Kayınbaba

Yuh yuh yuh.
Yok artik.
O nasil baba?
Daha her gun ne diye ariyor seni bide?
Eskiden evlilik yolunda oldugum birisi vardi. O askerdeyken babasiyla resmen her gun konusurduk. Okuldan gec cikinca deli gibi arardi.
Bir kac saat yazmasam " aloooooooooooo" diye ardi ardina mesaj yollardi. Bende hollandada yasiyorum, avrupalilar zengin sanip benden nerdeyse telefon isteyecekti.
Allahiimm hala aklima geldikce kotu oluyorum. Su vakit olmus uzerindn 5 sene felan gecmis, ablam yakin zamanda ' alooo" yazdi ve ben o adami hatirladim. Cok kotu anilar canlandi birden ve ablama tekrar oyle yazmamasini soyledim.

Koca kisisi napıyor buarada?
Baban altınlarını satmıs gelinin bi zahmet yap yani yerine
Bide ablacım hic mi uyaran olmadı 4500 eur verirken
Hic mi kızım verme demediler ailenizdsn falan
Saglık haric hic vermem valla.
Borc da olsa borcu yapan ödesin.
Ben olsam kpderrle arama mesafe koyarım,sorarlarsa altınları benden habersiz nasıl sattınız derim.

Dava acacaginizi soyleyin. Dugun goruntuleri delil oluyor. Bag evinin tapusunu ustunuze vermrzse yasal yollardan altininizin parasini talep edin. Esinizin laflarini da cok dikkate almayin hen 4500 euronun hem de altinlarinizin ustune bi bardak soguk su icersiniz

Bu devirde babana bile güvenme demisler
Sen Kb güveniyosun geçmis olsun olanla ölene care yok bu konu esinle arani acip huzurunu kacirmaz insallah
sonra gecinemediler olur

Kesinlikle katılıyorum

Ya bu altinlar.niye bi yerde evde falan saklanir. Ya bozdurun altin hesabi actirin ya kasa.kiralayin sizden basla kimse ulasamasin. Evde para pul altin mi birakilir hemde baska birinin evinde

+ 1 yapılacak en doğru şey bu. Yolunacak kaz bulduk ne koparirsak kar diye düşündüklerine eminim. Ayrıca düğün altınlarını getirebiliyorsun. Keşke birilerine akıl Danışsaydın.

Düğünden hemen sonrami gittinz Hollanda'ya altınları bozdurup hesabıza koysaydinz keşke esiniz az çok tanır babasını güven verip vermediğini bilir yani sizin iyi niyetinnzde faydalanilms gibi geldi bana üzgünüm ee geri yerine alacaklarını altınlarinizi yoksa üzerine soğuk sumu iceceksnz

ben de almanciyim bosa konusmuyorum. almanciysan agactan topladigini dusunuyorlar parayi yolla ne var sende cok var diyolar.. insanliktan cikiyoruz o parayi kazanana kadar saygi gormuyoruz toplumda gocmeniz diye..
benim emekliye kadar calismami istiyor bide ben cocugum olursa cikarim dedigimde olurmu öyle sey aman ha emekli olun bilmem ne diyip duruyor.. görümceminde ayligini aliyormus kizcagiz nisanli.. hatta kayinbabam bacinizin dugununu de yaparsiniz dediginde delirdim yüksek bi tonla ben daha ne yapayim dedigimde susdu..

Hala bu devirde şu altınları altın hesabına koymayı düşünmüyorsunuz ya pes...

evet düügünden balayina gittik ondan sonra hemen geldik hollanadaya ama getiremezdim..annem gecen sene havalimaninda yakalanmisdi set almisdi hem ceza hem vergi ödedi bizimkilr getirmemi de istemedi kasaya koymak da kimse söylemedi benimde salak beynim basmadi kasaya koymak.. koysam da bize güvenmiyormusun ayip olurmu öyle sey diye ayip diye algilaniyor bizim orda maalsef bu düsüncedeler var ..of of .

Bence o altinlarin üstüne bir soguk bardak su iç.

Asil düsünmen gerken sey, issiz ve hollandaca bilmeyen es ile nasil geçineceksin? Hem maddi, hem manevi olarak.

ay ne itici ya ne o öyle allah askina ben ablamla hergün telefinda konusmuyorum kalkmis adam beni hergüüüüün ariyor ya hergüüün artik bana bayginlik geliyor 1 günün aksami mesela oglunu ariyor ben cikmayinca bana ordan bugun konusmadik haaa unuttun ha biyi diye laflar ediyor atik bi görev haline gwelmis hergün arayip konuscaz ama ne konusacaz ya neee ? bizim dialog bu
nasilsin, sagliziniz nasil? bi sikinti varmi ? anenn baban kardeslerin nasil? dün siz kimdeydiniz o ne is yapiyor peki amcan nasil dün dedeni aradim cikmadi, yegenlerin napiyor gelmiceklermi size ablan ariyormu seni yani daha neler neler soruyor ...bu tip konusmalar .... bazen kendimi cimcikliyorum sinirden telefdonda konusurken inannir misin. ve üstelik ben calisan birisisim hem is hem ev hem misafir hemde o adama illa vakit ayirmaliyim misafir olsa bile onlarin yaninda mutlaka arar konusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…