- 11 Ocak 2022
- 620
- 772
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
selam kızlar kısaca yazmaya çalışayım kayınvalidemlerin 1 evi vardı onda eşimin kardeşi oturuyor ben gelin geleceğim zaman bunu sorun etmedim onlar size de ev almaz dediler sonrasında kayınvalidem evlendikten sonra bana biz ev mevzusu alamayız yok kızım falan dedi durduk yere ben bi şey demeden.sonra biz kendi imkanlarımızda ev aldık bunu alırken eşim babasına böyle böyle bi durum var deyince ben de size şu kadar miktar veririm (biz kirada oturduk ya denkleştirme adına) iş para vereceği güne gelince eşime sen öde sonra ben sana şaaparım demiş .olmasa tamam diyeceğim durumu var büyük bi meblağ da vermicekti. evin içini değiştiriyoruz hiç demiyoki bari şu süpürgelikleri ben yaptırayım.kaynımın çocuğunun kırtasiye masraflarını bile alıyor ,evi okula 10 dk mesafede işi gücü bırakıp çocuğa servisçilik yapıyor. daha yazmadığım bir sürü şeyler. biz atılan taraf yani her zamanki gibi. neyse bi şekilde evi aldık bu defa da hiç ne yaptınız diye bile sormuyorlar sanki hiç böyle bi konu yok gibi . bu vurdumduymazlıkları beni üzüyor.nasıl davranmalıyım onlara. bana bi akıl verin (daha bi çok konu var ama kısaca olanı yazdım)