Kayinbabaya nasil cevap vermeliyim

Neden bir şey deme ihtiyacı hissediyorsunuz? Adam size seni istemiyorum dememiş. 'Kendi oğluna' yorum yapmış. Bunda kırılacak bir şey de yok.
Sanki bir sorun bulamamış da aksiyon arıyor gibisiniz.
Haklı adam üniversite öğrencisiyken evlenmeye kalktığında bir anne baba olarak onlar da bu işin maddi, manevi boyutunu düşünmüştür.
Erken olduğunu düşünüp oğluna yorum da yapabilir. Sizin aileniz de aynı sebeple karşı çıkmış.
Bence durduk yerde dert aramayın derim.

hakıkaten sana rahat batıyor , sen daha laf sokma ne görmemişsin ,

senide savunuyormuş daha ne istiyorsun ,

ayy aklımda bir sürü sey var aklımda ama

Nasil laf soksam diye sormadim, yani asla amacim o an ne desem de kayinbabam mors olsa falan degil, kendisini severim zaten ama bikac defa bu olay yasaninca kendimi kotu hissettim ve o an nasil bi tepki verecegimi bilemedim, sadece aglamak istedim. Nasil naif bir uslupla bu soylediklerinden rahatsiz oldugumu ifade edebilirim diye sordum sadece.

Destek konusuna gelecek olursak da bizim ailelerden herhangi bir beklentimiz yok, halihazirda zaten birikmiş paramiz mevcut. Eşimin kendi işini de evlendikten sonra kurduk, yani kimseden herhangi bir destek gormeden kendi birikmişimizle kurduk.. Dedigim gibi arada sirada bizim eve geldiklerinde zeytintagi, kuruyemis, temizlik malzemeleri gibi seyler getiriyorlar, ki zaten evime 4 kere anca gelmislerdir, bu desteklerini de biz beklemiyoruz..

Tesekkur ederim yorumunuz için ama şunu tekrar soyleyeyim bizim ailelerimizden herhangi bir beklentimiz yok, yani ben burda kv şunu almadi annem şunu vermedi vs diye konu açmadim. Ki boyle bir sey beklemeye hakkimiz da yok, bunun farkindayim. Cok şukur ihtiyacimiz da yok. Dedigim gibi seneye ikimiz de yuksek lisansa baslayacagiz, yuksek lisans bitince doktoraya derken hayat akip gidiyor. Okurken evlenmek tamamen bizin tercihimizdi ve bu durumun zorluklarindan aglamiyoruz. Ailelerle de aramizda oldukca kaliteli bir ilişki var ve ben inanin bunun bozulmasini asla istemiyorum. Burda da kayinbabami nasil mors ederim diye konu acmadim. Uzuldugumu naif bir dille nasil belli edebilirim diye sordun, bikac defa yasandi cunku bu olay. Tekrar tesekkurler.

böyle mükemmel bir evlat yetiştirdiğin için teşekkürler baba.kaçırmak istemedim. de ve gülümse. hem kp hem kocanın gönlünü yapmış olursun.

Vallaha helal olsun okurken para biriktirmek ciddi burslar almak bir de iş kurmak ...

Olayi maddiyat boyutundan degerlendiren arkadaslar oldugu icin bu aciklamayi yapma geregi duydum. Evlenmeden once de ailelerimize fazla yuk oldugumuzu dusunmuyorum, eşim yine çalisti, ben ozel ders verdim. Evimizin esyalarini genel olarak biz aldik zaten. Şuan kirada oturuyoruz babamin da kirada evi var ve orada oturmamiz teklif edilmisti, kabul etmedik. Aldigimiz burslar da asgari ucretin uc kati civarinda. Evlendikten sonra da işimizi kurduk, bir de arabamizi aldik. Cok şukur şuanda da birikmis bir meblamiz bankada duruyor. Bunlari anlatiyorum cunku ogrenciyken evlendik diye asalak gibi yasamiyoruz.

Eşinizde cevabı verip sizi savunuyorsa ne istiyorsunuz ?
İş aramayın kendinize bence.
duymazdan gelin

Aynı bunları söyle o zaman

Konuyla ilgisiz olacak ama asgari ücretin üç katı kadar hangi kurum burs veriyor acaba? Bildiğim kadarıyla yurtdışı bursları o kadar. Ben de oldukça başarılı bir öğrenciyim, sevabına söylerseniz mutlu olurum.

Canım duymamazlıktan gel boşver eşine de ailesiyle ilgili bişey deme Allah mutluluğunuzu daim etsin

Eşim kykdan 1200 lira aliyor ben de aliyorum kykdan, diger burslarimiz da mezun oldugumuz liseden, şuanki okulumuzun vakfindan falan. İkimizin toplam bursundan bahsettim

Eşim kykdan 1200 lira aliyor ben de aliyorum kykdan, diger burslarimiz da mezun oldugumuz liseden, şuanki okulumuzun vakfindan falan. İkimizin toplam bursundan bahsettim

KYK lisans öğrencisine 1200 TL mi veriyormuş? Hangi lise burs veriyor? Şahsen Boğaziçi Üniversitesi'nde iyi bir bölümde okuyorum, burs parasıyla özel dersle istanbul'da kirada oturan+araba alan+iş kuranı ilk defa duyuyorum. Forbes dergisine konu olacak bir başarı öyküsü sizinki

Aynen ya ben de kendi eşimi çok becerikli sanırdım

Kyk ilk 100'e giren derece yapan ogrencilere normal verdiginin 3 katini veriyor..

yahu bir söyler iki söyler sonra söylemez artık. Valla gerçekten dertsiz başınıza dert arıyorsunuz gibi. Boşverin gitsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…