Türk değilim azeriyimTürkçe yazsaydiniz keşke
Sen niye bagirdin onu anlamadimArkadaşlar Selam! Bugün buraya kurunun oduna nasıl yaş yanır misalinin başıma geldiğinden yazmak istiyorum.şöyle ki sabah oldu gördüm kaynımın küçük yeni doğmuş bebeği kvnin odasında.uyuyor.neyse ev işlerimi yaptım.eltim kalktı.deme sabah kv ile elti arasında tatsızlıklar yaşanıbmış.kv küçüğü ondan alıp kendi odasına götürmek istemiş eltim de vermemiş ve kv zorla bebeği alıp kendi odasına götürmüş.bu hareket kvnin zoruna gitmiş.öğlen eltim büyük çocuğuna (1 yaş 4 ay)bağırırken kv içini boşaltmaya başladı bağırarak .neyse bu arada benim de ismimi gördüm kullanıyor.ve şu arada kayın eve geldi gidecekti.ben gitmesini bekledim ve bağırarak kvye içimdekileri söyledim bir de baktım kaynım tekrar eve döndü:”sen kiminle böyle konuşuyorsun?!bu evde annem ne derse odur,annenin babanın evinde onların sözü nasıl geçiyorsa bu evde de öyle,gider şimdi kocana söylerim sen görürsün!”bagırıp ,ağlamak istiyordu terlemişti sinirden galiba.ben de bunu böyle görüp içten titremeye başladım .200 e yakın kilosu var.isterse bana hücum da çeke bilirdi kv girdi araya.ben de kayınbiradere şunu söyledim ki”sen niye karışıyorsun?!ben seni abim gibi görüyordum”dedim neyse.kv dedi konuşma,özür dilerim söyle.ben söylemedim.özür dilenecek bir şey yapmamıştım ki..neyse dedim eger kocam gelip de bana hücum eder beni döverse ben o….punun kızıyım bu evde kalsam.neyse gelmedi demek söylememiş.o kayınla bir kitap gibi her şeyi bitirdim Selam dahi vermem.ama ki kaynananın asıl derdi eltim imiş.o gittikten sonra da kavga devam etti eltimle.neyse burada boş yere ben de yandım.bu arada evimizi değiştiriyoruz hazır apartmanda ev almışlar
Herkes ayni diyilki her ülkede böyle erkekler varYa ben Azerbaycanlı sevgilimi terk mi etsem bak vallahi gözüm korkuyor senin konuları okuyunca
Sadece siz 4 kisi mi tasiniyorsunuz?
Ah şu kaynanalar yokmuKavga konusu ben değilken kaynana beni de katıyordu mevzuya
EvetSadece siz 4 kisi mi tasiniyorsunuz?
Hadi hayirli olsun. Sevindim senin adina.
Ben de onu diyorum işte.kaynana eltimle kavga ediyordu.beni de mevzuya dahil ederken kayın geldi sandı ki benimle kavga ediyor .kurunun oduna yaşın yanması misaliAh şu kaynanalar yokmu
Kaynin sana laf yetişdirecegine karisina soyleseymiş iki çift laf keşke annesini madem boyle seviyor ama ona gucu yetmemiş galiba
Hadi hayirli olsun. Sevindim senin adina.
Tek anladığım karınca sürüsü gibi bir evde yaşadığınız zaten gerisini bilmeye gerek yok nerde çokluk orda ...........Arkadaşlar Selam! Bugün buraya kurunun oduna nasıl yaş yanır misalinin başıma geldiğinden yazmak istiyorum.şöyle ki sabah oldu gördüm kaynımın küçük yeni doğmuş bebeği kvnin odasında.uyuyor.neyse ev işlerimi yaptım.eltim kalktı.deme sabah kv ile elti arasında tatsızlıklar yaşanıbmış.kv küçüğü ondan alıp kendi odasına götürmek istemiş eltim de vermemiş ve kv zorla bebeği alıp kendi odasına götürmüş.bu hareket kvnin zoruna gitmiş.öğlen eltim büyük çocuğuna (1 yaş 4 ay)bağırırken kv içini boşaltmaya başladı bağırarak .neyse bu arada benim de ismimi gördüm kullanıyor.ve şu arada kayın eve geldi gidecekti.ben gitmesini bekledim ve bağırarak kvye içimdekileri söyledim bir de baktım kaynım tekrar eve döndü:”sen kiminle böyle konuşuyorsun?!bu evde annem ne derse odur,annenin babanın evinde onların sözü nasıl geçiyorsa bu evde de öyle,gider şimdi kocana söylerim sen görürsün!”bagırıp ,ağlamak istiyordu terlemişti sinirden galiba.ben de bunu böyle görüp içten titremeye başladım .200 e yakın kilosu var.isterse bana hücum da çeke bilirdi kv girdi araya.ben de kayınbiradere şunu söyledim ki”sen niye karışıyorsun?!ben seni abim gibi görüyordum”dedim neyse.kv dedi konuşma,özür dilerim söyle.ben söylemedim.özür dilenecek bir şey yapmamıştım ki..neyse dedim eger kocam gelip de bana hücum eder beni döverse ben o….punun kızıyım bu evde kalsam.neyse gelmedi demek söylememiş.o kayınla bir kitap gibi her şeyi bitirdim Selam dahi vermem.ama ki kaynananın asıl derdi eltim imiş.o gittikten sonra da kavga devam etti eltimle.neyse burada boş yere ben de yandım.bu arada evimizi değiştiriyoruz hazır apartmanda ev almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?