• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabam ve komşu kadın

Şu an heyecanlı gibi geliyor olay ama karışmayın derim. Yarın gelin çekemedi olur.

Ya böyle kadınlar bi de çok kıymetli oluyorlar hem eşleri hem sevgilileri hayat onlara güzel valla.kocaları duysa da affediyor vs vs

Ben istesem de uzakta olduğum için bir şey yapamam. Görümcem onunla yüz göz olup laf çıkmaktansa gizlice telefondan tehdit etmeyi düşünüyor. Dediğim gibi daha önce kimlerle düşüp kalktığı belli değil. Üstelik annesi, annane ve dedesi aynı apartmanda yaşıyorlar. Başka bir numara kullanarak daha önce görüştüğü insanlarla yaptığı görüşmeler mesajlar fotograflar ellindeymiş gibi davranacak ve bunları ailesine konu-komşuya yaymakla tehdit edecekmiş. Bundan korkarak babasına daha fazla bulaşmayacağıını düşünüyor

Bilmiyorum nasıl bir fikir.
rezalet kpnin hiç suçu yok çok masum demi.

Kp neden geri dursun... gencecik kadına hayır demek işine gelmiyor belli ki. Siz zaten katılmayın ama eğer bir şey yapılacaksa bu kp tehdit etmek olabilir. Kadın geri durursa kp üstüne gidecek belki bunu bilemeyiz. Bence kayınpedere “ annemi çeker alırız, bize muhtaç olursan sana bakmayız, gelsin baksın o kadın rezil olursun aleme” denmeli. Tehdit olacaksa bunu kendi içinizde yapın. Elalemin karısına sıçramak sizleri rezil eder. Zaten bu memlekette erkekleri arsızlaştıran hep kadınların adamlara suç bulmayıp birbirine yüklenmesi. Bakınız: kayınpederin evi satarım diye tehdit savurması... Yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor resmen. Ben olsam buna müsaade etmem bükerim boynunu.

Ben istesem de uzakta olduğum için bir şey yapamam. Görümcem onunla yüz göz olup laf çıkmaktansa gizlice telefondan tehdit etmeyi düşünüyor. Dediğim gibi daha önce kimlerle düşüp kalktığı belli değil. Üstelik annesi, annane ve dedesi aynı apartmanda yaşıyorlar. Başka bir numara kullanarak daha önce görüştüğü insanlarla yaptığı görüşmeler mesajlar fotograflar ellindeymiş gibi davranacak ve bunları ailesine konu-komşuya yaymakla tehdit edecekmiş. Bundan korkarak babasına daha fazla bulaşmayacağıını düşünüyor

Bilmiyorum nasıl bir fikir.
Dedikodular almış basini gitmis..nasil bu kadar eminsin kadinin birsuru adamla düşüp kalktigina?(Bu dusup kalkma tabiride cok igrenc)
Hep kadini suçlu gibi gostermissin Kayinpederin insan olsun da aldatmasin karisini..koskoca adamin genc delikanli gibi pesindemi kosacaksiniz yapmasin diye?
Ayrica kadını tehtit etmekte cok yanlis olur..sanki kadin zorla atliyor adamin ustune..

O kp dediğin adamla asla başbaşa falan kalma. Komşusunun çocuğuna sulanan adam genç kadın buldum diye gelinine de... tövbe yarabbi ne biçim insanlar var! Komşu bu yahu büyümesini görmüştür o kızın. Kadın ne kadar kötü olursa olsun adamın içinde yoksa olmaz o iş. Hem gencecik kız antropozlu herife yanaştıysa orda maddi çıkar vardır. Ne vadetti kim bilir

görümcenizde vicdan yok mu?

kadının babasını ayarttığına nasıl emin olabiliyor da böyle işlere girişiyor?

belki suçlu babası çıkacak o zaman ne olacak peki? daha kendi evinizdeki adama söz geçiremeyip milletin karısına tehdite girişiyorsunuz.

hırsızın hiç suçu yok yani tek suçlu kadın öyle mi?

Ya tek suçlu kadın değil üsluptan ben de hoşlanmadım ama 25 yaşında kocaman kadın istismar edilmiş gibi davranmayın lütfen.

60 yaşında evli barklı adam kırk takla atsa yanına yanaştırmasın bir zahmet.

Ben olsam gülerek kadına, babama attığın mesajı gördüm hayırdır ne konuşuyorsunuz bu kadar , dünyayı mı kurtaracaksınız yoksa derim. O alır mesajı. Suçlayıcı bir tavır takınmadan yapmak önemli bunu tabi.

Konu sahibi sizi ilgilendirmez, karışmayın ve fikrinizi söylemeyin.
Görümceniz de ele güne yaymakla tehdit etmesin. Kadının ilk yapacağı babanıza söylemek. Onun yerine kayınvalide gitsin mal varlığı varsa tedbir koydursun.
Boşanıyorum diye ortalığı ayağa kaldırsın, bakın bakalım nasıl hizaya geliyor.

Sizi ilgilendiren bir konu yok.
Oglu ya da kizi gerekeni yapsin.
Basta babalarini sonra da gerekirse kadini uyarsinlar .
Bu mesaj da ne demek? Desinler gerekirse ama siz girmeyin hic...

Sormayın

Sormayın. Zaten onun kiminle düşüp kalktığı belli değil. Günahı boynuna tabi ama bu defa da bizimkilere bulaştı. Hadi dip komşusu olmasa neyse. Bunlar etraftan duyulacak diye korkuyoruz.
Ne kadar iğrenç bir terim .. gözünle görmediğin ordan burdan duyduğun şeylerle konuşmak çok kolay tabii..
Ne belli kp belki kadına takmıştır . Çok masum amca bey tek dert kadın mı yani ??

Ya tek suçlu kadın değil üsluptan ben de hoşlanmadım ama 25 yaşında kocaman kadın istismar edilmiş gibi davranmayın lütfen.

60 yaşında evli barklı adam kırk takla atsa yanına yanaştırmasın bir zahmet.

ya kadın istismar edilmedi tabi ama öyle bir üslup var ki cidden adam masum sanki.

kadını tehdit etmek vs çok avam değil mi konu sahibi de sanki kayınpeder istismar edilmiş gibi tavır takınmış gibi geldi bana ve cidden sinirlendim yani. ortada bir yanlış var ve ikisinin yanlışı bunu sırf kendi ailelerinin adı karışmasın diye kadına yıkmaya çalışmak korkunç geliyor kulağıma.

25 yaşındayım şöyle bi düşündüm de evlerden ırak . komşu kadın deyince emekli yaşlarda bişey sanmıştım bende.

Siz bulaşmayın bence. Aklın yeterde gücün yetmez koca adama.

Back
X