- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
Eşimle çok kavgalar etmişdik zaten aylarca ama oda babam baba olsa bana bunu yapmazdı dedi ne diyin altınlardan onunda haberi yokdu ama para yolamamıoda istedi.
hastalik vs de olsa canin feda olmamali.. rizan alinmali haber verilmeli onayin olmazsa ellenmemeli.. ben de yurtdisina getirdim altinlari paralari on bin euro da para yaptim geldim neden ucakta yakalanacak olasiniz yeni evlisiniz kanitlayabilirsiniz ayrica ziynetiniz de olabilir cok takisi olan insanlar ucak yolculugu yapmiyor mu? o noktada hata etmissiniz. biraktiniz diyelim bankada kasa kiralayip biraksaydiniz. kurda kuzuyu teslim etmissiniz cok belliymis aslinda.. sonra yardim olsun diye yolladiginiz para. yolunacak kaz ariyorlar hayret bir sey.. boyle bir insanla daha ne konusuyorsunuz anlamadim net tavir koymak zorundasiniz ayibini anlamali..Merhaba arkadaşlar benimde kayınbaba derdi var bakdım bi kaç kişi feryat yandı bende içimi dökeyim dedim..
Geçen sene evlendim eşimle Hollanda’da doğdum büyüdüm eşim ise Türkiye’den.
Kayınbabam maddi anlamda zorluk var düğünü 2 sene erteleyelim dedi kabul etdim. Düğünü herşeyi mükemmel şekilde yapdı fakat Hollanda’ya altınları getiremiceğim içşn uçaksa yakalanma korkusundan dolayı orada bırakdım.. kayınbabam düğğnden hemen sonra bi bağ evi yapmak istedi daha düğğn borcu olduğu halde. Eşim Hollanda’ya gelir gelmez işe girdi ve babası hemen para yolamasını istedi eşim elimde şuan yok nasıl yolim baba dese bile kayınbabam çocuk gibi küsdü naz yapdı konuşması bizimle. Benimde birikimim vardı yardımım olsun diye 4.500€ yoladım. Ama sonrasında eşim işsiz kaldı herşey bana kaldı zorluk çekdik.Bu yaz Türkiye gittiğimde öğreniyorum ki altınlarımı satmış. Duyduğum an yıkıldım ağladım gizlice kaynanama görümceme kızdım bana hak verdiler hatta biz kavga etik bizi dinlemedi dedi.. hatta bunlar bizim düğğne gelen görenleri benim altından alıp gitmişler,bende ozaman bizimkilerde gitti babam para takdı bizde verelim ozaman babama altından paradan dedim sustular. Kayınbabam çok hayal kırıklığına uğrattı benii hergün arıyor konuşuyor bide benimle karı gibi sanki kankam atlatmadıgımız gün yok. Zoruma gidiyor arkadaşlar altınlar hiç biri vermedi bana geri hastalık olsa canım feda ama bi bağ evi bi lüks için ne bilim ya ..
nasil odesin kac lira yapiyor turk parasiyla.. adamda o para ne gezer gelinin ziynetine goz dikmis cocuguna para yollamiyo diye kusmusBundan sonra malınıza sahip çıkın. Hata basta yapılmış. Kayinbabaya altinmi bırakılır? Babama kocama kimseye bırakmam. Daha guvenli merciler ortamlar var . E simdi napcaksiniz.4500 € u geri ödedi mi? Onu sorayim.
Işte altınlarını geri yapıp versin böyle yuzsuzluk olmaz ayıp sonuçta sen ona güvenip bırakmış gitmissinİşte ben öyle düşünemedim hiç bana akıl verende olmadı. Evet oda öyle diyor bizim ordada öyle ama zoruma giden benim emeklerim çok o evde ben kendi öz babama para yardımı yapmamazken ona yapdıgım halde arkamdan iş çevirip hepsini satıyor düşünmüşkü onlar gelene kadar alır geri yerine koyarım 1 sene içşnde nasıl alıp koymayı düşünmüş acaba ya kendi halamın çocuğuna bile benim çeyrekden alıp takmış delirdim resmen böyle zihniyetli insanlar bunlar. Normalmış altınlar oğlana kalırmış. Görümceme dedim ver ozaman sende kayınbabana satsın, asla dedi. Sus ozaman dövmim seni dedim
ah yavrum cok üzüldüm. buldul avrupadan birini ne kadar yolarsak iyidir kafasindalar
Haklısın.. güldüm ama istemsizcenasil odesin kac lira yapiyor turk parasiyla.. adamda o para ne gezer gelinin ziynetine goz dikmis cocuguna para yollamiyo diye kusmus
ben de almanciyim bosa konusmuyorum. almanciysan agactan topladigini dusunuyorlar parayi yolla ne var sende cok var diyolar.. insanliktan cikiyoruz o parayi kazanana kadar saygi gormuyoruz toplumda gocmeniz diye..Haklısın.. güldüm ama istemsizceadamda o para ne gezer demene..
