- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Merhaba hanımlar. Bir buçuk yıllık evliyim. Bu zamana kadar eşimin ailesiyle büyük bir sorunumuz olmadı. Kayınbabam karakter olarak baskın birii ve bazen kalp kırıcı olabiliyor. Siyasi konularda da konuşulduğunda onun düşüncesi dışındaki durumlarda karşıdakini kırabiliyor (muş) . Ancak bana karşı bugüne kadar çok da büyütülmemesi gereken birkaç durym dışında bir söz söylemişliği yoktu. Bir hafta kadar önce onlara gittiğimizde kayınvalidem referandum hakkında görüşümüzü sordu. Halbuki eşinin bu konulardaki tepkisini biliyordu. Neyse ben düşüncemi söyledim. Bana terö.... misin sen onlarda öyle düşünüyor dedi sesini yükselterek. Ben şaşırdım ve hiçbir şey diyemedim. Eşim baba kalp kırıcı oluuorsun eşime de bana da bu şekilde sözler söyleyemezsin dedi. Neyse evimize geldik. Eşime bu durumun beni çok üzdüğünü, ailesiyle biraz mesafeli olmak istediğimi ve daha uzun aralıklarla görüşmek istediğimi söuledim
Eşim senin kırıldığını anlıyorum haklısın demesine rağmen daha uzun aralıklarla görüşme durumunun olamayacağını söyledi. Ama ben çok üzüldüm ve bu durumu anlamalarını istiyorum. Sizce abartıyor muyum? Sizce ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?