Kayınbabam ve komşu kadın

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
39
Biz eşimin ailesinden ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Arada ziyaretlerine gideriz ama onun dışında eşim sık sık ailesiyle görüşür. Bu son gidişimizde şöyle bir olay oldu.

Kayınbabam ile kaynanam tartışmışlar ama öyle böyle değil. Sebep de yan binada oturan komşu. Kayınbabam dışlarda iş vs yaparken arada o komşuya takılırdı. Bunu hep görürdüm ama komşu kadın daha 25-26 yaşlarında. Aslında pek de tekin biri değil. Evli olmasına rağmen erkeklerle gezip tozduğuna dair birçok söylenti vardı. Kayınbabam ona yıllardır şaka mahiyetinde takılırdı ama şu an durum pek öyle değilmiş. Görümcemin dediğine göre kaynanam bu durumdan şüphelenmiş. Kadın kayınbabam bahçede çalışırken cay kahve falan getirme bahanesiyle konuşuyorlarmış. Arada sigara falan da istediği olmuş. Hadi bunlar da önemli değil ama görümcem kadının kayınbabama attığı bir mesajı görmüş. Mesajda 'Bugün hiç konuşamadık. Sen hiç markete falan gitmez misin' yazıyormuş. Duyduklarıma inanamadım. Bu nasıl olabilir yaa. Görümcem babasıyla konuşmuş ama tabi öyle bir şey yok demiş. O ne yaparsa yapsın ben kendimden eminim diyormuş. Ama kayınbabam kesin yüz veriyor ya da idare etme durumunda.

Size sorum bu durumda ne yapmak lazım. Öncelikle o kadının bu yanaşmalarını durdurmak gerekiyor ama nasıl? Üstelik yıllardır komşu olan aileler ve ev sahipleri. Bu rezillik duyulmadan nasıl önüne geçebiliriz?

Öncelikle o kadının bu yanaşmalarını durdurmak gerekiyor ama nasıl?
Kayınbabanız yüz veriyorsa ne yaparsanız yapın olmaz. Siz de kabul etmişsiniz zaten. Olayın içine de dahil olmayın sizi ilgilendirmez bir şeyler dersiniz bir şeyler yapmaya kalkarsınız sizi düşman bellerler filan. Barışırlar filan olan size olur.

kadının yanaştığını nereden biliyorsunuz? öyle bir yazmışsınız ki sanki kadın gördüğü yerde adama atlıyor gibi.

kendi karısı sahip çıksın kocasına siz de milletin karısını suçlamayın olayı bilmiyorsunuz. olmazsa eşiniz konuşsun babasıyla.

Tövbeler olsun.
Biri kayınpederinizi alıp adam akıllı konuşsun, kp vazgeçmezse ne yapsanız boş. Kp ilişmezse kadın da geri çeker sanırım kendini çekmezse kadınla da konuşursunuz.
Aslında görümcem kayınbabamla konuştu. O kadına bu saatten sonra merhaba bile dememesi gerektiğini anlatmış ama tabi ona da kızmış. Benim öyle bir art niyetim yok diyormuş ama bu defa da işi inada bindirmiş.

Sormayın
Cok hassas bir konu siz hiç karışmayın.

Komşuya da sok oldum haa. Benle aynı yaşlarda.
Sormayın. Zaten onun kiminle düşüp kalktığı belli değil. Günahı boynuna tabi ama bu defa da bizimkilere bulaştı. Hadi dip komşusu olmasa neyse. Bunlar etraftan duyulacak diye korkuyoruz.

Hiç bulaşmayın derim o zaman, bir söz söylersiniz yarın birgün her şey durulur siz "kötü gelin" olursunuz. Kaç yaşına gelmiş adama eğriyi doğruyu anlatamazsınız ki.

Gelini yaşında, kızı yaşında kadınla ne işi olur koskoca adamın. Tööbe tööbe. Siz geri planda kalın hiç karışmayın gorumceniz ve kayinvalideniz yeterince olayın icindeler.

gelin olarak hic karismayin bence. ne tuhaf kotu bir durum, gidilip o zilli komsuyla konusulmasi gerekir bence.

karışmayın derim
kp inizle eşiniz konuşsun
bu yaştan sonra hoşuna gitmiş amcanın

Gelini yaşında, kızı yaşında kadınla ne işi olur koskoca adamın. Tööbe tööbe. Siz geri planda kalın hiç karışmayın gorumceniz ve kayinvalideniz yeterince olayın icindeler.
gelin olarak hic karismayin bence. ne tuhaf kotu bir durum, gidilip o zilli komsuyla konusulmasi gerekir bence.
Ben de öyle dedim ama görümcem o zaman bu durum ortaya çıkar duyulur diyor. Ayrıca kayınbabam da böyle saçma sapan kuruntularınızı bir de herkese duyurun da bakalım bu evi satıyor muyum satmıyor muyum görün diye tehdit ediyor

O zaman gorumceniz kendi halletsin. kendi babası.
Siz zaten bir şeye engel olamazsınız ama ilerde bir tatsızlık yaşanırsa sizin ettiğiniz bir laf sebep oldu denir.

Ben istesem de uzakta olduğum için bir şey yapamam. Görümcem onunla yüz göz olup laf çıkmaktansa gizlice telefondan tehdit etmeyi düşünüyor. Dediğim gibi daha önce kimlerle düşüp kalktığı belli değil. Üstelik annesi, annane ve dedesi aynı apartmanda yaşıyorlar. Başka bir numara kullanarak daha önce görüştüğü insanlarla yaptığı görüşmeler mesajlar fotograflar ellindeymiş gibi davranacak ve bunları ailesine konu-komşuya yaymakla tehdit edecekmiş. Bundan korkarak babasına daha fazla bulaşmayacağıını düşünüyor

Bilmiyorum nasıl bir fikir.

görümcenizde vicdan yok mu?

kadının babasını ayarttığına nasıl emin olabiliyor da böyle işlere girişiyor?

belki suçlu babası çıkacak o zaman ne olacak peki? daha kendi evinizdeki adama söz geçiremeyip milletin karısına tehdite girişiyorsunuz.

hırsızın hiç suçu yok yani tek suçlu kadın öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…