ayy fenalik geldi bayilacagim vallahi.. para edenleri satiyosun bilezik cumhuriyet.. setini niye satiyor senin ziynetin o ya takin süsün.. onlari takarim diye kendinle getirmen lazimdi. ayy nasil izin istemez nasil soylemezler yaa omru billah calissa odeyemez ac gozlu kopekler3 setim 10 bileziğim 30 çeyrek ve 10 cumhuriyet bilezikler de gitti. Sözde hepsini ödicekmiş nasıl ödicekse bunların hepsini merak ediyorum yağdığı evde sözde benimmiş ama tapu yok. Ev Yani benim sayemde olmuş oluyor
Haklısın canım. Cahil insanlar herhalde sizin oturduğunuz yerden kazandiginizi zannediyorlar. Yaptigi resmen hırsızlık aslında. Saka gibi. Ucakta ziynet eşyası taşınmıyor mu peki? Bunu bilmiyordum..keske kasa tutsaydı konu sahibi feriştahi gelse dokunamaz veya hesabina yatirsaydi. Bazen insan gercekten düşünemiyor. Of yaa. Ne günlere kaldikben de almanciyim bosa konusmuyorum. almanciysan agactan topladigini dusunuyorlar parayi yolla ne var sende cok var diyolar.. insanliktan cikiyoruz o parayi kazanana kadar saygi gormuyoruz toplumda gocmeniz diye..
gülme kiz sen de her seyeHaklısın canım. Cahil insanlar herhalde sizin oturduğunuz yerden kazandiginizi zannediyorlar. Yaptigi resmen hırsızlık aslında. Saka gibi. Ucakta ziynet eşyası taşınmıyor mu peki? Bunu bilmiyordum..keske kasa tutsaydı konu sahibi feriştahi gelse dokunamaz veya hesabina yatirsaydi. Bazen insan gercekten düşünemiyor. Of yaa. Ne günlere kaldik
ben getirdim bir sorun olmadi.. goturulmez diyen de kp miydi acaba planini yapmis miydi onceden..Haklısın canım. Cahil insanlar herhalde sizin oturduğunuz yerden kazandiginizi zannediyorlar. Yaptigi resmen hırsızlık aslında. Saka gibi. Ucakta ziynet eşyası taşınmıyor mu peki? Bunu bilmiyordum..keske kasa tutsaydı konu sahibi feriştahi gelse dokunamaz veya hesabina yatirsaydi. Bazen insan gercekten düşünemiyor. Of yaa. Ne günlere kaldik
Meblağ cok büyük adam resmen mezarci yalniz set bilezik onlara da dokunmus. Hayir sormamış bir de kiza satabilir miyim falan diye. Bu kaçıncı seviyegülme kiz sen de her seyesinirim bozuldu bi tip insanlari iki km oteden gorsem tanirim ne malolduklarini bilirim sinirimi ziplatiyolar. su kizin ugradigi haksizliga bak.. kim telafi edecek kp mi koca mi.. engel olmaliydi ailesi satmasina
aynen.. ya bilezik cumhuriyet k. altin telafi edilir de setler anne babanin kardeslerin taktigi setler zorda kalmadikca ziynet olsun diye alinir begenilir hatirasi olan seyler.. valla yaptirimin buyuk olmali cikip gitmedigine sasmak lazim ogrendigin vakit sinir krizi gecirecektin atacaktin kendini yerden yere.. kocan seni dusunecekti..Meblağ cok büyük adam resmen mezarci yalniz set bilezik onlara da dokunmus. Hayir sormamış bir de kiza satabilir miyim falan diye. Bu kaçıncı seviyeay sinirlerim bozuldu.
Telâfi etmesi gereken kp amaa edemez aç kabadayi. Kocasi da ben napim ne diyim babama der
Konu sahibi napcaksin arkadaşım bizim sinirlerimiz bozuldu ondan gülüyoruz umarim yanlis anlamamissindir.
eşim işsiz kaldığında neden işsiz kaldın bize para lağzim diye laflar ettiğini duymuşdum bende eşime sen aylığını ailene bende evi mi geçindirim dedim hayır tabiiki dedi şuan yine işe girdi eşim bakalım bundan sonra ben olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?