Kayınbirader yetmiyordu o da yetti

Ben de onu diyorum işte.kaynana eltimle kavga ediyordu.beni de mevzuya dahil ederken kayın geldi sandı ki benimle kavga ediyor .kurunun oduna yaşın yanması misali
Boş ver zaten önemli olan eşinin senin yaninda olmasi kaynin zaten pisirik birine benzedi karisi yerine sana laf yetişdirmek ne mena yani madem buyukluk yapacaksin adam gibi herkesi karşina al konuş hic sevmem boyle kadinlarla laf savaşina giren erkekleri.

Şu hayatta çektiklerin için gerçekten üzülüyorum. Ama bazen cahilliğini o kadar insanın gözüne sokuyorsun ki, diyorum bu insana nasıl dayanılır. Gerçekten nerde, nasıl davranacağını, kime ne söyleyeceğini hiç bilmiyorsun.

Karısıyla kavgasını bilmedi o pısırık

Nasıl cahillik yapmışım?anlayamadım

Benim yanımda olduğunu kim söyledi ?!

Yine Nilu konularıyla hayat kalitemizin düştüğü bir gün…

Eltin bebeği 5-6 aylıkken o ortamda yine hamile kalıp ikinciyi doğurabiliyor. Gamsızlık seviyesine bak ya, hayret verici. Çok sevindim senin adına. Kurtulun artık o evden.

Sırf adınız geçti diye ne demeye kavgaya katılıyorsunuz yahu? Bırak yesinler birbirlerini çekirdeğini al izle. Ama yok fırsat buldum kaynanaya iki kayayim diye çıkıştın değil mi artık olur olmadık kavgaya girme olayın seninle alakası yok. Adın geçmişse ne olmuş? Hani kaşınıyorsunuz artık

Yerinde olsam sikayetci olurdum karakolda bu ne ya delirdiniz mi ne demek ustunuze yurudu vs vs bir daha da görüşmedim

Beni sesledi gel buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…