- 24 Aralık 2014
- 10.838
- 10.201
- 298
- 31
- Konu Sahibi Sultan Gezer
-
Koca kisisi napıyor buarada?Merhaba arkadaşlar benimde kayınbaba derdi var bakdım bi kaç kişi feryat yandı bende içimi dökeyim dedim..
Geçen sene evlendim eşimle Hollanda’da doğdum büyüdüm eşim ise Türkiye’den.
Kayınbabam maddi anlamda zorluk var düğünü 2 sene erteleyelim dedi kabul etdim. Düğünü herşeyi mükemmel şekilde yapdı fakat Hollanda’ya altınları getiremiceğim içşn uçaksa yakalanma korkusundan dolayı orada bırakdım.. kayınbabam düğğnden hemen sonra bi bağ evi yapmak istedi daha düğğn borcu olduğu halde. Eşim Hollanda’ya gelir gelmez işe girdi ve babası hemen para yolamasını istedi eşim elimde şuan yok nasıl yolim baba dese bile kayınbabam çocuk gibi küsdü naz yapdı konuşması bizimle. Benimde birikimim vardı yardımım olsun diye 4.500€ yoladım. Ama sonrasında eşim işsiz kaldı herşey bana kaldı zorluk çekdik.Bu yaz Türkiye gittiğimde öğreniyorum ki altınlarımı satmış. Duyduğum an yıkıldım ağladım gizlice kaynanama görümceme kızdım bana hak verdiler hatta biz kavga etik bizi dinlemedi dedi.. hatta bunlar bizim düğğne gelen görenleri benim altından alıp gitmişler,bende ozaman bizimkilerde gitti babam para takdı bizde verelim ozaman babama altından paradan dedim sustular. Kayınbabam çok hayal kırıklığına uğrattı benii hergün arıyor konuşuyor bide benimle karı gibi sanki kankam atlatmadıgımız gün yok. Zoruma gidiyor arkadaşlar altınlar hiç biri vermedi bana geri hastalık olsa canım feda ama bi bağ evi bi lüks için ne bilim ya ..
Kesinlikle katılıyorumDava acacaginizi soyleyin. Dugun goruntuleri delil oluyor. Bag evinin tapusunu ustunuze vermrzse yasal yollardan altininizin parasini talep edin. Esinizin laflarini da cok dikkate almayin hen 4500 euronun hem de altinlarinizin ustune bi bardak soguk su icersiniz
+ 1 yapılacak en doğru şey bu. Yolunacak kaz bulduk ne koparirsak kar diye düşündüklerine eminim. Ayrıca düğün altınlarını getirebiliyorsun. Keşke birilerine akıl Danışsaydın.Dava acacaginizi soyleyin. Dugun goruntuleri delil oluyor. Bag evinin tapusunu ustunuze vermrzse yasal yollardan altininizin parasini talep edin. Esinizin laflarini da cok dikkate almayin hen 4500 euronun hem de altinlarinizin ustune bi bardak soguk su icersiniz
VarAvrupanın göbeğinde yaşayıp türkiyeden biriyle evlenip mutlu olan var mı?
Bu kk daki kaçıncı konu
benim emekliye kadar calismami istiyor bide ben cocugum olursa cikarim dedigimde olurmu öyle sey aman ha emekli olun bilmem ne diyip duruyor.. görümceminde ayligini aliyormus kizcagiz nisanli.. hatta kayinbabam bacinizin dugununu de yaparsiniz dediginde delirdim yüksek bi tonla ben daha ne yapayim dedigimde susdu..ben de almanciyim bosa konusmuyorum. almanciysan agactan topladigini dusunuyorlar parayi yolla ne var sende cok var diyolar.. insanliktan cikiyoruz o parayi kazanana kadar saygi gormuyoruz toplumda gocmeniz diye..
evet düügünden balayina gittik ondan sonra hemen geldik hollanadaya ama getiremezdim..annem gecen sene havalimaninda yakalanmisdi set almisdi hem ceza hem vergi ödedi bizimkilr getirmemi de istemedi kasaya koymak da kimse söylemedi benimde salak beynim basmadi kasaya koymak.. koysam da bize güvenmiyormusun ayip olurmu öyle sey diye ayip diye algilaniyor bizim orda maalsef bu düsüncedeler var ..of of .Düğünden hemen sonrami gittinz Hollanda'ya altınları bozdurup hesabıza koysaydinz keşke esiniz az çok tanır babasını güven verip vermediğini bilir yani sizin iyi niyetinnzde faydalanilms gibi geldi bana üzgünüm ee geri yerine alacaklarını altınlarinizi yoksa üzerine soğuk sumu iceceksnz
türkiyede naisl olur hangi banka olur ben nerden bileyim? aklima ne geldi ne diyen oldu ama koysam da karsi gelirlerdi ben gercekden güvenmisdimm aklimin ucundan gecmezdiHala bu devirde şu altınları altın hesabına koymayı düşünmüyorsunuz ya pes...
annem gecen sene yakaldni 1700 ödedi..ben getirdim bir sorun olmadi.. goturulmez diyen de kp miydi acaba planini yapmis miydi onceden..
ay ne itici ya ne o öyle allah askina ben ablamla hergün telefinda konusmuyorum kalkmis adam beni hergüüüüün ariyor ya hergüüün artik bana bayginlik geliyor 1 günün aksami mesela oglunu ariyor ben cikmayinca bana ordan bugun konusmadik haaa unuttun ha biyi diye laflar ediyor atik bi görev haline gwelmis hergün arayip konuscaz ama ne konusacaz ya neee ? bizim dialog buYuh yuh yuh.
Yok artik.
O nasil baba?
Daha her gun ne diye ariyor seni bide?
Eskiden evlilik yolunda oldugum birisi vardi. O askerdeyken babasiyla resmen her gun konusurduk. Okuldan gec cikinca deli gibi arardi.
Bir kac saat yazmasam " aloooooooooooo" diye ardi ardina mesaj yollardi. Bende hollandada yasiyorum, avrupalilar zengin sanip benden nerdeyse telefon isteyecekti.
Allahiimm hala aklima geldikce kotu oluyorum. Su vakit olmus uzerindn 5 sene felan gecmis, ablam yakin zamanda ' alooo" yazdi ve ben o adami hatirladim. Cok kotu anilar canlandi birden ve ablama tekrar oyle yazmamasini soyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?