Kayınbabamın hakareti

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba hanımlar. Bir buçuk yıllık evliyim. Bu zamana kadar eşimin ailesiyle büyük bir sorunumuz olmadı. Kayınbabam karakter olarak baskın birii ve bazen kalp kırıcı olabiliyor. Siyasi konularda da konuşulduğunda onun düşüncesi dışındaki durumlarda karşıdakini kırabiliyor (muş) . Ancak bana karşı bugüne kadar çok da büyütülmemesi gereken birkaç durym dışında bir söz söylemişliği yoktu. Bir hafta kadar önce onlara gittiğimizde kayınvalidem referandum hakkında görüşümüzü sordu. Halbuki eşinin bu konulardaki tepkisini biliyordu. Neyse ben düşüncemi söyledim. Bana terö.... misin sen onlarda öyle düşünüyor dedi sesini yükselterek. Ben şaşırdım ve hiçbir şey diyemedim. Eşim baba kalp kırıcı oluuorsun eşime de bana da bu şekilde sözler söyleyemezsin dedi. Neyse evimize geldik. Eşime bu durumun beni çok üzdüğünü, ailesiyle biraz mesafeli olmak istediğimi ve daha uzun aralıklarla görüşmek istediğimi söuledim
Eşim senin kırıldığını anlıyorum haklısın demesine rağmen daha uzun aralıklarla görüşme durumunun olamayacağını söyledi. Ama ben çok üzüldüm ve bu durumu anlamalarını istiyorum. Sizce abartıyor muyum? Sizce ne yapmalıyım.

Ah be kuzum.
Kimseyle siyaset ve din konuşma.
Konusu açılsa dahi sessiz kal malesef bizim insanlarımız bu 2 konudan insanlarin kalbini kirmak için yer arıyor.

Kayinbabana gelince bence tepkini koy görüşmek zorundasin anlıyorum ama tavırlarınla yada mimiklerinle belli et ona karşı kırgın olduğunu.
Malesef akıl yaşta olmuyor.

siyasi konulara girmeyin en iyisi o ısrarla giriyor hakarette bulunuyorsa ortamdan uzaklasın

Bazı insanlar böyledir, benim babam da tam tersi görüşte ve insanları aşağılayarak, bağırıp, hakaret ederek bastırmaya çalışır, biz çözümü siyasi muhabbete girmemekte bulduk, o konuşur konuşur bütün tahriklerine rağmen, kimse fikrini söylemez, aşırı derecede tahammülsüz ve aile içinde bu tür tartışmalar hoş şeyler değil, büyük olan o olduğuna göre, siz geri çekilin.

tabii ki abartmıyorsun, bırak uzun aralıkları hiç görüşmemelisin. İyi ya hakaret ederek kendi fikrini empoze etsin bu da ayrı bi komik, duymak istemediği şeyleri duyacaklarsa böyle sorular sormayacaklar o zaman.. iyi kötü seni tanımışlardır, bence bu kasıtlı yapılmış bi hareket, bence zaten nasıl oy kullanacağını biliyorlardı, bu olayı daha da vahim yapıyor

Eğer aile içi huzurunuz varsa siyasi konuları sorun yapmayın. Seçim gelir geçer. Bugün ak denilen yarın kara olur. Siyaset bu. Olan sizin huzurunuza olur. En azından eşinizin ailesinin yanında apolitik olun duymazdan gelin.

Bazı dediğim dedik insanlarla siyaset, din gibi tartışmalı konular konuşulmaz. Siz de o mevzuların açılmasına izin vermeyin bir daha. "Amaaan Siyaset Meydanı mı burası oturmaya geldik" falan deyin geçiştirin.

eşiniz sizi savunmuş bu güzel
keşke mesafe meselesini eşinize çaktırmadan hastayım şimdi babanda siyasetten konu açar hiç çekemem filan deyip bir gidip bir atlatma şeklinde çözseydiniz

Ben sevdiklerinle siyaset konuşulmaz fikrine katılmıyorum
Insan gibi tartışma yapamayan dikta ettiren hanzolarla siyaset konuşulmaz
Eşinize sizi ailesiyle görüşmeye zorlamamasini bir daha görüştüğünüz de sessiz kalmayacağınızi söyleyin

Bana terörist diyen biriyle bir daha asla görüşmezdim. Bu kadar hadsizlik kendini bilmezlik olamaz. Bırak kayınbabamı kardeşim bile olsa yüzüne bakmazdım. Bunun ne kadar ağır bir itham olduğunun farkında mısınız? Ne yazık ki ülkenin yarısı diğer yarısına terörist diyor şu anda. Çok yazık. Hayır demek terör demek olsaydı devlet kendi eliyle böyle bir seçeneği sunmazdı zaten. Allah sonumuzu hayır etsin.

Siyaset konuşulduğunda kalp kırmayan sey olsa oylama açık olurdu. Bu sebepten uzun mesafeli görüşmeler gereksiz bence referandum da geçer gider seçimlerde geçer gider aile baki kalır. Aile dostlar arası siyaset olmax

Ben aile icinde siyaset konusulmasina karsiyim. Ozellikle akrabalar arasinda konusulmasina

Adam sadece terörist misin de öyle vereceksin demiş

Bence hakaret yok zira bu cümleleri hergün televizyonda bir çok önemli konumdaki kişi söylemiyor mu

Farklı düşündüğünü biliyorsunuz zaten herkesin bir oyu var o da sandıkta belli olur deyip cevap vermediydiniz keşke

Ada'm size hakaret etmemiş ki bir tarafın etkin söylemini tekrarlamış

Bana daha çok hazir kp eşimin yanında bana ters çıkıştı fırsat bu fırsat degerlendirim de ailesinden ayağımı biraz çekim gibi bir düşünce icerisindeymissiniz gibi geldi

Madem biliyorsunuz böyle bit adam ne diye zemin hazırlıyorsunuz hakarete anlamadım.
Sizinle siyaset konuşulmaz bana böyle sorular sormayın diyip kestirip atın onlar anlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…