Kayınbaba

Eşimle çok kavgalar etmişdik zaten aylarca ama oda babam baba olsa bana bunu yapmazdı dedi ne diyin altınlardan onunda haberi yokdu ama para yolamamıoda istedi.

Ne munasebet pasa hem calismayacak hem para yollayacak hayat ona guzelmis. Uzuldum durumunuza ama suclu sadece kayinpederiniz degil, esiniz de bir o kadar suclu kusura bakmayin.

Bundan sonra malınıza sahip çıkın. Hata basta yapılmış. Kayinbabaya altinmi bırakılır? Babama kocama kimseye bırakmam. Daha guvenli merciler ortamlar var . E simdi napcaksiniz.4500 € u geri ödedi mi? Onu sorayim.

hastalik vs de olsa canin feda olmamali.. rizan alinmali haber verilmeli onayin olmazsa ellenmemeli.. ben de yurtdisina getirdim altinlari paralari on bin euro da para yaptim geldim neden ucakta yakalanacak olasiniz yeni evlisiniz kanitlayabilirsiniz ayrica ziynetiniz de olabilir cok takisi olan insanlar ucak yolculugu yapmiyor mu? o noktada hata etmissiniz. biraktiniz diyelim bankada kasa kiralayip biraksaydiniz. kurda kuzuyu teslim etmissiniz cok belliymis aslinda.. sonra yardim olsun diye yolladiginiz para. yolunacak kaz ariyorlar hayret bir sey.. boyle bir insanla daha ne konusuyorsunuz anlamadim net tavir koymak zorundasiniz ayibini anlamali..

nasil odesin kac lira yapiyor turk parasiyla.. adamda o para ne gezer gelinin ziynetine goz dikmis cocuguna para yollamiyo diye kusmus

Işte altınlarını geri yapıp versin böyle yuzsuzluk olmaz ayıp sonuçta sen ona güvenip bırakmış gitmissin

ah yavrum cok üzüldüm. buldul avrupadan birini ne kadar yolarsak iyidir kafasindalar
eşim işsiz kaldığında neden işsiz kaldın bize para lağzim diye laflar ettiğini duymuşdum bende eşime sen aylığını ailene bende evi mi geçindirim dedim hayır tabiiki dedi şuan yine işe girdi eşim bakalım bundan sonra ben olacak

Haklısın.. güldüm ama istemsizce adamda o para ne gezer demene..
ben de almanciyim bosa konusmuyorum. almanciysan agactan topladigini dusunuyorlar parayi yolla ne var sende cok var diyolar.. insanliktan cikiyoruz o parayi kazanana kadar saygi gormuyoruz toplumda gocmeniz diye..

ayy fenalik geldi bayilacagim vallahi.. para edenleri satiyosun bilezik cumhuriyet.. setini niye satiyor senin ziynetin o ya takin süsün.. onlari takarim diye kendinle getirmen lazimdi. ayy nasil izin istemez nasil soylemezler yaa omru billah calissa odeyemez ac gozlu kopekler

ben de almanciyim bosa konusmuyorum. almanciysan agactan topladigini dusunuyorlar parayi yolla ne var sende cok var diyolar.. insanliktan cikiyoruz o parayi kazanana kadar saygi gormuyoruz toplumda gocmeniz diye..
Haklısın canım. Cahil insanlar herhalde sizin oturduğunuz yerden kazandiginizi zannediyorlar. Yaptigi resmen hırsızlık aslında. Saka gibi. Ucakta ziynet eşyası taşınmıyor mu peki? Bunu bilmiyordum..keske kasa tutsaydı konu sahibi feriştahi gelse dokunamaz veya hesabina yatirsaydi. Bazen insan gercekten düşünemiyor. Of yaa. Ne günlere kaldik

gülme kiz sen de her seye sinirim bozuldu bi tip insanlari iki km oteden gorsem tanirim ne malolduklarini bilirim sinirimi ziplatiyolar. su kizin ugradigi haksizliga bak.. kim telafi edecek kp mi koca mi.. engel olmaliydi ailesi satmasina

ben getirdim bir sorun olmadi.. goturulmez diyen de kp miydi acaba planini yapmis miydi onceden..

