Kayınbabanız yüz veriyorsa ne yaparsanız yapın olmaz. Siz de kabul etmişsiniz zaten. Olayın içine de dahil olmayın sizi ilgilendirmez bir şeyler dersiniz bir şeyler yapmaya kalkarsınız sizi düşman bellerler filan. Barışırlar filan olan size olur.Öncelikle o kadının bu yanaşmalarını durdurmak gerekiyor ama nasıl?
Aslında görümcem kayınbabamla konuştu. O kadına bu saatten sonra merhaba bile dememesi gerektiğini anlatmış ama tabi ona da kızmış. Benim öyle bir art niyetim yok diyormuş ama bu defa da işi inada bindirmiş.Tövbeler olsun.
Biri kayınpederinizi alıp adam akıllı konuşsun, kp vazgeçmezse ne yapsanız boş. Kp ilişmezse kadın da geri çeker sanırım kendini çekmezse kadınla da konuşursunuz.
Sormayın. Zaten onun kiminle düşüp kalktığı belli değil. Günahı boynuna tabi ama bu defa da bizimkilere bulaştı. Hadi dip komşusu olmasa neyse. Bunlar etraftan duyulacak diye korkuyoruz.Cok hassas bir konu siz hiç karışmayın.
Komşuya da sok oldum haa. Benle aynı yaşlarda.
Hiç bulaşmayın derim o zaman, bir söz söylersiniz yarın birgün her şey durulur siz "kötü gelin" olursunuz. Kaç yaşına gelmiş adama eğriyi doğruyu anlatamazsınız ki.Aslında görümcem kayınbabamla konuştu. O kadına bu saatten sonra merhaba bile dememesi gerektiğini anlatmış ama tabi ona da kızmış. Benim öyle bir art niyetim yok diyormuş ama bu defa da işi inada bindirmiş.
Gelini yaşında, kızı yaşında kadınla ne işi olur koskoca adamın. Tööbe tööbe. Siz geri planda kalın hiç karışmayın gorumceniz ve kayinvalideniz yeterince olayın icindeler.
Ben de öyle dedim ama görümcem o zaman bu durum ortaya çıkar duyulur diyor. Ayrıca kayınbabam da böyle saçma sapan kuruntularınızı bir de herkese duyurun da bakalım bu evi satıyor muyum satmıyor muyum görün diye tehdit ediyorgelin olarak hic karismayin bence. ne tuhaf kotu bir durum, gidilip o zilli komsuyla konusulmasi gerekir bence.
O zaman gorumceniz kendi halletsin. kendi babası.Ben de öyle dedim ama görümcem o zaman bu durum ortaya çıkar duyulur diyor. Ayrıca kayınbabam da böyle saçma sapan kuruntularınızı bir de herkese duyurun da bakalım bu evi satıyor muyum satmıyor muyum görün diye tehdit ediyor
Ben istesem de uzakta olduğum için bir şey yapamam. Görümcem onunla yüz göz olup laf çıkmaktansa gizlice telefondan tehdit etmeyi düşünüyor. Dediğim gibi daha önce kimlerle düşüp kalktığı belli değil. Üstelik annesi, annane ve dedesi aynı apartmanda yaşıyorlar. Başka bir numara kullanarak daha önce görüştüğü insanlarla yaptığı görüşmeler mesajlar fotograflar ellindeymiş gibi davranacak ve bunları ailesine konu-komşuya yaymakla tehdit edecekmiş. Bundan korkarak babasına daha fazla bulaşmayacağıını düşünüyor
Bilmiyorum nasıl bir fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?