Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rezalet kpnin hiç suçu yok çok masum demi.Ben istesem de uzakta olduğum için bir şey yapamam. Görümcem onunla yüz göz olup laf çıkmaktansa gizlice telefondan tehdit etmeyi düşünüyor. Dediğim gibi daha önce kimlerle düşüp kalktığı belli değil. Üstelik annesi, annane ve dedesi aynı apartmanda yaşıyorlar. Başka bir numara kullanarak daha önce görüştüğü insanlarla yaptığı görüşmeler mesajlar fotograflar ellindeymiş gibi davranacak ve bunları ailesine konu-komşuya yaymakla tehdit edecekmiş. Bundan korkarak babasına daha fazla bulaşmayacağıını düşünüyor
Bilmiyorum nasıl bir fikir.
Dedikodular almış basini gitmis..nasil bu kadar eminsin kadinin birsuru adamla düşüp kalktigina?(Bu dusup kalkma tabiride cok igrenc)Ben istesem de uzakta olduğum için bir şey yapamam. Görümcem onunla yüz göz olup laf çıkmaktansa gizlice telefondan tehdit etmeyi düşünüyor. Dediğim gibi daha önce kimlerle düşüp kalktığı belli değil. Üstelik annesi, annane ve dedesi aynı apartmanda yaşıyorlar. Başka bir numara kullanarak daha önce görüştüğü insanlarla yaptığı görüşmeler mesajlar fotograflar ellindeymiş gibi davranacak ve bunları ailesine konu-komşuya yaymakla tehdit edecekmiş. Bundan korkarak babasına daha fazla bulaşmayacağıını düşünüyor
Bilmiyorum nasıl bir fikir.
görümcenizde vicdan yok mu?
kadının babasını ayarttığına nasıl emin olabiliyor da böyle işlere girişiyor?
belki suçlu babası çıkacak o zaman ne olacak peki? daha kendi evinizdeki adama söz geçiremeyip milletin karısına tehdite girişiyorsunuz.
hırsızın hiç suçu yok yani tek suçlu kadın öyle mi?
Ne kadar iğrenç bir terim .. gözünle görmediğin ordan burdan duyduğun şeylerle konuşmak çok kolay tabii..Sormayın
Sormayın. Zaten onun kiminle düşüp kalktığı belli değil. Günahı boynuna tabi ama bu defa da bizimkilere bulaştı. Hadi dip komşusu olmasa neyse. Bunlar etraftan duyulacak diye korkuyoruz.
Ya tek suçlu kadın değil üsluptan ben de hoşlanmadım ama 25 yaşında kocaman kadın istismar edilmiş gibi davranmayın lütfen.
60 yaşında evli barklı adam kırk takla atsa yanına yanaştırmasın bir zahmet.