• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabasıyla sorunu olan var mı?

Ilk zamanlar böyle degildi biraz yaşlandıkça ortaya ciktı galiba bu durum. Söyledigim gibi tek bana karşı böyle degil eşine de aynı davranıyor. Tek çare ayrılmakmıdır bu sorunun cözümü

Buradan kayınbabanızın huyunu değiştiremeyeceğimize göre tek çare ayrı ev.

Saka mi bu? Hatir icin mi kaliyosunuz ? O zaman ne diye evleniyorsunuz ki bunu bile bile. Kocalar bazen rededilmeli tatlim. Hatir da bi yere kadar :silah:
Sagol tavsiyen için en son çözüm olarak ayrılmak kalıyor belki ama çünkü böyle gitmez ben belki bi çözüm yolu bulunur. Herşey tatlıya baglanır oda yaptıgı davranısın farkına varır inşallah diye dua ediyorum

Acaba aiezemir mi var kayın babanızda? Bu hastalıkta olanlar, en yakınlarına düşman gibi davranır, uzaktakilere iyi. Yaşı bayağı var mı?
Sanmıyorum 60 yaşında ama kafası zehir gibi çalışıyor. Unutkanlıgı felan yoktur yani

Kayınvalidem bizden ayrılmak istemiyor. Onun ve eşimin hatırı için ayrı ev önerisinde bulunamıyorum. Eşimin aklına da geliyor ama oda annesine kıyamıyor.
O annesi ise sizde eşisiniz.
Peki kayınpederinizin bu tutumu karşısında eşiniz size nasıl kıyiyor ? ?

O annesi ise sizde eşisiniz.
Peki kayınpederinizin bu tutumu karşısında eşiniz size nasıl kıyiyor ? ?
O da üzülüyor tabiki. Surekli babamın huyu böyle takma kafana bi tek sana degil hepimize böyle yaşlanıyor artık. Bunları söylüyor hep

Merhaba arkadaşlar. Ben sizden öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim sorunum kayınbabamla yedi senelik evliyim ve evlendigim ilk günden beri kayınvalidem ve kayınbabamla oturuyorum. Sorun şu ki kayınbabam bana karşı çok sert her lafımda her sözümde beni azarlıyor. Bu davranısı tek bana da degil karısına da öyle davranıyor. Elimden geldigince hürmet ediyorum saygı duyuyorum ama sonuç degişmiyor. Büyük gelini var dogru düzgün sohbet etmez hizmet etmez tabiri caizse yüzüne dahi bakmaz ama onu çok seviyor adını dilinden düsürmüyor toz kondurmuyor. Nerede yanlış yaptıgımı bilmiyorum. Tavsiyesi olan aynı durumu yaşayan varmı bilmek isterim
Onlarla oturarak yanlış yapıyorsun. Siz artık ayrı bir ailesiniz. Başkasının yanında yaşamayın. Uzaklaşın, kendi evinize çıkın. Yoksa bu böyle devam eder. İstersen ağzınla kuş tut yine azarı yer oturursun.

7 yil nasil katlandiniz?
Demekkinadam yuzune bakmayanlari seviyor. sende hurmet etme yuzune bakma sever ozaman demekki...

Merhaba arkadaşlar. Ben sizden öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim sorunum kayınbabamla yedi senelik evliyim ve evlendigim ilk günden beri kayınvalidem ve kayınbabamla oturuyorum. Sorun şu ki kayınbabam bana karşı çok sert her lafımda her sözümde beni azarlıyor. Bu davranısı tek bana da degil karısına da öyle davranıyor. Elimden geldigince hürmet ediyorum saygı duyuyorum ama sonuç degişmiyor. Büyük gelini var dogru düzgün sohbet etmez hizmet etmez tabiri caizse yüzüne dahi bakmaz ama onu çok seviyor adını dilinden düsürmüyor toz kondurmuyor. Nerede yanlış yaptıgımı bilmiyorum. Tavsiyesi olan aynı durumu yaşayan varmı bilmek isterim
acilen iyi davranmayı bırakmayı lazım birsey deyince tersle adam alısmıs saygı duranı vevap vermeyeni ezmeye

Ilk zamanlar böyle degildi biraz yaşlandıkça ortaya ciktı galiba bu durum. Söyledigim gibi tek bana karşı böyle degil eşine de aynı davranıyor. Tek çare ayrılmakmıdır bu sorunun cözümü
Yahu sen bu dünyaya yaşlı bir adamın bunama ataklarini çekmeye mu geldin. Boşver onun bunun hatrini. Biraz da sen düşün kendi canını kavga çıkar bu böyle olmaz de ben hürmetle kusur etmiyorum ama evin köpeği yerine konuluyorum D3 rest çek kv çok istiyorsa sizde kalır arada bir. O da kocasından yediği laflara ortakci arıyor herhalde

Sagol tavsiyen için en son çözüm olarak ayrılmak kalıyor belki ama çünkü böyle gitmez ben belki bi çözüm yolu bulunur. Herşey tatlıya baglanır oda yaptıgı davranısın farkına varır inşallah diye dua ediyorum
Ahhh ahhh bu aralar bende beklemedeyin, birileri beni anlasin diye ama nerdeee... malesef kimse anlamiyor :işsiz:

Diğer gelin nasıl yüzüne bakıp doğru düzgün konuşmuyorsa sen de aynı şeyi yap çok mu zor ? Bu devirde insanlar kendine hakaret edeni daha çok severler sende bakma yüzüne ilgilenme hizmet etme eşeği mi var bırak kayınvaliden yapsın

Diğer gelin nasıl yüzüne bakıp doğru düzgün konuşmuyorsa sen de aynı şeyi yap çok mu zor ? Bu devirde insanlar kendine hakaret edeni daha çok severler sende bakma yüzüne ilgilenme hizmet etme eşeği mi var bırak kayınvaliden yapsın
Iyilikle sorunlar çözülmüyormuş bu yolu deniyorum bende :) bakalım işe yarayacak mı

Mağdem böyle yapacak ayrı oturun o zaman.. anlamıyorum ben böyle kv kpleri azarlamaya mı oturuyorlar sizinle

Hadi kocasi ölen kaynanalari anladık mecbur da daha kocasi saglam olan kaynana neden sizden ayri yasamak istemiyor. Ayy kafayi yiyecem ben burda nasil kabul ediyorsunuz. 1 guj yasamak istemem.

Hadi kocasi ölen kaynanalari anladık mecbur da daha kocasi saglam olan kaynana neden sizden ayri yasamak istemiyor. Ayy kafayi yiyecem ben burda nasil kabul ediyorsunuz. 1 guj yasamak istemem.
:))) kb ile sorunumuz olmasa kötü bir yanıda yok aslında.

Kayinpederiniz ve kv kaç yaşında? Bende aynı durumdan muzdaripim. 2 senelik evliyim 1 seneye yakındır KP ve kV ile oturuyorum. KV ile hiç problem yok ama KP den nefret ediyorum desem az olur. Aynı evdeyim ama sürekli kavga gürültü. Bir lafını büyütür büyütür biktirir. Ben artık hiç muhattap bile almıyorum onu evet Hayır şeklinde net cevaplar veriyorum başka da yok.

Back
X