Eşinize resti çekin ,en azından sizin ailenizin taktıklarını geri versin ya sa bağ evinin tapusunu ,ben aileme bunu nasıl açıklarım diyin ,
Ayrıca eşiniz çalışsın ,1 lira bile göndermesine müsade etmeyin ,
Bunlar sizi yer bitirir ,genelde aileler yurtdışında çalışanı yeme derdinde bu kadar iyi niyetli pasif olmayın

gülme kiz sen de her seye sinirim bozuldu bi tip insanlari iki km oteden gorsem tanirim ne malolduklarini bilirim sinirimi ziplatiyolar. su kizin ugradigi haksizliga bak.. kim telafi edecek kp mi koca mi.. engel olmaliydi ailesi satmasina
Meblağ cok büyük adam resmen mezarci yalniz set bilezik onlara da dokunmus. Hayir sormamış bir de kiza satabilir miyim falan diye. Bu kaçıncı seviye ay sinirlerim bozuldu.
Telâfi etmesi gereken kp amaa edemez aç kabadayi. Kocasi da ben napim ne diyim babama der
Konu sahibi napcaksin arkadaşım bizim sinirlerimiz bozuldu ondan gülüyoruz umarim yanlis anlamamissindir.

aynen.. ya bilezik cumhuriyet k. altin telafi edilir de setler anne babanin kardeslerin taktigi setler zorda kalmadikca ziynet olsun diye alinir begenilir hatirasi olan seyler.. valla yaptirimin buyuk olmali cikip gitmedigine sasmak lazim ogrendigin vakit sinir krizi gecirecektin atacaktin kendini yerden yere.. kocan seni dusunecekti..

Valla kusura bakmayın ama bana çok sakin geldi tavırlarınız. Ceyrek cumhuriyet altınları bir
şekilde telafi edilir de set bozdurulur mu? Nasıl bu kadar sakin kaldınız, ortalığı yıkıp acilen ya benim altınlarımı verin yada o bağ evini satın paramı ödeyin yoksa hırsızlıktan mahkemeye veriyorum sizi demeniz lazımdı, hala da deme şansınız var. Şimdi böyle susarsanız tepki kıymazsanız ülkenize dönünce de eşinizi bir güzel yolacak babası, eşiniz ailesine para gönderir sizde evi geçindirirsiniz artık. Bu kadar pasif olmayın tepkinizi koyun, ailenize de söyleyin rezil edin kp nizi.

Çocuklarının altınını sormadan bozdurmak nedir yani, hırsızlıktan hiçbir farkı yok benim gözümde. Yerine koyacağını düşünmesi de tamamen yalandan ibaret. Türkiyedeki insan bir çeyreği zor alıyor artık, kolay mı o kadar altını hemen yapması. Kp ne kesinlikle taviz verme ,surat asıp güvenini kırdığını ve yaptığının çok yanlış olduğunu, o setlerin altınların ailenizin taktıklarının manevi değeri olduğunu söyle, içinde tutma.

bak güzelim buraya konuyu acmakla iyi etmissin en azindan burdakiler birazcik olsada gözünü acar. avrupada yetisen türkler biraz saf oluyor yoksa olay bu raddeye gelmezdi. belki esininde haberi vardi. sonucta ailesinin nasil biri oldugunu o bilir. belirli bi miktar ucakta yaninda tabi getire bilirsin en azindan o demeliydi bir miktar alalim yanimiza yada bankaya kasaya koyalim diye. bunlar oglumuz kapagi saglam yere atsin da nolursa olsun demisler simdi sen esinin dil egitimi doktoru cocuk gibi pesinde kos dur. ailenden kimse bu konu hakkinda birsey demiyor mu? orda durdugun hata dön gel resti cek altinlarini alana kadar kimseyle konusma yoluncak tavuk olmadigini anlasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…