• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabam ve komşu kadın

Taşınsınlar , bunun daha çok kokusu çıkar, rezalete gerek yok olabilecekler az çok belli bence ev satıp çıksınlar

genç bir kadının onunla ilgilenmesi kp'nizin hoşuna gitmiş olmalı.karışssanız da bir fayda etmez.

Çok çirkin bir olay, belki kadın suçludur belki ahlaksızdır ama kayınpederinde sütten çıkma ak kaşık değil.

kadının yanaştığını nereden biliyorsunuz? öyle bir yazmışsınız ki sanki kadın gördüğü yerde adama atlıyor gibi.

kendi karısı sahip çıksın kocasına siz de milletin karısını suçlamayın olayı bilmiyorsunuz. olmazsa eşiniz konuşsun babasıyla.

Sizin yazdığınız da yanlış . Karısı neden sahip çıksın ki kocasına ? Kocasının beyni yok mu yapmasın. .

Neden her türlü kadın sorunlu oluyor . Bu adamlar uçkurlarına sahip çıkamıyor diye ya biz yetersiz sahip çıkamıyor oluyoruz ya da yol yapan kur yapan ayartan .

Yetti gari .

Sormayın

Sormayın. Zaten onun kiminle düşüp kalktığı belli değil. Günahı boynuna tabi ama bu defa da bizimkilere bulaştı. Hadi dip komşusu olmasa neyse. Bunlar etraftan duyulacak diye korkuyoruz.
Konu sahibi size sorularımı soracağım cevap bekliyorum. O kadına zaten kimlerle düşüp kalktığı belli değil dediniz ya bu kadar emin konuşurken o kadının yanindaydiniz değil mi? Gözünüzle bizzat gördünüz mü? Konu sahibi insanlara iftira atıp ama günahı boynuna demekte ne ola ki?

Son düzenleme:
Sizin yazdığınız da yanlış . Karısı neden sahip çıksın ki kocasına ? Kocasının beyni yok mu yapmasın. .

Neden her türlü kadın sorunlu oluyor . Bu adamlar uçkurlarına sahip çıkamıyor diye ya biz yetersiz sahip çıkamıyor oluyoruz ya da yol yapan kur yapan ayartan .

Yetti gari .

siz kime karşı neyi savunuyorsunuz acaba? ben burada "kadın kocasına sahip çıkamamış yetersiz kalmış o da başka kadınlara bakmış" filan mı dedim?

konu sahibi ve ailesi resmen kadını suçlu gördükleri için önce siz kendi ailenizden olana sahip çıkın,onu uyarın demeye çalışıyorum. adamın beyni olsa zaten yapmazdı. demekki güdülmeye ihtiyacı var. demek istediğim konu sahibinin ve ailesinin o kadına karşı bir şey deme hakları yok önce herkes kendi ailesinin içinde hesap sorsun,onu suçlasın.

yetti gari falan filan ama bence de yetti yani okuduğunuzu bir anlayın sonra yazın bence. ben o kadını suçlamam,konu sahibinin kayınvalidesiyle ilgili de hiçbir şey söylemedim. tek tepkim kayınpederin masum gösterilmesine. nasıl anlarsınız anlayın ama yanlış anlamışsınız.

siz kime karşı neyi savunuyorsunuz acaba? ben burada "kadın kocasına sahip çıkamamış yetersiz kalmış o da başka kadınlara bakmış" filan mı dedim?

konu sahibi ve ailesi resmen kadını suçlu gördükleri için önce siz kendi ailenizden olana sahip çıkın,onu uyarın demeye çalışıyorum. adamın beyni olsa zaten yapmazdı. demekki güdülmeye ihtiyacı var. demek istediğim konu sahibinin ve ailesinin o kadına karşı bir şey deme hakları yok önce herkes kendi ailesinin içinde hesap sorsun,onu suçlasın.

yetti gari falan filan ama bence de yetti yani okuduğunuzu bir anlayın sonra yazın bence. ben o kadını suçlamam,konu sahibinin kayınvalidesiyle ilgili de hiçbir şey söylemedim. tek tepkim kayınpederin masum gösterilmesine. nasıl anlarsınız anlayın ama yanlış anlamışsınız.

Hahah bu ne asabiyet ya ? Hayırdır ?

Okuduğunu anlama konusunda sıkıntısı olan sizsiniz .

Madem pek maharetlisiniz . Düşüncelerinizi yazıya dökme konusunda geliştirin o zaman kendinizi .

Yazdığınız cümleden bunlar çıkmıyor . Müneccim miyiz biz sizin tek cümlenizden bunları çıkaralım . Aklınızdan geçenlere göre yorum yapalım . Aklından geçeni üşenme de yazıya döküver .

Tartışmaya girmek istemiyorum . İyi günler .

Hahah bu ne asabiyet ya ? Hayırdır ?

Okuduğunu anlama konusunda sıkıntısı olan sizsiniz .

Madem pek maharetlisiniz . Düşüncelerinizi yazıya dökme konusunda geliştirin o zaman kendinizi .

Yazdığınız cümleden bunlar çıkmıyor . Müneccim miyiz biz sizin tek cümlenizden bunları çıkaralım . Aklınızdan geçenlere göre yorum yapalım . Aklından geçeni üşenme de yazıya döküver .

