herşey eşinizde bitiyor, eşinizin sizi ve evliliğini 3. kişilerden koruması gerekiyor. eşiniz sizin tarafınızda olsa kimse sesini çıkaramaz.Kaynbaba bi yandan. Kaynana bi yandan. Kaynim bi yandan. Bi yandanda dayisi. Herkes laf soyluyor benden hosgoru bekleniliyo. Sabrimmi tasti noldu anlamadimki
ohoo biz bu yüzden boşanma kararı aldık. eşim benim ondan vazgeçtiğimi görünce kafasına dank etti de değişti. bir bebeğimizde var çünkü.
yoksa benim yanımda olduğundan falan değil yani. o da çok dolduruşa geldiarada kaldı. idare etmeyi bilemedi.
düzelmiyosan boşanalım lafları havada uçuştu.
en sonunda dedim artık senin evlenme niyetin aileni mutlu demekki. benim aileni tatmin etmiyor olmam bu evliliğin bitmesine sebepse bitsin dedim. sende aileni tatmin edecek biriyle evlenirsin dedim. benim onlara karşı saygıdan hürmetten başka hiç birşey yapma gibi bir zorunluluğum olamaz çünkü. o zamanlar daha bebeğimin kırkı çıkmamıştı. 1-2 hafta kadar konuşmadım hiç mecbur kalmadıkça. soğuk davrandım. yemeği falan yaptım ama o gelmeden yedim. ona sofrayı hazırladım. ciddi ciddi boşanacaktım. sonra özür diledi değişeceğini söyledi. düzeldi şimdilik.
sizdehalledersiniz umarım.
Bu arada eşin nereli?
herşey eşinizde bitiyor, eşinizin sizi ve evliliğini 3. kişilerden koruması gerekiyor. eşiniz sizin tarafınızda olsa kimse sesini çıkaramaz.
bende şunu anlamıyorum. onlar senin iyiliğini istiyoda sen salak mısın kendi kötülüğün için hareket edesin.Bende okadar bunalmistimki evden gitmistim. Ama akli basina mi geldi diye soracak olursan hayir. Cunku ailesi demis olmuyosa olmuyo zorlama. sen erkeksin sana bisey olmaz. Sevseydi gitmezdi. Akil yok ama dusunemiyo kendi iradesi yok. Ailesine cokk guvenio ama cok yalancilar. Ailem kotulugumu istemez onlar iyi niyetli ddi. Iyi niyet diye diye bosaniyoduk ama pisman olmamak icin orta yolu bulmayi denedim. Bende hep dedim aileni mi mutlu edeceksin diye ama laflarim batti. Aile napiyoki ona gore. Ben abartiyorum. Baska biri olsa problem yapmaz saniyo. Kayserili :s
Bence sakin olun nefsinizle değil aklınızla hareket etmeye çalışın ve bu durumu nasıl tersine çevirebileceğinizi düşünün. bir kadın isterse herşeyi başarır. daha 5 aylık evliymişsiniz, herşeyi değiştirebilirsiniz.eşinize ailesini kötüledikçe eşiniz ailesine daha çok yaklaşacaktır ve her zaman suçlu olarak sizi görecektir. gerekirse eşinize ve ailesine rol yapın,taktik uygulayın.Durumlar tam tersi. Esim sesini cikaramiyo haha allahim hala sinirliyim nefsimden bukadarida yediremedigim icin
Veriyom veriyomda dur durak yok deli mi bunlar anlamadimki
Kayserili ve Çerkez mi? Çok sevdiğim bir arkadaşımın eşi de Kayserili benzer sorunları yaşıyorlarBende okadar bunalmistimki evden gitmistim. Ama akli basina mi geldi diye soracak olursan hayir. Cunku ailesi demis olmuyosa olmuyo zorlama. sen erkeksin sana bisey olmaz. Sevseydi gitmezdi. Akil yok ama dusunemiyo kendi iradesi yok. Ailesine cokk guvenio ama cok yalancilar. Ailem kotulugumu istemez onlar iyi niyetli ddi. Iyi niyet diye diye bosaniyoduk ama pisman olmamak icin orta yolu bulmayi denedim. Bende hep dedim aileni mi mutlu edeceksin diye ama laflarim batti. Aile napiyoki ona gore. Ben abartiyorum. Baska biri olsa problem yapmaz saniyo. Kayserili :s
Bu fazlaydi.....Yeni evli deyince tuhafima gidiyo. Evlendigim gunden beri susmadiki ceneleri geberesiceler
konu sahibi neden banlanmis ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?