Kayinbabaya nasil cevap vermeliyim

Evlilik kader isi ne zaman olucagi belli olmuyo baba de gec canim sana kotulukleri yok aranizda iyi bence usteleme aglancak ne var bunda anlamadm

Biz biz biz.
Yani bizimde ilk asamamiz biraz sıkıntılı idi. cok şükür dediginiz gibi iki tarafin sorunu da sadece bizde kaldi asla yansitmadik.
Su an 9 aylik nisanliyiz, yaslarimizda aynı ben 23 o 24.
Kayinvalidemler okurken evlenmisler, nisanlimin abileri 30 civarinda. bizim erken evlememizi onun ailesi istemiyor. arada laf dokunduruyorlar. biz hayata erken atılıyoruz nikah iyidir gibi cümlelerle kurtarıyor nisanlim durumu.
Bende iste nasip ne zaman olacagi hic belli olmuyor diyorum.

Bende rahatsiz kalmiyorum. herkesin doğrusu kendine herkesin sevgisi kendinedir.

Aynen.
Resmen dert aramak gibi birsey.
Adamin laf sokmak için dediğini hiç sanmıyorum.

gercekten en son gittigimde aglamamak icin kendimi zor tuttum, tvde sacma sapan bi hint dizisi vardi kimseyle goz goze gelmemek icin onu izledim
E adam hakli erken evlenmissiniz ,oglunun yaptigina icerlenmekte hakli orda sana sitem etmiyor ogluna ediyor gelecegi gitmis erken yasta evlenip sorumluluk alarak niye acele ettiniz ki 27olup olgunlasip duzeni oturtup evlenmek daha mantikli .Olan olmus kayin babaniza ses cikarmayin babadir hakli evladinin iyi yerlere gelmesininister evlenmesini degil kucuk yasta.

küçük yaşta evleniyoda geleceği mi elden gidiyor allah aşkına.
ben burda gayet mantıklı bir konu sahibi görüyorum.
sadece bi cümleye bu kadar takılma derim ben; cidden burda ne konular açılıyo. gidipte kv'ye falan bişey diyeyim deme. yazık insanlarla saygılı ilişkiniz varmış. değişmesin.
zaten takılıp üzülecek bi konuda değil.

belki kayınpederin oğluyla ikgili biraz farklı fikirleri vardı ona sitem ediyodu. size söylenmiş şeyler olduğunu sanmıyorum.

Burda neden bu kadar tepki aldim anlamadim tam olarak, naif bir uslupla bu durumdan rahatsiz oldugumu nasil ifade edebilirim bunu sordum sadece. Evet insanlar cok buyuk dertlerle bogusuyor farkindayim, ama zaten ben yazimin basinda 'ufak bir derdim var' dedim. Kayinbabamin bikac lafi icin de kendimi parcalamadim, yerden yere atmadim sonucta :) sadece rahatsiz oldum, evet uzuldum. Oturup da huzurumuzu nasil bozarim diye dusunmedim. Bir daha bu sekilde bir ifadesi olursa nasil bir tepki vermeliyim diye sordum sadece.. Ama sanirim haklisiniz da, bikac haftadir buradaki yazilari okuyorum, ordan da etkilenmis, kendi kendimi doldurmus olabilirim.. Olumlu ve olumsuz gorusleriniz icin tesekkurler, saglicakla! :)

Bence içinden ağlamak geliyorsa ağla canım. Kayınpederin de seni ne kadar üzmüş olduğunu görür belki bu yolla.

Kendine dert mi arıyorsun?

İyi insanlarmış işte,öylesine takılıyordur adam.
Evlendikte kötü mü oldu beni sevmiyor musun baba de,zaten şaka yapıyorum falan der sende alındığını söylersin

Bence aglayacaksan agla uzuldugunu gorurse bi daha asla demez ama ters bir cevap verme madem esin arkanda olmayacak hepsini karsina alirsin ben herkese cevabini veriyordum dunyanjn en kotu insani oldum esim arkamda olsaydi o ayri

Bence aranızda sorun yokken birşeyler söyleyip de sorun yaratma.ne desen cevap vermiş olursun.tabi sana bir haksızlık etseler cavap vermemezlik yapma kendini ezdirme ama iyi insanlar diyorsun o kadar da desinler artık gerçekten erken evlenmissiniz.hem esin zaten cevap veriyormus sen takılma bence

ben olsam hayatimizin en dogru zamaninda en dogru karari verdik derdim. sizin iliskinizi bilemicem tabi kw ve kp ile. sen yine de sustuysan demek ki o kdr sivri bi sekilde soylenmemistir herlde die dusunuyrm.

Mesleğini eline almamış iki öğrencinin evlenmesini ben de yadırgıyorum açıkçası. Her şeyin bir zamanı var. Okula git, ailelerden harçlık al, eve gel, sınav mınav derdi dışında karı-kocacılık oyna. Saçma yani. Ne gerek var? Anlaşılan kocanızın babasının içinde kalmış bu. Benim çocuğum okurken evlenip okulun yanına ev yükü yüklenseydi, benim de içime dert olurdu ebeveyn olarak. Ama sizlik bir şey yok. Onlar oğullarının yaptığından yakınıyorlar. Cevabı da kocanız versin.

madem bu kadar iyi insanllar, o kusuru da gormezden gelemezmisiniz ? daha yeni oldugu icin sanirim oyle konusuyor. biraz daha zaman gecince unutulur belki ...

Sana bisey diyen yok ki kendi ogullarina takiliyorlar .Famdan düşer gibi paaat diye sen niye cevap versin. Ayriyeten adamın tabi zoruna gider size destek oluyor.Insan oğlumun eli ekmek tutsun askere gitsin öyle evlensin ister.Simdi kendi işi var diyorsun e o işi 20 yaşında burslami kurdu adama minnet duyacagina bu kadar iyiligine karşı bide nasıl laf soksam diye bize soruyorsunuz ayıp kaçıyor biraz...

Neden acaba severek evlenince sadece kız seviyormus gibi algilanıyor sanki erkekler istemiyor.oglunda beni sevdi evlendik diyin gecin fazlada kafaya takılacak söz degil .:))))))

İyide onca yıl bakmış,büyütmüş,okutmuş oğlunu,sitemde etmesin mi adam?
Zaten kalkıpta size bir laf etmemiş,oğluna sitem etmiş. Neden dert ettiniz bu kadar,hemde ağlayacak kadar anlamadım ki zaten eşinizde cevabını veriyormuş. Onların arasındaki bir muhabbet,araya girmeyin,umursamayında.

Söylediği sözde hiçbir şey yok, doğru demiş sonuçta. Çocukları okusun diye üniversiteye göndermişler evlenmis. Siz de öyle. Ağlamak yerine doğru diyorsunuz derdim ben olsam.

Büyütmeyin. Siz de insanların kim bilir hangi planlarını bozdunuz. adam şaka yollu oğluna takılıyormuş. Zamanla bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…