Tartışmaya girmek istemiyorum . İyi günler .

devamında birkaç mesaj daha yazdım okuma zahmetinde bulunsanız bu konuyla ilgili görüşlerimi anlardınız.

bu forumda benim bir kadına "kocasına sahip çıkamamış" demeyeceğimi beni tanıyan herkes az çok bilir. öyle bir gerizekalı değilim çok şükür.

asabiyet filan yok siz bana hangi perdeden yazdıysanız aynı şekilde cevap verdim. tartışma yaratılacak bir konu yok,benim okuma-yazma-kendimi ifade edebilme becerilerim hakkında konuşmamız hoş olmaz,sabaha kadar konuşabiliriz çünkü burada boşuna zaman almayalım. zira ilk paragrafı okuduktan sonra ikinci paragrafta sizin anladığınız şekilde anlaşılacak hiçbir şey yok. bu sefer tutmadı ama başka konularda umarım muhalefet olma isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

iyi forumlar,mesajın özünü anlamadan fedailik yapmamanız dileğiyle. :)

devamında birkaç mesaj daha yazdım okuma zahmetinde bulunsanız bu konuyla ilgili görüşlerimi anlardınız.

bu forumda benim bir kadına "kocasına sahip çıkamamış" demeyeceğimi beni tanıyan herkes az çok bilir. öyle bir gerizekalı değilim çok şükür.

asabiyet filan yok siz bana hangi perdeden yazdıysanız aynı şekilde cevap verdim. tartışma yaratılacak bir konu yok,benim okuma-yazma-kendimi ifade edebilme becerilerim hakkında konuşmamız hoş olmaz,sabaha kadar konuşabiliriz çünkü burada boşuna zaman almayalım. zira ilk paragrafı okuduktan sonra ikinci paragrafta sizin anladığınız şekilde anlaşılacak hiçbir şey yok. bu sefer tutmadı ama başka konularda umarım muhalefet olma isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

iyi forumlar,mesajın özünü anlamadan fedailik yapmamanız dileğiyle. :)
:) tmm.

Biz eşimin ailesinden ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Arada ziyaretlerine gideriz ama onun dışında eşim sık sık ailesiyle görüşür. Bu son gidişimizde şöyle bir olay oldu.

Kayınbabam ile kaynanam tartışmışlar ama öyle böyle değil. Sebep de yan binada oturan komşu. Kayınbabam dışlarda iş vs yaparken arada o komşuya takılırdı. Bunu hep görürdüm ama komşu kadın daha 25-26 yaşlarında. Aslında pek de tekin biri değil. Evli olmasına rağmen erkeklerle gezip tozduğuna dair birçok söylenti vardı. Kayınbabam ona yıllardır şaka mahiyetinde takılırdı ama şu an durum pek öyle değilmiş. Görümcemin dediğine göre kaynanam bu durumdan şüphelenmiş. Kadın kayınbabam bahçede çalışırken cay kahve falan getirme bahanesiyle konuşuyorlarmış. Arada sigara falan da istediği olmuş. Hadi bunlar da önemli değil ama görümcem kadının kayınbabama attığı bir mesajı görmüş. Mesajda 'Bugün hiç konuşamadık. Sen hiç markete falan gitmez misin' yazıyormuş. Duyduklarıma inanamadım. Bu nasıl olabilir yaa. Görümcem babasıyla konuşmuş ama tabi öyle bir şey yok demiş. O ne yaparsa yapsın ben kendimden eminim diyormuş. Ama kayınbabam kesin yüz veriyor ya da idare etme durumunda.

Size sorum bu durumda ne yapmak lazım. Öncelikle o kadının bu yanaşmalarını durdurmak gerekiyor ama nasıl? Üstelik yıllardır komşu olan aileler ve ev sahipleri. Bu rezillik duyulmadan nasıl önüne geçebiliriz?

25-26 yaşında ve kaç yaşında bir adamla Allah akıl fikir versin herşeyden eminseniz kp takmıyorsa kadını eşine ve ailesine söylemek ile tehdit edin bu tarz insanlar böyle anlar

Şimdi olay nedir iki taraflı olarak bilemiyoruz. Net olarak siz de bilemezsiniz. Ancak gorumceniz de bu işten şüphelenmişse bırakın kendisi konuşsun babasiyla. Siz konuya asla müdahil olmayın. Onlar kızı, oğlu, karısı olur ihale size kalabilir.

Şimdi olay nedir iki taraflı olarak bilemiyoruz. Net olarak siz de bilemezsiniz. Ancak gorumceniz de bu işten şüphelenmişse bırakın kendisi konuşsun babasiyla. Siz konuya asla müdahil olmayın. Onlar kızı, oğlu, karısı olur ihale size kalabilir.
Ben karışmıyorum ama görümce ne yapsam diye bana danışıyor. Ben kimseyle muhatap değilim şu aşamada

Her insan kendi kapısındaki hayvandan mesuldur .
Bu tabi bir örnek .
Kocam komşumun kapusındaysa kadını uzallaştırmak yerine kocamın yularını sıkarım
Tabi hala kocam olabilirse

Kadının yazdığı mesaj bile herseyi anlama yada yanlış anlamaya yeter.nerden bu samımıyet derler.illa canımlı cicimli cinsel içerikli mesaja gerek yokki.
Kaç yalında adama hiç görüşemiyoz markete gitmiyonmu diye sormak ne alaka.baya baya cilveleşme gibi bişey.

Back
X