanı düşünerek, onlara nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran zararlı çıkmazsın daha değerli,daha asil durursun...
Balayını bezelye ayıklayarak geçirmiş oldunuz. Bak hiç unutulmayacak bir anıEşimin arkadaşı evlenince kızın ailesi sabah kahvaltıya gelirmiş adet olarak.Adam isyan ediyordu gelsinler donla acicam kapıyı diye.Allahtan kız engellemiş gelmemişler.Cok gulmustum o aklıma geldi okuyunca.Insanda biraz düşünce olur ya.Gerci benim kayinvalidem de alt sokagimizda oturuyordu.3 günlük evliyken bir çuval bezelye yollamisti ayiklayip buzluga atın kışın yenir diye.Zavalli eşimle oturup bir guzel ayiklamistik mecbur.Kizsam mı memnun mu olsam bilememistim.Buyukler bazen tuhaflasabiliyor böyle...
Balayını bezelye ayıklayarak geçirmiş oldunuz. Bak hiç unutulmayacak bir anı
Allah etrafınızdaki insanlara yardım etsin zor insansınız belli..Sizin ve diğer kişilerin yorumlarına göre fikrimi yazdım.İster katılırsın ister katılmazsın saygı anlayışını zaten ilk yorumunda anladım merak etme.Annemle babamı koynuma alıp yatıyorum haklısın.
Kimseyi eleştiremezsiniz fikrinizi söyler gidersiniz. Sizin saygı anlayışınız bu değildir, benimki budur. Taze gelin de 3 yaşında çocuk değil kendi yapısına ahlakına uygun olan fikri alacak burda. Böyle mesnetsiz yorumlara çıldırıyorum.
Annemle babamı koynuma alıp yatıyorum haklısın.İnanamıyorum bu yorumlara ne zaman bu kadar duyarsız,saygısız olduk ..Anne-Baba bunlar ya üst komşu değil..Arkadaşlar bir Anne-Babanın emeklerıni film şeridi gibi gözünüzün önünden geçirin öyle cevap verin.Olabilir düşünememişlerdir ne öyle ara kapıyı kilitlemeler falan..Kendi anne babanız olsa diplerinden ayrılmazsınız yazık ya umarım kendi gelininiz siz yaşlanınca aynı şeyleri size yapmaz ,yok ben böyle düşüncesiz olmam demeyin sakın zaman bu bize ne yaptıracağı belli olmaz... Konu sahibi sende anneni babanı düşünerek, onlara nasıl davranılmasını istiyorsan öyle davran zararlı çıkmazsın daha değerli,daha asil durursun...
Ön yargının örneğisiniz.Allah etrafınızdaki insanlara yardım etsin zor insansınız belli..Sizin ve diğer kişilerin yorumlarına göre fikrimi yazdım.İster katılırsın ister katılmazsın saygı anlayışını zaten ilk yorumunda anladım merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?